IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Супертъпо, че сборище няма утре да има... :-(
    А тоя лудият, дето продава Независимостта за 470 направо ме спука от смях...
    Impe,ama verno e,ti me kefish.

Коментар

• Супертъпо, че сборище няма утре да има... :-(
      А тоя лудият, дето продава Независимостта за 470 направо ме спука от смях...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ОК, поне най накрая разбрах да не ставам рано

Абе някой да е ходил в Аржентина, случайно?
        Трябва ми малко инфо от първа ръка

Айде със здраве

Коментар

• monopola,сбирка няма да има утре ,а в клуба няма да ходя.Може би следващият път.Поздрави на Бай Стамен и благодаря!

Коментар

• Галба утре ще ходиш ли на сбирката? Да вземем се запознаем а? Тракториста само хубави неща разправя за теб

Коментар

• в аукцион.бг се появи и това-1лв.1882 "1 лев - доста запазен" -от 20 лв. стигна 200. 17 мераклии си мислят ,че е златен!
              Приятно наддаване!!

Коментар

• в аукцион.бг се появиха маската на Терес и Торино на прилични цени

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                  Ей ,Snipe,надуваш се бе пич,кажи на хората от къде,или изкупи всички за да има основание цената да се покачва;-)
                  Чак пък всички... съвсем скромно си поръчах две монетки в понеделник в Пиреос (Варна). Доставиха ги вчера, днес ги прибрах. Силно се съмнявам да са последните в държавата.
                  Личното ми мнение е, че парата е интересна, но който е имал зор, се е сдобил с нея.

Коментар

• janus, обади ми се на мобилния!

Коментар

Първоначално изпратено от Jimmy
                      Тия хора полудяха :

http://auction.bg/item.php?id=150522
                      Продавачът е написал;
                      Моля лаици да не коментират цената.Благодаря предварително.

Аз като лаик ще коментирам:Смешник!
                      един приятел споделяше че цената зависела от будалата и желанието да притежава дадена стока.

иначе съм съгласен че цените нещо се побъркаха

Коментар

• Ей ,Snipe,надуваш се бе пич,кажи на хората от къде,или изкупи всички за да има основание цената да се покачва;-)

Коментар

• Правят ремонт. Но срещата в клуба в събота си остава, както и всяка друга!

Коментар

Първоначално изпратено от Jimmy
                            Тия хора полудяха :

http://auction.bg/item.php?id=150522
                            Продавачът е написал;
                            Моля лаици да не коментират цената.Благодаря предварително.

Аз като лаик ще коментирам:Смешник!
                            На мен ми се видя скъпо 470 и затова днес си взех 2бр.х 54.
                            Но какво ли разбирам аз, лаикът...

Коментар

• Здравейте Българи! Истерията с "Независимостта" е тотална, цени между 200 и 470 кинта. Верно, тоя дето я предлага за 470 е леко така тра-ла-ла-ла чайници нагреватели...но всеки си знае. Пък аз предвиждах, че ще вдигне цена от 200 кинта догодина през лятото Дааа, не ставам за ясновидец значи...Утре наистина няма да има сбирка в Софето, казва ли ти някой защо... остава сбирката в Търново следващата събота. Колкото до еврейската монета цена от 650 е относително добра имайки предвид, че последните 4 бройки се продадоха в аукциона на цени между 720 - 830 кинта, значи осреднено около 750 левчета излиза. Айде, останете си със здраве

Коментар

• Айде де. Да ставам ли утре рано за сбирката или няма да има?
                                НИкой ли не иска да сподели инфо - трактористе? Галба?

Коментар

Working...
                                X