Я - Софиксов и Цезаров - ко прайти, ва? :-):-):-):-):-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно да се сложи край на писането на глупости!!!
Collapse
X
-
netware5 !
Прочети това , което си написал , защото сериозно си противоречиш !
Хем не даваш оценка на хора и събития , а си писал за мен все едно съм разработван от ДАНС !?Абе май правилно казваха навремето , че всеки втори е ченге ! Аз не съм - значи ти си и ти личи ! И с какъв аршин определи какво е нивото ! ? Било паднало ! И обедено твърдиш , че сън печелел от късмет !
Как разбра ? Ще взема да си пусна едно тото , че от 10 г. не съм играл и ако спечеля значи си прав и те черпя , но ако загубя да ми платиш фиша ! То колко струва сега ? Айде бъди здрав и ти ! ( .... и на товарния влак )
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от prodigalПризива за спирането на писането на глупости си е навременен . Проблема е, че доста от пишещите глупости не могат и да искат, а останалите точно това искат!
Да се слагат етикети : "това е правилно" , "Това е глупост" ? Това си е направо Сталинизъм и комунизъм ! И защо си мислиш , че изразяваш общественото мнение ( всички щели да мислят Иво за ... ) Да не си говорител на някоя партия ? Носи отговорност само за своето мнение ! И за мен не се безпокой - аз не пускам темите , за да се обсъжда моята личност , а за да се дискутира по същество !
За съжаление соц. системата още пречи на някои да мислят и да се държат катп свободни хора ! И водещото е стадното чувство !Е аз не съм в стадото ! Аз съм вълк единак от малък и добре се справям ! Поздрави !
Кога стана циганин, кога ти почерня задника! Че то почти вчера беше, когато орева орталъка, че си задлъжнял и на кучетата и че нямаш изход..... Сега си имал късмет (повтарям - от късмет е, а не от знания), спечелил си мало парици от форекса и си закрепил положението, и вече почваш да се държиш като гуру. "Единак" бил, "справял се"..... Ще те питам след една година как ще си....
Между другото, не подкрепям раздаването на квалификации и триенето на "глупави" теми, с изключение на тези, които явно противоречат на правилата на форума. Моето мнение е, че написаните тъпотии просто трябва да се оставят без коментар. Това е най-голямото наказание за графоманите! Тук сега много стари колеги се обадиха, че много било паднало нивото. Да, ама ако се върнете 5 години назад ще видите и тогава какви тъпотии са се ръсили. Това си е нормално и не трябва чак толкова да му се връзваме. Форумът е най-доброто от Инвестора, ако е не и единственото, заради което си заслужава да се влиза тук. Затова трябва да бъдем по-търпеливи и схизходителни към тъпотиите.
Привет,приятелю netware5,как си,как е Радио Ереван?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от prodigalПризива за спирането на писането на глупости си е навременен . Проблема е, че доста от пишещите глупости не могат и да искат, а останалите точно това искат!
Да се слагат етикети : "това е правилно" , "Това е глупост" ? Това си е направо Сталинизъм и комунизъм ! И защо си мислиш , че изразяваш общественото мнение ( всички щели да мислят Иво за ... ) Да не си говорител на някоя партия ? Носи отговорност само за своето мнение ! И за мен не се безпокой - аз не пускам темите , за да се обсъжда моята личност , а за да се дискутира по същество !
За съжаление соц. системата още пречи на някои да мислят и да се държат катп свободни хора ! И водещото е стадното чувство !Е аз не съм в стадото ! Аз съм вълк единак от малък и добре се справям ! Поздрави !
Кога стана циганин, кога ти почерня задника! Че то почти вчера беше, когато орева орталъка, че си задлъжнял и на кучетата и че нямаш изход..... Сега си имал късмет (повтарям - от късмет е, а не от знания), спечелил си мало парици от форекса и си закрепил положението, и вече почваш да се държиш като гуру. "Единак" бил, "справял се"..... Ще те питам след една година как ще си....
Между другото, не подкрепям раздаването на квалификации и триенето на "глупави" теми, с изключение на тези, които явно противоречат на правилата на форума. Моето мнение е, че написаните тъпотии просто трябва да се оставят без коментар. Това е най-голямото наказание за графоманите! Тук сега много стари колеги се обадиха, че много било паднало нивото. Да, ама ако се върнете 5 години назад ще видите и тогава какви тъпотии са се ръсили. Това си е нормално и не трябва чак толкова да му се връзваме. Форумът е най-доброто от Инвестора, ако е не и единственото, заради което си заслужава да се влиза тук. Затова трябва да бъдем по-търпеливи и схизходителни към тъпотиите.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Bobi75
То не е въпрос на преценка, а на на ДОКАЗВАНЕ дали нещо е глупост или неА това вече е много трудно
Лично аз моментално познавам подбудите на всеки, който пише тука и философски смятам, че всичко това е част от живота.
Нещо повече, дори понякога ми се гъделичка самочувствието като си мисля, че съм един от малкото, които не се радват и гледат да не използват чуждото нещастие.
Пишете момчете, сега ви е паднало
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от prodigalПризива за спирането на писането на глупости си е навременен . Проблема е, че доста от пишещите глупости не могат и да искат, а останалите точно това искат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilevВинаги са много интересни мненията с N 1 на даден потребител -особено с такива категорични твърдения - Асене здравей, не си псувай родината с новия ник, защото нали знаеш -ПАК ТУК ЩЕ ДОЙДЕШ ДА СИ ОПРАВЯШ ЗЪБИТЕ ЕДИН ДЕН- ние се грижим за такива като теб - вансяме здравни осигуровки, за да можете Вие да ползвате безплатно като ни окажете тая висока чест да ни навестите и да ни СВЕТНЕТЕ!Last edited by representjah; 16.06.2014, 09:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HНе бой се, Асен ще открие и тази тема и тогава ще има извинение да не се пише поне още 2 години
Първоначално изпратено от МайнатаБрей) да видя една нова хубава тема
) която да ме накара да драсна, макар да се бях зарекъл да не пиша повече тук
))
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ГариДа, крайно време е да си направим един друг форум някъде. Направо ми писна да чета глупости на какви ли не кретени, самовлюбени нарциси и пълни безхаберници.
Ако искаш да стане по този начин, най-добре е да намериш още десетина човека, които мислят като теб, да се съберете някъде и да измислите устава и организационната структура.ха ха ха х а
Коментар
Коментар