If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря за помощта! Не съм се интересувала досега и не знам дали бързо ще се ориентирам, но при повече свободно време поне ще опитам.
Да питам и за едни алжирски марки, които са горе-долу от 1970-71год. Дали има за какво да си губя времето по аукциони.
Благодаря предварително!
Ето ти подобни алжирски Емир Абдулкадер - 1967 за едно евро при това чисти! http://www.postbeeld.com/en/stamps/v...efinitives-3v/
Това е един доста пълен он-лайн каталог с чудесен филтър. За 30 секунди се намират, макар и не всички. Да не те заблуждавам, може твоите да някаква уникална допечатка или сбъркан цвят, но общо взето, шанса да имаш нещо по-скъпо от 5 лева е едно на милион.
Игнорирай я инфлацията.
Явно ще ги пращам на колекционери от чужбина в postcrossing-а. Поне ще им се зарадват хората искрено.
Не се заблуждавай. Във филателните сайтове дават цени по каталог или са на магазини. Влизаш в онлайн аукциони за колекционери, има десетки, пишеш държава година и тема и ще разбереш колко евентуално струва в зависимост от състоянието. В и-бей също става. http://www.delcampe.net/items?langua...Translate%5D=N
Имам български и чуждестранни марки от 1966 - 1972г /приблизително/, но имам питане за една серия от 8 бр с български рози, неизползвани с номинал 1,2,3,4,5,13,20 и 28 ст.
Може ли да ми дадете някаква ориентировъчна цена.
Имам български и чуждестранни марки от 1966 - 1972г /приблизително/, но имам питане за една серия от 8 бр с български рози, неизползвани с номинал 1,2,3,4,5,13,20 и 28 ст.
Може ли да ми дадете някаква ориентировъчна цена.
Аз също имам доста голяма колекция от пощенски марки, които не ми трябват и бих искала да продам. Не зная в Хасково да има оценител, но ако някой се интересува, нека да пише.Марките са основно колекции от флората и фауната и такива на WWF, а има и някои доста стари.
Коментар