Здравейте. Галба можеш ли да ми кажеш откъде мога да си закупя двата каталога на Дейвид Сиър - "Римски монети" и "Византийски монети и техните стойности".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Ходих в офис на Дондуков на ПИБ, да се поинтересувам какво предлагат (като монети и т.н.) и да си купя.
Завътртяха ме между трима служители и накрая се отказах. Една девойка беше решила да се храни точно в този момент и направо ме отряза. Един младеж каза, че не разбира от тези неща, а на касата една госпожа как не ме изгони, заради това, че исках да оставя някой лев в тяхната банка и офис.
може, би в другите им офиси не е така.
Коментар
-
[quote="Jimmy"][quote="nide"]Първоначално изпратено от PitagorИ в Първа Инвест Банк продават разни шаренки сребърници - мишки, пилци, ретро автомобили и др. Хващат окото на неизкушения аматьор. Какво бихте казали инвеститорите и нумизматите за тях?
Красиви птици! Защо ли ги наричат монети?:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nideПървоначално изпратено от PitagorИ в Първа Инвест Банк продават разни шаренки сребърници - мишки, пилци, ретро автомобили и др. Хващат окото на неизкушения аматьор. Какво бихте казали инвеститорите и нумизматите за тях?
http://www.newzealandmint.com/dsales...fc1173cc&cat=3
Тираж - 4000, а си направих сметка, че Новозеландският двор ги продава за 365лв. превърнато в български пари, а тук ги сдобих за 290лв. ;-)
Все пак тва е разлика от 26% ;-)
А и да не се окажат много ценни - поне са красиви, пък и с 300 кинта няма да обеднея :-)Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Колекция от монети от 1 цент беше продадена на търг в Лонг Бийч, щата Калифорния, за 10,7 милиона долара, предаде Асошиейтед прес.
Колекцията от 301 монети включва най-редките и ранни американски центове. Сред тях е и монета, отсечена пред 1793 г., но по решение на Конгреса извадена от обръщение, защото на нея Статуята на свободата изглеждала уплашена.
Тя и още един цент от 1794 г., на който е добавена звездичка, бяха оценени за по 632,5 хиляди долара всяка.
Колекцията не е продадена като единно цяло. С екземпляри от нея се сдобиха 168 купувачи. Преди търга тя бе оценена за 7 милиона долара.
.Don't work hard, work smart!
Коментар
Коментар