If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имате ли информация за монета, на която е изобразено - някой от българските царе(1200-1396), държащ жезъл, а в другата си ръка има сфера с кръст отгоре. Отсрани него има надписи!
Моля ако се сещате за коя монета става жъпрос даите линк към нейна снимка и на колко горе-долу се оценява.
Този въпрос, е гатанка ли? Аз ,например се досещам,но за да е по-топло, ще предположа първо цената ;от 10 лв. до около 150 лв. и дори си я представям една тънка протрита и няма кой да даде 10 лв. А, дали не е пробита?!:-) Пич ,дай линк ти! Снимай я поне,може и да получиш коректен отговор.
Прав си затова, че е тънка, протрита, и с дупка , но просто исках някой да ми даде информация за нея, снимки и т.н. !!!
Та ако някой наистина има информация за (link) моля да каже
Здравейте. Търся да закупя наполеони - добре запазени и без дупки и кругерранди. Кругеррандите могат да са от 1 тройунция до 1/10. Цени по договаряне. Аз съм от Шумен. Ако някой продава да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg
Имате ли информация за монета, на която е изобразено - някой от българските царе(1200-1396), държащ жезъл, а в другата си ръка има сфера с кръст отгоре. Отсрани него има надписи!
Моля ако се сещате за коя монета става жъпрос даите линк към нейна снимка и на колко горе-долу се оценява.
Този въпрос, е гатанка ли? Аз ,например се досещам,но за да е по-топло, ще предположа първо цената ;от 10 лв. до около 150 лв. и дори си я представям една тънка протрита и няма кой да даде 10 лв. А, дали не е пробита?!:-) Пич ,дай линк ти! Снимай я поне,може и да получиш коректен отговор.
Хе-хе - Дебняч - да съм казал, че цената е добра? Просто я видях и пуснах линкът, който иска да си прави изводи. Виждал съм доста по-безумни цени, но и доста добри в тоя сайт.
Иначе някакъв луд в коментарите пише, че не давал повече от 400 кинта - ама за толкова и Еврейската трудно ще си вземе.
И не разбирам в какво ме обвиняваш - в някакво мошеничество с комбина с някакви измамници в тоя сайт за аукциони?
А дали ми имаш доверие, това си е твоя работа и слабо ме интересува.
Не, не те обвинявам в мошеничество, далеч съм от мисълта, че си в някакви комбини. Казах ти wishful thinking е твойто. А коментарът на тоя е, че не дава над 400 над цената на златото - демек, около 900-1000 лв. А еврейската я виждах и за под 300.
Хе-хе - Дебняч - да съм казал, че цената е добра? Просто я видях и пуснах линкът, който иска да си прави изводи. Виждал съм доста по-безумни цени, но и доста добри в тоя сайт.
Иначе някакъв луд в коментарите пише, че не давал повече от 400 кинта - ама за толкова и Еврейската трудно ще си вземе.
И не разбирам в какво ме обвиняваш - в някакво мошеничество с комбина с някакви измамници в тоя сайт за аукциони?
А дали ми имаш доверие, това си е твоя работа и слабо ме интересува.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
На най-безумната цена ever Преди няколко дена се случи продажба на 900 лв. А тоя мозък дето е пуснал аукциона си въобразява, че ще я продаде за 1600, защото преди това някакви лигльовци докараха аукцион за малкия и големия свети георги до 1800лв - естествено сделка не е имало - няма и как да има, никой не е луд да се мине толкова.
Цената на монетата е 950 точки МАКС - всичко друго е манипулация и wishful thinking... Ориентирайте се по коментарите отдолу. Да не говорим, че снимката е взета и редактирана от въпросния аукцион, който свърши при цена 902 лв. Няма да се учудя да е някаква далавера - пращаш паричките и си "чакаш" монетата до безкрай...
Импраторе, на теб специално ти имах някакво доверие и се съобразявах с това какво пишеш тук, но напоследък откакто се поинтересувах по-сериозно откривам, че просто си пишеш нещата както ти е кеф, гледайки от собствената си камбанария, а не както са на практика.
Към всички - Императора може да има много монети, но не взимайте на доверие нищо без самостоятелно да разучите нещата. Не се поддавайте на изказвания от рода - "ти си егати късметлията, че дори си я видял - купувай независимо от цената"
Коментар