Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова Година доиде! Паднаха ли цените на НИ ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от divakПросто оферта -това е ! Нито коментирам фирма , нито раион ! Факт е че които иска да продава ще се съобразява с цените и с това , че купувачите ще диктуват цените ......
Ти казваш Обеля - не мерси ....а аз си мисля колко ли хора още ще реагират като теб и дали след ош"Продава имот, Апартаменти Двустайни, Обеля 1, град София"
Брокер на тази оферта:
988-44-76, 980-43-71, 0885 907 453 Наташа Додева
Е-мейл: zapadni_raioni@olimp-uv.com
е няколко дни офертата вече няма да е например 280 ?
и разбира се телефон на брокера - за договаряне
успешна 2009 та на всичкиLife won't wait for you.
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от divakЦитат:
УНИКАЛНА ЦЕНА ОТ 315 Е/ КВ.М. ИМОТ състоящ се от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, килер, балкон. Апартаментът се предава на шпакловка и замазка с монтирани луксозни интериорни врати и масивна входна, PVC дограма, завършени общи части, хидравличен асансьор. Строителството, където е обърнато особено внимание на детайлите, е изпълнено с висококачествени материали и съвременни технологии. Възможност за осигуряване на кредитиране в начален етап и разсрочена схема на плащане. Централно отопление, закупуване на места за паркиране в сутеренно ниво и във вътрешен двор с осигурен ограничен достъп. За клиенти на агенцията.Дата на последна актуализация: 06.01.2009
Апартаменти Двустайни, Обеля 1, град София
Цитат:
Етаж 2
Площ 65 кв.м
Тип строителство Тухла
Изложение: Запад;
Цена: 20472.00
2.Обеля?Не мерси.
Коментар
-
Просто оферта -това е ! Нито коментирам фирма , нито раион ! Факт е че които иска да продава ще се съобразява с цените и с това , че купувачите ще диктуват цените ......
Ти казваш Обеля - не мерси ....а аз си мисля колко ли хора още ще реагират като теб и дали след ош"Продава имот, Апартаменти Двустайни, Обеля 1, град София"
Брокер на тази оферта:
988-44-76, 980-43-71, 0885 907 453 Наташа Додева
Е-мейл: zapadni_raioni@olimp-uv.com
е няколко дни офертата вече няма да е например 280 ?
и разбира се телефон на брокера - за договаряне
успешна 2009 та на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от divakЦитат:
УНИКАЛНА ЦЕНА ОТ 315 Е/ КВ.М. ИМОТ състоящ се от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, килер, балкон. Апартаментът се предава на шпакловка и замазка с монтирани луксозни интериорни врати и масивна входна, PVC дограма, завършени общи части, хидравличен асансьор. Строителството, където е обърнато особено внимание на детайлите, е изпълнено с висококачествени материали и съвременни технологии. Възможност за осигуряване на кредитиране в начален етап и разсрочена схема на плащане. Централно отопление, закупуване на места за паркиране в сутеренно ниво и във вътрешен двор с осигурен ограничен достъп. За клиенти на агенцията.Дата на последна актуализация: 06.01.2009
Цитат:
Етаж 2
Площ 65 кв.м
Тип строителство Тухла
2.Обеля?Не мерси.Life won't wait for you.
Коментар
-
Дивак,потърпи още една годинка,за тази цена в лозенец ще си купиш.
макар,че в софето,ако не работиш там,ич не те съветвам да одиш-тва отдавна не е град,а сметище.
и щом не можаха да го пооправят в последните години,когато в бг влезнаха над 20 милиарда евро,представи си сега кви пари ще има за града,когато тези 20 милиарда ще излизат от бг и то с лихвите.
Коментар
-
Цитат:
Цитат:
Етаж 2
Площ 65 кв.м
Тип строителство Тухла
Коментар
-
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от jodaБен,става въпрос за продажба на зелено...условието е да внесеш целата сума наведнъж и да не искаш никакъв документ...при мен ще ти излезе 10% по-ефтино!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от jodaБен,става въпрос за продажба на зелено...условието е да внесеш целата сума наведнъж и да не искаш никакъв документ...при мен ще ти излезе 10% по-ефтино!自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от jodaБен,става въпрос за продажба на зелено...условието е да внесеш целата сума наведнъж и да не искаш никакъв документ...при мен ще ти излезе 10% по-ефтино!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mostovakМежду 5 и 10 % средно в София.Като има обявени и доста по ниски цени от пролитта на 2008г.Например: Люлин-център има цени от по 700евро на квадрат при цени от по 850евро през пролетта на 2008г.В Студ. град има и обявени 650евро на квадрат,но фирмата е куца и не е завършено.
При ваканционното е направо срив,в Банско до преди месец, ми обявяваха цени от 700 евро,а сега някой искат и 500 евро на квадрат.Ако някой знае нещо за морето да каже.
299 в Меден Рудник в Бургас
С възможност за изплащане на всоски- до 60 вноски
Коментар
Коментар