Погледни си в пощата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кругерранда е на файер селс за 1 седмица.
промо цена 55лв монетката
отново само на тубуси
vinkel6mm@abv.bg
следваща акция след 4-6 месеца
на цена около 70 лвпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетрябва да събера малко кеш, за това пак ги пускам за продажбалистата са на 60лв, хармония и кругерранд на 59лв.бр в тубус Silbermünze Krügerrand 2020 - 1 Unze 25 Silbermünze Wiener Philharmoniker 2020 - 1 Unze 20 Maple Leaf Silber 2020 - 1 Unze 25
само на тубус
промо цена 55лв монетката
отново само на тубуси
vinkel6mm@abv.bgпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Да ги спазарим :-)))
Ако ми пазиш имейла пиши там, че тук май личните съобщения не винаги пристигат.
писах ти на мейлапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетрябва да събера малко кеш, за това пак ги пускам за продажбалистата са на 60лв, хармония и кругерранд на 59лв.бр в тубус Silbermünze Krügerrand 2020 - 1 Unze 25 Silbermünze Wiener Philharmoniker 2020 - 1 Unze 20 Maple Leaf Silber 2020 - 1 Unze 25
само на тубус
цената ти е добре
горе долу като от германците, но без транзакционните разходи и разходи по доставката
колеги, които искат да купят без да правят външни преводи може да се възползват от цената на плъхчето - пазарна е.
ПП все пак ми се струва, че е редно договорена седлка да бъде между курс купува и курс продава - така и купувач и продавач ще са добре спрямо сделка с официален търговец.Last edited by bertram; 24.04.2023, 15:05.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетрябва да събера малко кеш, за това пак ги пускам за продажба
Ако ми пазиш имейла пиши там, че тук май личните съобщения не винаги пристигат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПишете на ЛС.
Някои от монетите са редки и скъпи, не се срещат често. И ги няма в БНБ.Last edited by Evgo; 29.03.2023, 18:05.
- 1 like
Коментар
Коментар