IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъпов, коя по-точно - май са доста. Не че имам някоя от тях, де...
    Брайн, аз не съм колекционер, в смисъл специалист - от едно време си имах няколко, наскоро си купих още, ама много много не разбирам. Но мога да ти река, че не металът винаги цената определя. Напримерно тая с дупките или другата - за спасяването на евреините са по-ценни и скъпи от някои златни монети, макар че са само сребърни.
    Боб Кийосаки казва, че човекът трябва да купува различни инвестиции - и недвижимости и книжа и метали тоже... но аз, понеже знам, че цената на златото нереално висока е - смятам, че монетите са решението - особено тия с регламентиран тираж.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Hmm, njakoj ima li zlatnata ednolevkata na BNB? Izkupuvam gi. Ako njakoj ima, neka pishe tuk

Коментар

• Запалихте ме по тея златни монети
        Императоре, я дай първи насоки- какво да се купува, от къде, за колко

Коментар

• Бих могъл да ти откупя някоя, ако кефи... пускай снимки в Снимка бг. :-)

Коментар

• Пандата си я вzех пак от тях, но от специалните предложения
            http://www.netbat.de/mdm/
            Предполагам 4е пандата наистина е с голям тираж, сега мисля да си направя або zа някоя серия сребърни монети или zа колекцията "малки zлатни монети". Но поzнанията ми по нумиzматика клонят към нула, zасега само 4ета раzни форуми където се коментират подобни теми.

Коментар

• Gotin site Petrov, znam go, stoto i men me zaribjavat, postojanno namiram v postenskata si kutia razni reklamni broshuri za zlatno evro i kakvo li ne ) V BG ne smjatam, che mojem da gi prodavame tezi moneti s pechalba, ianche tiraja kojto kazvash ti e mnogo maluk?! A pandata e mnogo izvestna moneta (goljam tiraj po prinzip), bi li mi pratil link kum monetkata da ja vidja. Pоzdravi

Коментар

• Hubav site za moneti /muenzen/
                imash li ideja podoben za ikoni?
                molja i sotanalite za info!

Коментар

• Ами да, Петров, то 1000-2000 не е голям тираж, много малък даже... не знам БНБ дали въобще някога е сякла монета с тираж под 2 000... Дори 6-8 000 е малко - помисли си - само 8 000 монети в светът !!! ... не забравяй глобализацията... монетите постоянно се разпиляват по светът, част от тях се изгубват безвъзвратно в течение на времето...

Коментар

• аz живея в 4ужбина, и слу4айно попаднах на тая тема. Миналата седмица си купих първата монета, китайска панда 2005, 1/20 унция zлато, та от фирмата дето ми я продадоха сега са по4нали стабилно да ме zарибяват с рекламни материали, и се 4удя има ли смисъл да се вклю4вам в абонаментите им планове. Философията е проста, ако си поръ4ам още една монета мога да я купя на по_ниска цена, като влиzам в абонаментна програма, всеки месец ще ми пращат нова монета. Мога да прекъсна абонамента по всяко време, беz удръжки и т.н. В Бг има ли истински ценители, после евентуално да ги продам тия монети с надценка?
                    Някой ако раzбира немски, може да хвърли едно око на www.mdm.de

Коментар

• Da, Petrov, tiraja e mnogo vajno uslovia, kolkoto e po-nisuk, tolkova e po-rjadka monetata.

Коментар

• а някой може ли да ми отговори на въпроса, колко трябва да е тиража на една монета 4е да има след време някаква нумиzмати4на стойност? Има ли стойност монета която е в тираж напр. 2500, или 1000? Въобще тиража ли е определящ zа едно последващо поскъпване?

Коментар

• Що, Трейдъров, искаш да ми ги купиш ли?

Коментар

• http://quotes.ubs.com/quotes/X0=0/X1...EDincS9xehfw9D
                            ozWFssGfsu--uwmck-dKJstsm-nVsS8w0V1GSru2ue1s9I0r7pgS
                            ouVUX48Esgk1IM9-vfWzpe6bw=/X2=saxrvbkFvDdqK4faF44wQBHH
                            G2DeS4ESl

Коментар

• Imperatore izkarai zalticite !

Коментар

• Искаш да ги шитнеш ли? Това е лесно - напримерно качи им снимки някъде и дай оферти...

Коментар

Working...
                                X