IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от b_berberov
    prodavam moneta 20 lv 1979 srebarna ako niakoi ima interes da mi pishe na skype borislav904 shte mu pratia snimka da e vidi ili da me potarsi na GSM 0887748432 monetata e iubilei 100g sofia

Коментар

• Абе то е ясно че никой от нас няма такава колекция, аз не съм и чувал за пълна колекция. Може и да има - не знам, но ми е интерено колко би струвала. Дори прадядо ти да е почнал и надолу по рода да са купували всичко от БНБ или просто да са събирали циркулиралите, тоест само по цена от източник на всички монети се получават поне едни 30 000 лева.

Коментар

• НЕ ЧЕ ГИ ИМАМ ДЕ.....ЕХ, МЕЧТИ

Коментар

• МАЛКО ЗОР ЩЕ ВИДИШ С ЗЛАТНИТЕ "ФЕРДИТА" ОТ 1894 И 1912 И ЛЕВЧЕТАТА И СТОТИНКИТЕ ЕМИТИРАНИ СЛЕД КРАЯ НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА......ОТНОСНО НАМИРАНЕТО ДЕ)).....ПЪК И НА ЦЕНА НЕ СА НИКАК "ЛЕКИ"

Коментар

• Здравейте приятели,

интересно ми е дали някои има представа колко би струвала пълна колекция на монети от Третото Българско царство или 1881 насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
              Кажете, моля ви каде е сега клубът на нумизматите в София.
              На Патриарха,до френската гимназия.Не съм ходил дълго време,но няма опричина да се е загубил. Понеделник ,сряда и петък след обяд.

Коментар

• Моя е грешката.

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                  Имаш го!

ПИЧ, ПРАТИ МИ ГО ПАК, НЯМАМ ГО?!?!

Коментар

• Имаш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                      Първоначално изпратено от SADAMCHO
                      Първоначално изпратено от GALBA
                      Първоначално изпратено от SADAMCHO
                      Първоначално изпратено от kalbureti
                      цената ще е около 54 лв.

МОМЧЕТА, МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СЪМ ТОЧЕН НО НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ИМПЕРАТОР PATYMAX????
                      Пертинакс!!??
                      ПИЧ, АЗ,ТОЗИ ПЕТРИНАКС ГО ЗНАМ, ПРОСТО ЦИТИРАМ ДОСЛОВНО КАКВО ПИШЕ НА ОБВЕРСА НА ДЕНАРА,НИКЪДЕ НЕ ГО НАМЕРИХ И ЗАТОВА СЪМ ЗАТРУДНЕН КАТО КОЙ ИМПЕРАТОР ДА ГО РАЗПОЗНАЯ???
                      Прочети предишният си пост!-("НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ИМПЕРАТОР PATYMAX" )По друг начин поставяш въпроса. Незнам какво означава PATYMAX,знам какво е PART.MAX.
                      Снимай денара или разчети правилно двете страни.
                      АКО ЩЕ МИ ПОМОГНЕШ ,ДАЙ МЕЛ ДА ТИ ПРАТЯ СНИМКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        Първоначално изпратено от feelgood
                        Първоначално изпратено от Императорът
                        Ами всички си струват барутът !!! Виждате - няма голямотиражна монета.

Аз от олимпийските ще награбя повечко...
                        zemi 200-300 i za men

Съмнявам да дават по толкоз... вероятно ще дават най-много по 10. Може би ще взема 20 - 10 от БНБ и 10 от Монетният двор.

За феновете на златцето - да пазаруват от БНБ по-старите (Селянката с лапето, Георги Димитров, Кирил и Методий), докато Бамката още не им е променила цените според курсът на металът....
                        Цените вече са променени - новите са от 10/01/2008 - така че на печелившите - ЧЕСТИТО!!!
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Първоначално изпратено от bate Goiko
                          Има и такъв ли?
                          Става дума за сбирки на нумизмати едно време беше срещу Първа градска ама там гледам са построили нова сграда ще съм ти благодарен ако ми кажеш къде е сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                            Има и такъв ли?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кажете, моля ви каде е сега клубът на нумизматите в София.

Коментар

• hijiвсеки си пази хлиабаина4е става с кисилини и спетсиален 4ерен камак на които се натарква материала и се капва киселина саответства6та на каратите а са6то и на самото изделие върхо 6курната повархност за да ниама мазнина има и спетсиален пробер за сравнение които представлиава звезда с пластинки злато на всеки врах с разли4ни карати .А за среброто има спетсиална киселина но не ти определиа пробата а са6то и паста руж[/code]

Коментар

Working...
                                X