IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паднаха се еднакви числа в 2 поредни тото тиража

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от be_google
    Паднаха се еднакви числа в 2 поредни тото тиража
    баси късмета! :-)
    За някои може да се окаже затвор, не се знае...

Коментар

• Паднаха се еднакви числа в 2 поредни тото тиража
      баси късмета! :-)

Коментар

• Само,че...забравяте една подробност....сега всеки печеливш взима една осемнаисета от джакпота........а дали реално има 18 такива фиша....или комбинации....обявени са 18.....ама реално колко са......ако се явят 3ма печеливши....къде отиват другите 15

Коментар

• Ако хвърляте ези-тура и ви се падне 10 пъти ези, познайте колко % е шанса да се падне пак ези при следващото хвърляне? Ако си отговорите на този въпрос джентълмени, няма да се чудите.
          Тези дни четох за някакъв карък - кубинец, 5-6 пъти го удрял гръм (още мърдал въпреки гнева божи )
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• мен ми се чини, най-големият удар ще настане, ако БСТ се пусна на БФБ.
            Готов съм да запиша 1000 акции по 1 лв емисионна ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
              Вероятността е около 1: 195 547 109 921 856 - ще рече, почти нула.
              И 18 човека уцелват тази "почти нула" ?
              Дали има такава математическа степен - осемнадесет пъти нула?

Коментар

• Вероятността е около 3: 195 547 109 921 856 - или, 1:65 142 333 307 252 ще рече, почти нула.
                Но, ПОЧТИ.
                Не е напълно изключено да се случи.
                В тази връзка, Вашата вероятност изобщо да спечелите 6-ца е 3:13 983 816 е направо висока до небето - защо не си пускате фиша, ами само мрънкате?
                P.S.
                Организаторът печели с вероятност 100%.

Коментар

• Чувал съм за някакъв супер рядък случай, когато играч на рулетка 13 пъти подред залагал на червено една и съща начална сума. При това сумата се увеличила 2 на 13 степен пъти, но да дойдат следващата вечер 18 играчи и да заложат 13 пъти на червено и да спечелят....
                  Признавам си, че съм наивен и глупав.

Коментар

• колеги понеже всичко е фарс голям във тотото едва ли не искат да кажат че чудеса стават във тотото.да ама не игра на числа като винаги по компютърен път може да се стигне до числата които ги няма във комбинация

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                      За 18-те познали, струва ми се логично, даже се учудвам, е само 18 човека играят числата от предишния тираж.
                      Защо, колега?
                      Какво е логичното да играеш комбинация 1/няколко милиона, която току що се е случила?

Коментар

• Друга далавера е с размерът и теглото на топките!

хехехехеех

МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯя

Коментар

• Абе вие акъл имате ли?!?!?!?!?
                          Два тиража с еднакви числа
                          Ами ето белег за далаверата, която прави тотализатора!!!!
                          Егати ....какви хора има само....

Коментар

• УУУУУУУУУУУУУУ МАФИЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!

Вероятно всичко е на запис! Гледат, кой какво е подал и пускат запис!

УУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Коментар

• За 18-те познали, струва ми се логично, даже се учудвам, е само 18 човека играят числата от предишния тираж. Ама все пак е 6 от 42, там и броя на играчите е по-малък. Ако се получи същото в 6 от 49 броя на печелившите ще е много по-голям. Но както знаем шанса е.....много малък. След като вече се случи в едната игра, каква е вероятността да се случи и в другата?
                              Иначе дали тотото е fair, скептичен съм.
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                Първоначално изпратено от Натрий
                                Все си мислех, че смятат къде няма шестица и пускат точно тези числа.
                                Това ме убеди, че е така. Някоя блейка е забравила да смени по-леките числа от предния тираж ....и ето ти късмет.
                                А за това, че има 18 шестици, мисля, че обяснението е просто и се дължи на желанието ни поне да видим "виртуална" шестица във фиша.
                                значи да очакваме "самоубийство" в близките дни ?

ВИЖТЕ ТОВА:
                                http://vbox7.com/play:22957250

Коментар

Working...
                                X