IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: бяс

Първоначално изпратено от Grigorius
    Първоначално изпратено от viktoria1
    ДО Grigorius
    Слушай, бе, , съвсем любезно и учтиво помолих, който желае и иска да ми помогне с инфо. Жена съм, не момче или гей , и съм модел и доста красива жена с прекрасна фигура. Имаме по корици, списания и прочие и момичета като мене струват по 100 ЕВРО на час. Т И още - познавам богати и влиятелни мъже, но още не съм решила с кого да се изчукам, за да си намеря Златния лев. И ще си го платя на пазарни цени, просто не искам да го намеря, когато стана на 80 г-ни. Аз винаги успявам и по всякакъв начин, защото мога да бъда и гадна кучка. Не се ебавай с красива жена, защото може да ти се случат неприятности, които да ги помниш и след смъртта си. От много време си задавам въпроса защо малоумни, страхливи и комплексирани мъже се заяждат с млади и красиви жени? Може би, защото нямат смелостта дори да ни заговорят. А иначе се правите на важни и велики. Егати, тази планета се напълни с гейове и меки женоподобни мъже.........
    ами значи съм те разбрал каква точно млада и красива жена си
    а това, че струваш 100 евро на час ще го имам предвид, ако случайно опра до теб!
    Viki, padna mi v ochite. Ti dori i skupa ne si bila - 100 euro sa djobni, ako vseki zurvul sus 100 euro te prepira togava prosto ne si struva da govorim. Za monetata zabravi.

Коментар

• стига бе

Абе, Григориус стига си се заяждал с момичето бе, що за човек си ти. Дай да говорим за пари, монети, злато, сделки, ако имаш нещо да продаваш - предложи или кажи кво купуваш, или питай, ама кво се ядеш с Вики. Ми струва 100 евро има и такива дето струват повече. И кво? Като нямаш пари не дразни хората и не се заяждай. Чети темата и си мълчи. Въпросът не е дали ти, а дали Вики ще опре до теб!! Мнооого се съмнявам, ама много. Вики е S-класа и не се занимава с такива като теб.

Коментар

• Re: бяс

ДО Grigorius
        Слушай, бе, , съвсем любезно и учтиво помолих, който желае и иска да ми помогне с инфо. Жена съм, не момче или гей , и съм модел и доста красива жена с прекрасна фигура. Имаме по корици, списания и прочие и момичета като мене струват по 100 ЕВРО на час. Т И още - познавам богати и влиятелни мъже, но още не съм решила с кого да се изчукам, за да си намеря Златния лев. И ще си го платя на пазарни цени, просто не искам да го намеря, когато стана на 80 г-ни. Аз винаги успявам и по всякакъв начин, защото мога да бъда и гадна кучка. Не се ебавай с красива жена, защото може да ти се случат неприятности, които да ги помниш и след смъртта си. От много време си задавам въпроса защо малоумни, страхливи и комплексирани мъже се заяждат с млади и красиви жени? Може би, защото нямат смелостта дори да ни заговорят. А иначе се правите на важни и велики. Егати, тази планета се напълни с гейове и меки женоподобни мъже.........
        ами значи съм те разбрал каква точно млада и красива жена си
        а това, че струваш 100 евро на час ще го имам предвид, ако случайно опра до теб!

Коментар

• по темата

Вики, и в профил, и в анфас, и отвътре, и отвън си 24-каратова брутална жена, кефиш ме отвсякъде, така трябва. Една жена къде с интелест, къде с усмивка и чар или със секс може да научи и получи всичко! А Григориус явно не го е разбрал. Слушай, Григориус, не се дръж като неандерталец, а бъди учтив и любезен като момичето. Всички ти правим забележки. Не се намираш в някое сомалийско село да говориш така с козите. С право пяната в устата на Вики е разбираема. Мацка, жалко че от ИНВЕСТОР.БГ ти цензурираха оригиналното изказване, демек това, което сега е по-долу е нещо като "препечатка" Ама аз си копирах оригинала, защото си е куул отвсякъде.

Коментар

• Вики, дръж се на положение, а вий, колеги, бъдете джентълмени. Защо обиждате момичето? Тя просто пита, държи се възпитано и не заслужава обиди.
            Аристократов - отвори заедно с детенцето (ако не е хептен мъничко) сайтът на БНБ - нека то само си избере по картинките.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Re: разлики

Първоначално изпратено от Grigorius
              Момчета, аз пак ще питам, нали още се уча.
              Това момиче (а може и момче да е ) Викито как ви врътка да й помагате и снасяте инфо. Ей така успяват някои жени
              +1
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Здравейте колекционери,бихте ли дали идеи за монета подходяща за малко дете.Тоест икам да купя на дъщеря ми инвестиционна монета за подарък и като порасне да си я прави каквото иска.Не че всяка монета не става за целта,но преди бях гледал и монети на детска тематика та затова питам за идеи какво да търся ако знаете.Мерси за отговорите!
                Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• Поздрави Вики,салютарти независимо дали си красавица или 'дупевлачеста се трътла '! Със сигурност езичето ти е страхотно!:-)
                  1894 все още не е препечатана,ако не го правят в момента.12-та година препечатка е като калайдисан ибрик.За да видиш разликата пред себе си трябва да имаш и двете. Ако наистина те интересува мнението ми,то е:Аз препечатки колекционирам само като плакет (материал).Дори оригиналът ,след препечатка, вече не ме впечатлява!
                  Обезценява се ,понякога двойно.
                  Колкото до изчукването ,вземай бързо решение,че животът е обидно кратък! И дано разбираш от шега ,че колкото и страхотно да е езичето ти ,никак ,ама никак, не искам да опитвам остротата му!
                  От сърце успех! Разчитай на скромните ми познания!

Коментар

• грешка- март месец бе аукциона.

Коментар

• през февруари тази година на аукцион на бауер се продаде колекция от есаи и патерни сред тях и 2 лота от България единия беше есаи-10 сантима 1887 за 1850 долара / Bronze Pattern Essai 10 Santim. 1887-AB.
                      Final Bid $1,840.0

плюс 20процента byer premium.
                      Моя милост скромно се отказа на 850.

Коментар

• бяс

ДО Grigorius

Коментар

• АБе нали всичките сме джентълмени
                          Валю ходи ли на сбирката в Търново, я разкажи как е било там. Да не си го срещнел там този тайнствен познат

Абе интересува ме има ли някой идея за сделка със сантим и на каква цена е била/

ПОздрави

Коментар

• Re: разлики

Момчета, аз пак ще питам, нали още се уча.
                            Това момиче (а може и момче да е ) Викито как ви врътка да й помагате и снасяте инфо. Ей така успяват някои жени

Коментар

• разлики

Момчета, аз пак ще питам, нали още се уча. Моля, обяснете ми като на 3-годишно дете какви са разликите между оригиналните 20 и 100 лв. 1912 г. и препечатките, по какво да ги различавам? 10, 20 и 100 лв от 1894 г. имат ли препечатки или не? Благодаря на всеки, който ми отговори, Галба, къде сиииии? Искам твоето мнение, както и на Събчо и Вальо Милков. Ако искате пишете ми на лични, ще ми бъде приятно. Моля и другите форумци да се включат и да ми пишат на личните. Много и весели усмивки

Коментар

• Пусти немски !
                                събчо за stempelglanc ли става въпрос -20 лв 1894? -тоест unc с други думи? -тогава цена от 900 е добра а камо ли надолу.

Коментар

Working...
                                X