Момчета, купих си платинената Деси. За 1600 обезценени БГ лева Утре ако реша да продавам Деси цената й ще бъде само 1700 лв. Не съм алчна, това няма дори 10%. Офертата ми е - Деси срещу Златния лев. Точка. Вие знаете какви са цените. Мислете симпатяги А откъде съм я взела, не казвам, но има още един комплект за 1600 левчета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Декември БНБ я продаваше около 1400,след 10 януари я актуализираха на 1518,на 11 февруари на 1620 ..това все с ДДС..А ПИБ си я продаваше и тогава и сега на 1600..Те предварително си калкулират в цената евентуално качване цената на металите...Та затова и сега очаквам по-високи цени при тях от БНБ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivПървоначално изпратено от viktoria1Новата цена на Платинената Деси и свита в БНБ е 1720 лв. без ДДС. Аз мога да я взема на 1600 крайна цена. Притеснява ме само, че тиражът още не е изчерпан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktoria1Новата цена на Платинената Деси и свита в БНБ е 1720 лв. без ДДС. Аз мога да я взема на 1600 крайна цена. Притеснява ме само, че тиражът още не е изчерпан.
Коментар
-
Половин унция платина е към 1400лв. Четвърт унция злато е към 300лв. Хич да няма нумизматична стойност, по борсова цена комплектът струва над 1700. Борсовата цена не включва ДДС, доколкото знам. Ако ти се инвестира в платина, това е доста добра оферта. Впрочем откъде ще ги изкопаеш на 1600, ако не е тайна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rumencho3Здравейте. Галба можеш ли да ми кажеш откъде мога да си закупя двата каталога на Дейвид Сиър - "Римски монети" и "Византийски монети и техните стойности".
Подариха ми и доста каталози на аукциони от Западна Европа. Готини са, но вече всичко го има в интернет. Само http://www.coinarchives.com/a/ да отвориш, и 90% ще намериш монетата която търсиш!
Да питам - на последните сбирки в София имаше ли римски монети?
Коментар
Коментар