IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова Година доиде! Паднаха ли цените на НИ ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Олимп имат навика да пускат фалшиви оферти.Наричат ги "набирателни".Имаха цял отдел, който само с това се занимаваше.И особено с оферти от типа:"испански художник търси....", "холандски бизнесмен купува.....","ирландски инвестиционен фонд търси ......" и т.н.
    Затова сега драскачите на подобни обяви подсмърчат в офиса и чакат ... какво чакат и те не знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
      Викаш на нас от "Люлин" ни е под достойнството "Обеля".
      Не исках така да се получи
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от divak
        Просто оферта -това е ! Нито коментирам фирма , нито раион ! Факт е че които иска да продава ще се съобразява с цените и с това , че купувачите ще диктуват цените ......
        Ти казваш Обеля - не мерси ....а аз си мисля колко ли хора още ще реагират като теб и дали след ош"Продава имот, Апартаменти Двустайни, Обеля 1, град София"
        Брокер на тази оферта:
        988-44-76, 980-43-71, 0885 907 453 Наташа Додева
        Е-мейл: zapadni_raioni@olimp-uv.com

е няколко дни офертата вече няма да е например 280 ?
        и разбира се телефон на брокера - за договаряне
        успешна 2009 та на всички
        Олимп имат навика да пускат фалшиви оферти.Наричат ги "набирателни".Имаха цял отдел, който само с това се занимаваше.И особено с оферти от типа:"испански художник търси....", "холандски бизнесмен купува.....","ирландски инвестиционен фонд търси ......" и т.н.
        Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от divak
          Цитат:
          УНИКАЛНА ЦЕНА ОТ 315 Е/ КВ.М. ИМОТ състоящ се от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, килер, балкон. Апартаментът се предава на шпакловка и замазка с монтирани луксозни интериорни врати и масивна входна, PVC дограма, завършени общи части, хидравличен асансьор. Строителството, където е обърнато особено внимание на детайлите, е изпълнено с висококачествени материали и съвременни технологии. Възможност за осигуряване на кредитиране в начален етап и разсрочена схема на плащане. Централно отопление, закупуване на места за паркиране в сутеренно ниво и във вътрешен двор с осигурен ограничен достъп. За клиенти на агенцията.Дата на последна актуализация: 06.01.2009

Апартаменти Двустайни, Обеля 1, град София

Цитат:
          Етаж 2
          Площ 65 кв.м
          Тип строителство Тухла
          Изложение: Запад;
          Цена: 20472.00
          1.С офертите на Олимп Ю.В. бъди МНОГО внимателен.Това от личен опит ти го казвам.
          2.Обеля?Не мерси.
          Викаш на нас от "Люлин" ни е под достойнството "Обеля".

Коментар

• Просто оферта -това е ! Нито коментирам фирма , нито раион ! Факт е че които иска да продава ще се съобразява с цените и с това , че купувачите ще диктуват цените ......
            Ти казваш Обеля - не мерси ....а аз си мисля колко ли хора още ще реагират като теб и дали след ош"Продава имот, Апартаменти Двустайни, Обеля 1, град София"
            Брокер на тази оферта:
            988-44-76, 980-43-71, 0885 907 453 Наташа Додева
            Е-мейл: zapadni_raioni@olimp-uv.com

е няколко дни офертата вече няма да е например 280 ?
            и разбира се телефон на брокера - за договаряне
            успешна 2009 та на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от divak
              Цитат:
              УНИКАЛНА ЦЕНА ОТ 315 Е/ КВ.М. ИМОТ състоящ се от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, килер, балкон. Апартаментът се предава на шпакловка и замазка с монтирани луксозни интериорни врати и масивна входна, PVC дограма, завършени общи части, хидравличен асансьор. Строителството, където е обърнато особено внимание на детайлите, е изпълнено с висококачествени материали и съвременни технологии. Възможност за осигуряване на кредитиране в начален етап и разсрочена схема на плащане. Централно отопление, закупуване на места за паркиране в сутеренно ниво и във вътрешен двор с осигурен ограничен достъп. За клиенти на агенцията.Дата на последна актуализация: 06.01.2009

Цитат:
              Етаж 2
              Площ 65 кв.м
              Тип строителство Тухла
              1.С офертите на Олимп Ю.В. бъди МНОГО внимателен.Това от личен опит ти го казвам.
              2.Обеля?Не мерси.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Дивак,потърпи още една годинка,за тази цена в лозенец ще си купиш.
                макар,че в софето,ако не работиш там,ич не те съветвам да одиш-тва отдавна не е град,а сметище.
                и щом не можаха да го пооправят в последните години,когато в бг влезнаха над 20 милиарда евро,представи си сега кви пари ще има за града,когато тези 20 милиарда ще излизат от бг и то с лихвите.

Коментар

• Цитат:

Цитат:
                  Етаж 2
                  Площ 65 кв.м
                  Тип строителство Тухла

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от joda
                    Бен,става въпрос за продажба на зелено...условието е да внесеш целата сума наведнъж и да не искаш никакъв документ...при мен ще ти излезе 10% по-ефтино!
                    Без никакъв документ ми звучи крайно несериозно.
                    ...квитанцийка?!
                    Е дано поне предварителен договор дават да се подписва
                    ...оскъпява се...и за него нотариуса иска мангизи!
                    Нещо линк-минк дай че ми стана интересно
                    Life won't wait for you.

Коментар

Бен,става въпрос за продажба на зелено...условието е да внесеш целата сума наведнъж и да не искаш никакъв документ...при мен ще ти излезе 10% по-ефтино!
                      ...квитанцийка?!
                      ...оскъпява се...и за него нотариуса иска мангизи!
                      自由西藏

Коментар

...квитанцийка?!
                        Life won't wait for you.

Коментар

...квитанцийка?!
                          自由西藏

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• А ти Троле, това Меден рудник в Бургас ли го броиш? Аз там и за 150 не бих си купил! Особено от често рекламираната фирма с традиции, подвизаваща се там и създаваща "чудеса на строителството", с две букви в заглавието си!

Коментар

• Първоначално изпратено от mostovak
                                Между 5 и 10 % средно в София.Като има обявени и доста по ниски цени от пролитта на 2008г.Например: Люлин-център има цени от по 700евро на квадрат при цени от по 850евро през пролетта на 2008г.В Студ. град има и обявени 650евро на квадрат,но фирмата е куца и не е завършено.
                                При ваканционното е направо срив,в Банско до преди месец, ми обявяваха цени от 700 евро,а сега някой искат и 500 евро на квадрат.Ако някой знае нещо за морето да каже.
                                320 евро в слънчев бряг
                                299 в Меден Рудник в Бургас
                                С възможност за изплащане на всоски- до 60 вноски

Коментар

Working...
                                X