Първоначално изпратено от be_google
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паднаха се еднакви числа в 2 поредни тото тиража
Collapse
X
-
Ако хвърляте ези-тура и ви се падне 10 пъти ези, познайте колко % е шанса да се падне пак ези при следващото хвърляне? Ако си отговорите на този въпрос джентълмени, няма да се чудите.
Тези дни четох за някакъв карък - кубинец, 5-6 пъти го удрял гръм(още мърдал
въпреки гнева божи
)
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Вероятността е около 3: 195 547 109 921 856 - или, 1:65 142 333 307 252 ще рече, почти нула.
Но, ПОЧТИ.
Не е напълно изключено да се случи.
В тази връзка, Вашата вероятност изобщо да спечелите 6-ца е 3:13 983 816 е направо висока до небето - защо не си пускате фиша, ами само мрънкате?
P.S.
Организаторът печели с вероятност 100%.
Коментар
-
Чувал съм за някакъв супер рядък случай, когато играч на рулетка 13 пъти подред залагал на червено една и съща начална сума. При това сумата се увеличила 2 на 13 степен пъти, но да дойдат следващата вечер 18 играчи и да заложат 13 пъти на червено и да спечелят....
Признавам си, че съм наивен и глупав.
Коментар
-
За 18-те познали, струва ми се логично, даже се учудвам, е само 18 човека играят числата от предишния тираж. Ама все пак е 6 от 42, там и броя на играчите е по-малък. Ако се получи същото в 6 от 49 броя на печелившите ще е много по-голям. Но както знаем шанса е.....много малък. След като вече се случи в едната игра, каква е вероятността да се случи и в другата?
Иначе дали тотото е fair, скептичен съм.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от НатрийВсе си мислех, че смятат къде няма шестица и пускат точно тези числа.
Това ме убеди, че е така. Някоя блейка е забравила да смени по-леките числа от предния тираж ....и ето ти късмет.
А за това, че има 18 шестици, мисля, че обяснението е просто и се дължи на желанието ни поне да видим "виртуална" шестица във фиша.
ВИЖТЕ ТОВА:
http://vbox7.com/play:22957250
Коментар
Коментар