IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно да се сложи край на писането на глупости!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ветерана
    :-)
    всякакви "забрани" и "ограничи" са недeмократични :-) и най-малко характеризират скроеността на Брокера! :-)
    Аз например не чета постове на никове под 1000 поста :-), както и теми с празни заглавия,истината е ... , че от известно време 9-10 месеца почти не чета инвестора,не че е лош, а просто нещата на борсата са лоши и от там и тук...форумът е една еманация на борсата, кво да праИш :-)
    здравей ветеране,

Ти като друг от по-старите форумци, какво смяташ за темите раздухващи политическа и расова омраза?
    Как мислиш ще се отрази в публичното пространство това - на бизнеса, на хората?
    Но преди да си направиш труда да ми отговориш иди да видиш "петицията" срещу строежа на 2-ра джамия в покрайнините на София?

Какви ще са последствията от търсенето на евтина реклама, слава и краденето на електорат??? Дали не забравят някои политици и слугите им, че има свещенни и изконни човешки права като верозповедание, самоопределение, изобщо правото на избор - за това ние българите се борихме 500 години - в самия Истанбул има десетки християнски църкви....???

Защо за 1 месец някои станаха някои по-католици от Папа-та?
    България ще става християнски рай ли??? Като щатския - с кръстоносни походи от неверници?
    Не искам да продължавам... вие кажете...

желая успехи на всеки инвестирал в България

Коментар

• :-)
      всякакви "забрани" и "ограничи" са недeмократични :-) и най-малко характеризират скроеността на Брокера! :-)
      Аз например не чета постове на никове под 1000 поста :-), както и теми с празни заглавия,истината е ... , че от известно време 9-10 месеца почти не чета инвестора,не че е лош, а просто нещата на борсата са лоши и от там и тук...форумът е една еманация на борсата, кво да праИш :-)
      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
        Спешно да се сложи край на писането на глупости!!!
        -А кой ще ни разсмива?
        KAPO

Коментар

• Спешно да се сложи край на писането на глупости!!!
          -А кой ще ни разсмива?

Коментар

• Призовавам спешно всеки, който държи на нашата икономика да се включи в дебатите тук!

Не бива шепа лица, подозирам добре платени, да ни налагат мнението си и да правят явни опити да съсипят доверието в публичния финансов сектор!

Коментар

• тези дни се натрупа толкова негативизъм във форума, че като чета и ме зацепва кратуната, баси!
              повече за кратуните на : http://www.gradinarstvo.hit.bg/kratuna.html
              при вас как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от tzvete
                Гласувам с "не", защото: нивата на ГЛУПОСТТА и АГРЕСИЯТА сред мъжката половина ги третирам като пазарен индикатор. Коефициентът ГЛУ/АГРЕ е безпогрешен индикатор за измерване на пазарните нагласи.
                Когато пазарните участници са преобладаващо освирепяли, вероятността на пазара да бродят вече големите мечки е голяма. Това е неопределено време, което безследно изпарява мъжествеността, спира се преобладаващото взиране в каки и форумите запращяват от злоба.
                Когато пазарните участници са преобладаващо оглупяли, е възможно да предстои пазарен възход. Това е неопределено време, в което настъпва страх и преобладаващо споглеждане. Започват да се цепят дивотии и да се хабят думи. През целия този период се търси “последния глупак”, за да могат всички да се разграничат от него.

Кофтито е, че индикаторът подвежда, като зациклите)

Това е препоръка за весел ден
                браво, аргументирано изказване! и на теб весел ден

Коментар

• Гласувам с "не", защото: нивата на ГЛУПОСТТА и АГРЕСИЯТА сред мъжката половина ги третирам като пазарен индикатор. Коефициентът ГЛУ/АГРЕ е безпогрешен индикатор за измерване на пазарните нагласи.
                  Когато пазарните участници са преобладаващо освирепяли, вероятността на пазара да бродят вече големите мечки е голяма. Това е неопределено време, което безследно изпарява мъжествеността, спира се преобладаващото взиране в каки и форумите запращяват от злоба.
                  Когато пазарните участници са преобладаващо оглупяли, е възможно да предстои пазарен възход. Това е неопределено време, в което настъпва страх и преобладаващо споглеждане. Започват да се цепят дивотии и да се хабят думи. През целия този период се търси “последния глупак”, за да могат всички да се разграничат от него.

Кофтито е, че индикаторът подвежда, като зациклите)

Това е препоръка за весел ден
                  Звукозаписно студио

Коментар

• Суперспешно да се отпусне безлихвен, безсрочен кредит на ивчо_ , за да се натъргува на форекса и да се рефинансира заемите!
                    и успехи на всички, които могат да търгуват и да печелят от тази дейност!!!
                    от сърце

Коментар

• [quote="Императорът"]Я - Софиксов и Цезаров - ко прайти, ва? :-):-):-):-):-)[/quote

Харен съм,Императоре,благодаря!А ти как си,как я караш,нещо ново?

Коментар

• Da se iztrie temata "Optimizam na BFB" s jalkite opiti na moderatorskite nikove za manipulaciq i dokarvane do sastoqnie na falit na povqrvalite im investitori! Za poreden pat povtarqm - "optimizama" e trevojno sastoqnie na gaza i djoba!

Коментар

• Освен тъпите теми не трябва да се пропускат и тъпите никове. Те май двете са свързани, де. Гледам сте си завъдили тука цяла зоологическа градина с всякакъв изрод вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                            netware5 !
                            Прочети това , което си написал , защото сериозно си противоречиш !
                            Хем не даваш оценка на хора и събития , а си писал за мен все едно съм разработван от ДАНС !? Абе май правилно казваха навремето , че всеки втори е ченге ! Аз не съм - значи ти си и ти личи ! И с какъв аршин определи какво е нивото ! ? Било паднало ! И обедено твърдиш , че сън печелел от късмет !
                            Как разбра ? Ще взема да си пусна едно тото , че от 10 г. не съм играл и ако спечеля значи си прав и те черпя , но ако загубя да ми платиш фиша ! То колко струва сега ? Айде бъди здрав и ти ! ( .... и на товарния влак )
                            Абе там в Кремиковци не ви ли учат да четете? Къде съм казал, че е паднало нивото? Написал съм, че НЯКОИ СТАРИ КОЛЕГИ КАЗВАТ ЧЕ Е ПАДНАЛО!!!

Аз не смятам, че е паднало. Затова съм написал да се върнат назад и да видят какви тъпотии са били писани преди 5 години. Все същото си е нивото, просто хората забравят тъпотиите и остават само някои велики бисери като "двудневния тренд".

А че твойто е късмет, е повече от ясно. Като ти прочете човек воплите отпреди няколко месеца и всичко му става ясно. Не е нужно да си ченге за да го схванеш. Даже ченгетата може и да не го схванат, щото малцина от тях имат акъл. А тебе явно яко те гони параноята щом само ДАНС ти те привижда.

Нищо лично, ама вземи си смени ника. Умните хора така правят като сгафят.Аз все още не съм го правил и съм с този ник от както пиша тук (2003 г.) Но никой не е застрахован да стане за резил....
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Гуугле, дефинирай "тъпа тема". :-)
                              На мен не ми пречат, и тъпите, и умните. Колкото повече информация толкова по-лесно става вземането на решение.
                              Та по-скоро ще се съглася с мнението на славикд, да се търкат баш простотиите, нямащи нищо общо с тематиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Я - Софиксов и Цезаров - ко прайти, ва? :-):-):-):-):-)
                                Проверка почни!!

Коментар

Working...
                                X