IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ten dolars - 1880g.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Ten dolars - 1880g.

Първоначално изпратено от bigswingingdick
    Първоначално изпратено от Magnollia
    Здравейте,
    Подариха ми златна монета, но нямам представа каква е стойността й. Това е Десет доларова американска златна монета от 1880г. Моля Ви, ако някой има представа ценна ли е и каква е стойността й да ми каже. Аз не разбирам нищо от монети. Благодаря Ви предварително.
    google baby tam ima otgovor na tvoiat vapros

На такъв въпрос точен отговор няма никъде!

Коментар

• Re: Ten dolars - 1880g.

Първоначално изпратено от Magnollia
      Здравейте,
      Подариха ми златна монета, но нямам представа каква е стойността й. Това е Десет доларова американска златна монета от 1880г. Моля Ви, ако някой има представа ценна ли е и каква е стойността й да ми каже. Аз не разбирам нищо от монети. Благодаря Ви предварително.
      google baby tam ima otgovor na tvoiat vapros

Коментар

• потърси тук http://www.aukro.bg/47237-antiki-i-k...r=t&view=gtext

Коментар

• Az davam 5 po 2$
          lipsata

Коментар

• Давам ти две банкноти по пет долара за нея

Коментар

• Ten dolars - 1880g.

Здравейте,
              Благородството задължава.
            Working...
            X