IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ten dolars - 1880g.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какви са тези тен далърс - 1880грама - много са тежки

Коментар

• Първоначално изпратено от miloraddd Разгледай мнение
      здравей,интересувам се от монетата, давам ти 830 лв за нея ,ак имаш инетерес ми пиши
      Хайдееееее........още един кандидат да прилъже момичето и да и вземе на безценица паричката.

Коментар

• Първоначално изпратено от garner Разгледай мнение
        Здравей,Magnollia.
        Така, имах 10 златни долара само че от 1907 г.В USA има лицензирани дилъри който са оторизирани да издават сертификати на златните американски долари,монета без такъв сертификат неможе да се продаде на по-висока цена от борсовата цена на златото,или монета от 10 долара е 16.5 грама 22 карата ,или 26 грама 14 карата по 22 лева на грам = 570 лева. Това е пазарната стойност в момента. Ако я сертифицираш ,на акционите в USA има монети от този вид които се продават и за 50 000 долара но зависи от тиража.
        Какви 22лв/грам бе мушморок ? Що лъжеш момичето/жената ? Те заложните къщи в момента купуват 14к злато на 36лв/гр. !!!!
        Ей......аман от селски тарикати......

Коментар

• Първоначално изпратено от Magnollia Разгледай мнение
          Здравейте,
          Подариха ми златна монета, но нямам представа каква е стойността й. Това е Десет доларова американска златна монета от 1880г. Моля Ви, ако някой има представа ценна ли е и каква е стойността й да ми каже. Аз не разбирам нищо от монети. Благодаря Ви предварително.
          здравей,давам ти 830 лв за монетата, ако имаш инетерес ми пиши

Коментар

• здравей,интересувам се от монетата, давам ти 830 лв за нея ,ак имаш инетерес ми пиши

Коментар

• Първоначално изпратено от Magnollia Разгледай мнение
              Подариха ми я с думите "Да се множи златото в сърцето и ръцете ти" -
              Чудесно пожелание .!!!
              Точно са ти казали - продай я.....
              Ще се умножи многократно като цена и ще донесе спокойствие в сърцето и душата ти, мир и благополучие в семейството ти...

пп За такава добра информация, получена от garner , благодарското с 18 годишна тапа, трябва да е...
              Last edited by 4i40; 25.02.2011, 11:24.

Коментар

• Магнолия, нали нямаше да я продаваш? Ей и родителите ще си продадете за пари.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от garner
                  Здравей,Magnollia.
                  Така, имах 10 златни долара само че от 1907 г.В USA има лицензирани дилъри който са оторизирани да издават сертификати на златните американски долари,монета без такъв сертификат неможе да се продаде на по-висока цена от борсовата цена на златото,или монета от 10 долара е 16.5 грама 22 карата ,или 26 грама 14 карата по 22 лева на грам = 570 лева. Това е пазарната стойност в момента. Ако я сертифицираш ,на акционите в USA има монети от този вид които се продават и за 50 000 долара но зависи от тиража.
                  Много ти благодаря за тази информация. Имаш ли представа как мога да се свържа с такъв лицензиран дилър. Имам приятели, които живеят в Америка и се чудя те дали биха могли да ми помогнат. Може и на лични да ми отговориш, ако прецениш. Отново ти Благодаря
                  Благородството задължава.

Коментар

• Здравей,Magnollia.

Коментар

• Хе хе - ми що не я сложиш в банков трезор???

Първоначално изпратено от Magnollia
                      Първоначално изпратено от IVO_
                      Съветвам те да не я продаваш за нищо за света ! Това все пак е подарък и то сигурно от много близък човек ! А човешките отношения са много по-важни от парите , ако ще да са милиони ....
                      Лек ден
                      Няма да я продавам. Подариха ми я с думите "Да се множи златото в сърцето и ръцете ти" - така че суеверието не ми позволява да го направя. Просто се интересувам колко е ценна поради други съображения - ще се местя в нов дом и доколкото знам не биха я застраховали, а ме е страх от кражби. Там където живея сега е трудно да влезе някой, но на другото място...

Благодаря Ви за отговорите

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                        Съветвам те да не я продаваш за нищо за света ! Това все пак е подарък и то сигурно от много близък човек ! А човешките отношения са много по-важни от парите , ако ще да са милиони ....
                        Лек ден
                        Няма да я продавам. Подариха ми я с думите "Да се множи златото в сърцето и ръцете ти" - така че суеверието не ми позволява да го направя. Просто се интересувам колко е ценна поради други съображения - ще се местя в нов дом и доколкото знам не биха я застраховали, а ме е страх от кражби. Там където живея сега е трудно да влезе някой, но на другото място...

Благодаря Ви за отговорите
                        Благородството задължава.

Коментар

• Fai' dolla - sucky , sucky!
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Съветвам те да не я продаваш за нищо за света ! Това все пак е подарък и то сигурно от много близък човек ! А човешките отношения са много по-важни от парите , ако ще да са милиони ....
                            Лек ден

Коментар

• тАва ли е монетката
                              http://cgi.ebay.com/1880-CHOICE-10-T...QQcmdZViewItem

Коментар

• Re: Ten dolars - 1880g.

Първоначално изпратено от Magnollia
                                Здравейте,
                                Подариха ми златна монета, но нямам представа каква е стойността й. Това е Десет доларова американска златна монета от 1880г. Моля Ви, ако някой има представа ценна ли е и каква е стойността й да ми каже. Аз не разбирам нищо от монети. Благодаря Ви предварително.
                                искаш да остойностиш подаръка или колко държат на теб?
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X