IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова Година доиде! Паднаха ли цените на НИ ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз така и по 290 Евро мога да продам квадрата, без идеални части при това! И договор мога да предложа - за изпращането на картичката, разбира се!)

Коментар

• Между 5 и 10 % средно в София.Като има обявени и доста по ниски цени от пролитта на 2008г.Например: Люлин-център има цени от по 700евро на квадрат при цени от по 850евро през пролетта на 2008г.В Студ. град има и обявени 650евро на квадрат,но фирмата е куца и не е завършено.
      При ваканционното е направо срив,в Банско до преди месец, ми обявяваха цени от 700 евро,а сега някой искат и 500 евро на квадрат.Ако някой знае нещо за морето да каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от karasuliev
        Първоначално изпратено от joda
        Бен,става въпрос за продажба на зелено...условието е да внесеш целата сума наведнъж и да не искаш никакъв документ...при мен ще ти излезе 10% по-ефтино!
        "Строителят" обещава, че ще ти прати картичка от Карибите. Анонимна, с надпис - "Аз съм вече при твоите пари"
        ...не ми се верва... да се набута с цела картичка!
        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
          Бен,става въпрос за продажба на зелено...условието е да внесеш целата сума наведнъж и да не искаш никакъв документ...при мен ще ти излезе 10% по-ефтино!
          "Строителят" обещава, че ще ти прати картичка от Карибите. Анонимна, с надпис - "Аз съм вече при твоите пари"

Коментар

• Бен,става въпрос за продажба на зелено...условието е да внесеш целата сума наведнъж и да не искаш никакъв документ...при мен ще ти излезе 10% по-ефтино!
            自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от divak
              пусни си Витоша около 15 ч.....
              За кой район става дума защото по това време не мога да слушам радио?
              Life won't wait for you.

Коментар

• пусни си Витоша около 15 ч.....

Коментар

• Не си дочул явно.Поне към момента такава цена е невъзможна.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Нова Година доиде! Паднаха ли цените на НИ ?

По радио Витоша чух реклама за ново строителство от 330 евро на квадрат
                    не разбрах раиона .......
                    Паднаха ли цените или и 300 евро да са все ми я тая аз си държа кеша и гледам кефа?????
                  Working...
                  X