Първоначално изпратено от b_berberov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Абе то е ясно че никой от нас няма такава колекция, аз не съм и чувал за пълна колекция. Може и да има - не знам, но ми е интерено колко би струвала. Дори прадядо ти да е почнал и надолу по рода да са купували всичко от БНБ или просто да са събирали циркулиралите, тоест само по цена от източник на всички монети се получават поне едни 30 000 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от SADAMCHOПървоначално изпратено от GALBAПървоначално изпратено от SADAMCHOПървоначално изпратено от kalburetiцената ще е около 54 лв.
МОМЧЕТА, МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СЪМ ТОЧЕН НО НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ЗА ИМПЕРАТОР PATYMAX????
Снимай денара или разчети правилно двете страни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от feelgoodПървоначално изпратено от ИмператорътАми всички си струват барутът !!! Виждате - няма голямотиражна монета.
Аз от олимпийските ще награбя повечко...
Съмнявам да дават по толкоз... вероятно ще дават най-много по 10. Може би ще взема 20 - 10 от БНБ и 10 от Монетният двор.
За феновете на златцето - да пазаруват от БНБ по-старите (Селянката с лапето, Георги Димитров, Кирил и Методий), докато Бамката още не им е променила цените според курсът на металът....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от bate GoikoКажете, моля ви каде е сега клубът на нумизматите в София.
Коментар
-
hijiвсеки си пази хлиабаина4е става с кисилини и спетсиален 4ерен камак на които се натарква материала и се капва киселина саответства6та на каратите а са6то и на самото изделие върхо 6курната повархност за да ниама мазнина има и спетсиален пробер за сравнение които представлиава звезда с пластинки злато на всеки врах с разли4ни карати .А за среброто има спетсиална киселина но не ти определиа пробата а са6то и паста руж[/code]
Коментар
Коментар