IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно да се сложи край на писането на глупости!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я - Софиксов и Цезаров - ко прайти, ва? :-):-):-):-):-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Трябава да бъдат СПРЯНИ ИЛИ ИЗСТРИТИ ВСИЧКИ ТЕМИ КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РЕАЛНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ!!! Това е икономически форум , а се превърна в МАХЛЕНСКА СЕДЯНКА на психясали от загубата си индивиди!!!

Коментар

• netware5 !
        Прочети това , което си написал , защото сериозно си противоречиш !
        Хем не даваш оценка на хора и събития , а си писал за мен все едно съм разработван от ДАНС !? Абе май правилно казваха навремето , че всеки втори е ченге ! Аз не съм - значи ти си и ти личи ! И с какъв аршин определи какво е нивото ! ? Било паднало ! И обедено твърдиш , че сън печелел от късмет !
        Как разбра ? Ще взема да си пусна едно тото , че от 10 г. не съм играл и ако спечеля значи си прав и те черпя , но ако загубя да ми платиш фиша ! То колко струва сега ? Айде бъди здрав и ти ! ( .... и на товарния влак )

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Първоначално изпратено от IVO_
          Първоначално изпратено от pana_bg
          Първоначално изпратено от prodigal
          Призива за спирането на писането на глупости си е навременен . Проблема е, че доста от пишещите глупости не могат и да искат, а останалите точно това искат!
          А, що бе, нека си пишат глупости. То си е за тяхна сметка. Аз от този момент нататък , ако бях на мястото на този Иво, вече бих си търсил друг ник. Вече и да напише нещо свястно тоя юнак всеки ще гледа на него с презрение...
          Много ми е интерсно как преценявате , че нещо е "глупост" ? Аз не съм толкова краен и обикновенно какзвам , че нещо не ми е интересно и не го следя , не го чета , не го гледам , не излизам с него или нея и т.н.
          Да се слагат етикети : "това е правилно" , "Това е глупост" ? Това си е направо Сталинизъм и комунизъм ! И защо си мислиш , че изразяваш общественото мнение ( всички щели да мислят Иво за ... ) Да не си говорител на някоя партия ? Носи отговорност само за своето мнение ! И за мен не се безпокой - аз не пускам темите , за да се обсъжда моята личност , а за да се дискутира по същество !
          За съжаление соц. системата още пречи на някои да мислят и да се държат катп свободни хора ! И водещото е стадното чувство !Е аз не съм в стадото ! Аз съм вълк единак от малък и добре се справям ! Поздрави !
          Абе IVO_,

Кога стана циганин, кога ти почерня задника! Че то почти вчера беше, когато орева орталъка, че си задлъжнял и на кучетата и че нямаш изход..... Сега си имал късмет (повтарям - от късмет е, а не от знания), спечелил си мало парици от форекса и си закрепил положението, и вече почваш да се държиш като гуру. "Единак" бил, "справял се"..... Ще те питам след една година как ще си....

Между другото, не подкрепям раздаването на квалификации и триенето на "глупави" теми, с изключение на тези, които явно противоречат на правилата на форума. Моето мнение е, че написаните тъпотии просто трябва да се оставят без коментар. Това е най-голямото наказание за графоманите! Тук сега много стари колеги се обадиха, че много било паднало нивото. Да, ама ако се върнете 5 години назад ще видите и тогава какви тъпотии са се ръсили. Това си е нормално и не трябва чак толкова да му се връзваме. Форумът е най-доброто от Инвестора, ако е не и единственото, заради което си заслужава да се влиза тук. Затова трябва да бъдем по-търпеливи и схизходителни към тъпотиите.

Привет,приятелю netware5,как си,как е Радио Ереван?

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
            Първоначално изпратено от pana_bg
            Призива за спирането на писането на глупости си е навременен . Проблема е, че доста от пишещите глупости не могат и да искат, а останалите точно това искат!
            А, що бе, нека си пишат глупости. То си е за тяхна сметка. Аз от този момент нататък , ако бях на мястото на този Иво, вече бих си търсил друг ник. Вече и да напише нещо свястно тоя юнак всеки ще гледа на него с презрение...
            Много ми е интерсно как преценявате , че нещо е "глупост" ? Аз не съм толкова краен и обикновенно какзвам , че нещо не ми е интересно и не го следя , не го чета , не го гледам , не излизам с него или нея и т.н.
            Да се слагат етикети : "това е правилно" , "Това е глупост" ? Това си е направо Сталинизъм и комунизъм ! И защо си мислиш , че изразяваш общественото мнение ( всички щели да мислят Иво за ... ) Да не си говорител на някоя партия ? Носи отговорност само за своето мнение ! И за мен не се безпокой - аз не пускам темите , за да се обсъжда моята личност , а за да се дискутира по същество !
            За съжаление соц. системата още пречи на някои да мислят и да се държат катп свободни хора ! И водещото е стадното чувство !Е аз не съм в стадото ! Аз съм вълк единак от малък и добре се справям ! Поздрави !
            Абе IVO_,

Кога стана циганин, кога ти почерня задника! Че то почти вчера беше, когато орева орталъка, че си задлъжнял и на кучетата и че нямаш изход..... Сега си имал късмет (повтарям - от късмет е, а не от знания), спечелил си мало парици от форекса и си закрепил положението, и вече почваш да се държиш като гуру. "Единак" бил, "справял се"..... Ще те питам след една година как ще си....

Между другото, не подкрепям раздаването на квалификации и триенето на "глупави" теми, с изключение на тези, които явно противоречат на правилата на форума. Моето мнение е, че написаните тъпотии просто трябва да се оставят без коментар. Това е най-голямото наказание за графоманите! Тук сега много стари колеги се обадиха, че много било паднало нивото. Да, ама ако се върнете 5 години назад ще видите и тогава какви тъпотии са се ръсили. Това си е нормално и не трябва чак толкова да му се връзваме. Форумът е най-доброто от Инвестора, ако е не и единственото, заради което си заслужава да се влиза тук. Затова трябва да бъдем по-търпеливи и схизходителни към тъпотиите.
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• То не е въпрос на преценка, а на на ДОКАЗВАНЕ дали нещо е глупост или не А това вече е много трудно

Лично аз моментално познавам подбудите на всеки, който пише тука и философски смятам, че всичко това е част от живота.

Нещо повече, дори понякога ми се гъделичка самочувствието като си мисля, че съм един от малкото, които не се радват и гледат да не използват чуждото нещастие.

Пишете момчете, сега ви е паднало

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev
                  Винаги са много интересни мненията с N 1 на даден потребител -особено с такива категорични твърдения - Асене здравей, не си псувай родината с новия ник, защото нали знаеш -ПАК ТУК ЩЕ ДОЙДЕШ ДА СИ ОПРАВЯШ ЗЪБИТЕ ЕДИН ДЕН- ние се грижим за такива като теб - вансяме здравни осигуровки, за да можете Вие да ползвате безплатно като ни окажете тая висока чест да ни навестите и да ни СВЕТНЕТЕ!
                  .......hhhhh
                  Last edited by representjah; 16.06.2014, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от H
                    Не бой се, Асен ще открие и тази тема и тогава ще има извинение да не се пише поне още 2 години
                    Първоначално изпратено от Майната
                    Брей ) да видя една нова хубава тема ) която да ме накара да драсна, макар да се бях зарекъл да не пиша повече тук ))
                    асен е твърде секси за тази тема
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                      Незнам дали е от ракийката или от емоции но днес ще подраскам малко повече

Много се радвам че в тая тема отново видях никове които не бях виждал по другите теми от доста време.
                      Софикс,приятелю,да отиваме в кръчмата,а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                        Първоначално изпратено от Nikola
                        Първоначално изпратено от Гари
                        Да, крайно време е да си направим един друг форум някъде. Направо ми писна да чета глупости на какви ли не кретени, самовлюбени нарциси и пълни безхаберници.
                        Някой не може ли да регистира някакъв готин домейн и да пусне един Vbuletin форум? И само с покани да се пише във форума.
                        Това ме води към идеята за клуб. С устав и правила и отговорност на участниците. Само, че някой трябва да се наеме с организирането, което не е малко работа. Тук тази работа се върши от екипа на инвестора и всичко ни е на готово. Трябва да се прецени колко са хората, желаещи да участват в затворен клуб. Някаква членска такса също ще е необходима за да покрие текущите разходи - домейн, хостинг и други такива.

Ако искаш да стане по този начин, най-добре е да намериш още десетина човека, които мислят като теб, да се съберете някъде и да измислите устава и организационната структура.
                        има такъв форум и май сме 30 човека там. Отворен е пак поради такива причини, нооооооооооо не е интересно там като тук ха ха ха х а

Коментар

• Незнам дали е от ракийката или от емоции но днес ще подраскам малко повече

Много се радвам че в тая тема отново видях никове които не бях виждал по другите теми от доста време.

Коментар

• Я,колко от " СТАРИТЕ КРИМКИ" се показаха отново - как сте,момчета,явно сте били тук,само че не се обаждате...Драсвайте по някой ред чат-пат...

Коментар

• Едно голямо ЗА за идеята и от мен.
                              Щото положението с глупостите започва да става нетърпимо. Трябва да се приложи пакет от спешни мерки и тук.

Коментар

• Не бой се, Асен ще открие и тази тема и тогава ще има извинение да не се пише поне още 2 години
                                Първоначално изпратено от Майната
                                Брей ) да видя една нова хубава тема ) която да ме накара да драсна, макар да се бях зарекъл да не пиша повече тук ))

Коментар

Working...
                                X