IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ъх, съжалявам... нещо не мога да използвам копировачната опция... май компютърски проблем. Виж по-назад из темата - качвал снимка на Еврейската и останалите най-редки... Валю Милков - да ти са честити Кинтът и Гошовците, да... :-)

Посетете моят нов професионелан сайт
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://photo-zona.net/index.php?APP_...MAGE_ID=143552

Бпагодаря Импе, но не можах нищо да намеря в този сайт

Коментар

• оферта

Колеги, е, да се похваля - купих си Златния Лев на много добра, "човешка" супер цена под 2 бона. Купих и 2 броя от големия свети Георги. Очаквам още 2 броя от него. Тях ги разменям само срещу Людмила Живкова с емблемите или за проба 1 и 2 Сараево 84 или проба 1 Л.А. 84. Човекът, от който накупих всичко е работил в Монетния двор, сега племенникът му работи там и получих изумително и потресаващо инфо за различни монети и серии. Знаете ли кое е по-скъпо от информацията? Вътрешната информация! Да не се хваля, но научих неща, които колекционери от 30 г. не ги знаят. Очаквам оферти.

Коментар

• грифон

Колеги, търся да купя 25 лева Световна купа по футбол, Мексико, '86 без годината над грифона. В аукциона се предлага за 500 кинта, някой може ли да ми я намери по-тънко? Пишете на лични. Относно Людмила Живкова, а и въобще - всяко нещо на този свят си има цена. Няма нещо, което да не може да се купи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ipsie
            моля дайте някакви подробности или линк за
            "еврейската" монета, че нещо не мога да я намеря в сайта на БНБ

благодаря
            http://photo-zona.net/index.php?APP_...MAGE_ID=143552

Посетете моят нов професионален сайт
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не са ли 6 монетите в комплекта - 4те проби + 2та образеца.Или Сараевото няма образец. ЛА със сигурност съм го виждал комплекта и са 2те проби + образец който май е 40бр. тираж.

Коментар

• моля дайте някакви подробности или линк за
                "еврейската" монета, че нещо не мога да я намеря в сайта на БНБ

благодаря

Коментар

• 23 летни олимпийски игри и 14 зимни олимпийски игри к-т 5 бр. 20,000лв. Току що получих такава оферта в пощата си! Ужас!!!! = на около 4,000 бр ЕУБГ!!

Коментар

• Re: людмила

Първоначално изпратено от valentin milkov
                    Търся 20 лв. 1982 г. Людмила Живкова с емблемите. Пишете на лични.
                    Много трудно! Няма цена!

Коментар

• Има сянка в долния край на монетата, но гледах внимателно и там има едно по-тъмно петно, което сякаш не е сянка.

Коментар

• Предполагам -> просто е сянка!!!

Коментар

• Re: людмила

Здравейте. Моите почитания - особено към Галба, Императори и В. Милков. Отдавна не съм гледал какво става във форума. Ще ми трябва време да изчета всичко което съм пропуснал. Сега обаче имам въпрос - какво е това тъмно петно на 100-те лева на Фердинанд в аукциона?

Коментар

• людмила

Търся 20 лв. 1982 г. Людмила Живкова с емблемите. Пишете на лични.

Коментар

• сараево

Колеги, някой да предлага Проба 1 или 2 Сараево 1984 и Проба 1 или 2 Лос Анжелис 1984? Оферти? Пишете на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Колко тежеше тоя брадатият чичо? Не му ли е малко много сухото?

Колкото 2 левчета!(32,25805g.au 900).....и вероятно има причина да не струва колкото 5 левчета!;-)

Коментар

Working...
                                X