Какви са тези тен далърс - 1880грама - много са тежки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ten dolars - 1880g.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от miloraddd Разгледай мнениездравей,интересувам се от монетата, давам ти 830 лв за нея ,ак имаш инетерес ми пиши
Коментар
-
Първоначално изпратено от garner Разгледай мнениеЗдравей,Magnollia.
Така, имах 10 златни долара само че от 1907 г.В USA има лицензирани дилъри който са оторизирани да издават сертификати на златните американски долари,монета без такъв сертификат неможе да се продаде на по-висока цена от борсовата цена на златото,или монета от 10 долара е 16.5 грама 22 карата ,или 26 грама 14 карата по 22 лева на грам = 570 лева. Това е пазарната стойност в момента. Ако я сертифицираш ,на акционите в USA има монети от този вид които се продават и за 50 000 долара но зависи от тиража.
Ей......аман от селски тарикати......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Magnollia Разгледай мнениеЗдравейте,
Подариха ми златна монета, но нямам представа каква е стойността й. Това е Десет доларова американска златна монета от 1880г. Моля Ви, ако някой има представа ценна ли е и каква е стойността й да ми каже. Аз не разбирам нищо от монети. Благодаря Ви предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Magnollia Разгледай мнениеПодариха ми я с думите "Да се множи златото в сърцето и ръцете ти" -
Точно са ти казали - продай я.....
Ще се умножи многократно като цена и ще донесе спокойствие в сърцето и душата ти, мир и благополучие в семейството ти...
пп За такава добра информация, получена от garner , благодарското с 18 годишна тапа, трябва да е...Last edited by 4i40; 25.02.2011, 11:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от garnerЗдравей,Magnollia.
Така, имах 10 златни долара само че от 1907 г.В USA има лицензирани дилъри който са оторизирани да издават сертификати на златните американски долари,монета без такъв сертификат неможе да се продаде на по-висока цена от борсовата цена на златото,или монета от 10 долара е 16.5 грама 22 карата ,или 26 грама 14 карата по 22 лева на грам = 570 лева. Това е пазарната стойност в момента. Ако я сертифицираш ,на акционите в USA има монети от този вид които се продават и за 50 000 долара но зависи от тиража.Благородството задължава.
Коментар
-
Здравей,Magnollia.
Така, имах 10 златни долара само че от 1907 г.В USA има лицензирани дилъри който са оторизирани да издават сертификати на златните американски долари,монета без такъв сертификат неможе да се продаде на по-висока цена от борсовата цена на златото,или монета от 10 долара е 16.5 грама 22 карата ,или 26 грама 14 карата по 22 лева на грам = 570 лева. Това е пазарната стойност в момента. Ако я сертифицираш ,на акционите в USA има монети от този вид които се продават и за 50 000 долара но зависи от тиража.
Коментар
-
Хе хе - ми що не я сложиш в банков трезор???
Първоначално изпратено от MagnolliaПървоначално изпратено от IVO_Съветвам те да не я продаваш за нищо за света ! Това все пак е подарък и то сигурно от много близък човек ! А човешките отношения са много по-важни от парите , ако ще да са милиони ....
Лек ден
Благодаря Ви за отговорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от IVO_Съветвам те да не я продаваш за нищо за света ! Това все пак е подарък и то сигурно от много близък човек ! А човешките отношения са много по-важни от парите , ако ще да са милиони ....
Лек ден
Благодаря Ви за отговоритеБлагородството задължава.
Коментар
-
Re: Ten dolars - 1880g.
Първоначално изпратено от MagnolliaЗдравейте,
Подариха ми златна монета, но нямам представа каква е стойността й. Това е Десет доларова американска златна монета от 1880г. Моля Ви, ако някой има представа ценна ли е и каква е стойността й да ми каже. Аз не разбирам нищо от монети. Благодаря Ви предварително.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар