IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Не, няма ДДС върху златцето... Чудно що върху Платинената Деси има?
    По принцип си прав, но има и изключения. Примерно комплекта златни монетки по грам и четвърт се продават с ДДС. Също така, Пиреос продават златните петлета с ДДС. И в двата случая говорим за монети, които уж отговарят на критериите за инв. злато, ама някой се е направил на ударен.
    ДДС няма само и единствено за инвестиционното злато. Деси, бидейки платинена, я облагат. От друга страна, БНБ, бидейки инертна, доста време я продаваше на борсовата цена на метала (без да слага премия за грамаж, тираж и т.н.). И за да е пълна промоцията, подаряваше златна и сребърна монетки. И всичко това в луксозна опаковка, както би казал Хорст Фукс.

Коментар

• Абе това със златото е такава семпла шега, че няма накъде. Дигала се цената ама само в долари Златото е една от най големите заблуди в целия свят. Обяснете ми на мен логично защо трябва да е скъпо златото. Добива намалява ли? Щот май има свръх производство. За нещо се използва ли? Щото май доста малки количества трбяват за производството на да речем кабели за предаване на звук със златни букси? И на кой го прадаваш тва злато след като си го купил евтино. А? Златото приятели ако не е на нумизматични монети си го дружте вие. Или както се казава страдам от тежка венерическа болест - боли ме х.я за златото !

Коментар

• Първоначално изпратено от Viper
        Първоначално изпратено от nide
        Първоначално изпратено от Viper
        Златцето е нагоре в долари, реалната му стойност се запазва, докато хляба е и ще бъде нагоре с растящи темпове!
        CHF
        http://www.24hgold.com/interactive_c...ledollarsuisse
        EUR
        http://www.24hgold.com/interactive_c...=valedollarcom
        Интересно, това не го знаех
        Още много неща не знаеш приятелю ..........
        Но това не е страшно ако имаш желание да се учиш!
        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от nide
          Първоначално изпратено от Viper
          Златцето е нагоре в долари, реалната му стойност се запазва, докато хляба е и ще бъде нагоре с растящи темпове!
          CHF
          EUR
          Интересно, това не го знаех
          Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Viper
            CHF
            EUR

Коментар

• И аз това многократно казвал - за мен златце константа, ама всички модели сухо се съобразяват (все още !!!) със зеленото...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Златцето е нагоре в долари, реалната му стойност се запазва, докато хляба е и ще бъде нагоре с растящи темпове!
                Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Не-е-е, Монополов - златцето ще е все нагоре и нагоре... фабрика за хляб не ща да си купувам... ;-)

Коментар

• До края на годината Импе, малко остана Тъй както сме я подкарали ... да не се наложи със златния лев ада си купиш хляб, че може и да не стигне

Коментар

• Здравейте,
                      Тъст ми има някави медали от световното 2004, които са комплект, златен, сребърен и платинен и иска да ви питам каква е приблизителната цена или да кажете къде мога да проверя за такава. Били някакъв ограничен тираж към 300бр. За съжаление имам само тази информация.
                      Мерси предварително

Коментар

• Не, няма ДДС върху златцето... Чудно що върху Платинената Деси има?

Монополов - вече май МИ СЕ ИСКА да занулим Софиксът... нека малоумните зайчета запродават акциите за жълти стинки - тогава ще трампя мечтаният от мнозина в тази тема Златен Кинт за един вагон "ненужни" акции... ;-)

Коментар

• Има ли ДДС върху златните монети, защото в Закона май са освободени?
                          Конкретно БНБ начислява ли ДДС за АU ?

Коментар

• Монопол, виж си личните съобщения.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola
                              Как е приятели? Нещо всички се умълчаха в т ая тема. То е явно вече че софикс ще го зануляваме, та поне монетите държат цена Повтарям от преди питането си за златната маска. Айде някой добър и мил човек да ми я намери

що не взе оназ без сертификата?!

Коментар

• Как е приятели? Нещо всички се умълчаха в т ая тема. То е явно вече че софикс ще го зануляваме, та поне монетите държат цена Повтарям от преди питането си за златната маска. Айде някой добър и мил човек да ми я намери

Коментар

Working...
                                X