цената ще е около 54 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от Ch_4Във връзка с Династията на Септимий Север имам въпрос момчета:
Относно лицата на ауреуса: Mожем ли да приобщим и трети син MAUR или MAVR, че имам денар и с него и май и той е син на Септимий ?
А жена му я причисляваме по подразбиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aGALBA, така си и знаех - човек с този ник не може да няма толкова много денари :-)
За съжаление не е мое. Ауреуси нямам нито един :-(((( Имам 15тина денара на Северите. последно взех една Акуила Севера и много и се кефя :-) Но любим ми е Траян. Ако имаш нещо за трейдване, обади се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ch_4Във връзка с Династията на Септимий Север имам въпрос момчета:
Относно лицата на ауреуса: Mожем ли да приобщим и трети син MAUR или MAVR, че имам денар и с него и май и той е син на Септимий ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ch_4Във връзка с Династията на Септимий Север имам въпрос момчета:
Може ли да покажеш снимка на денара?
Коментар
Коментар