IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    А-а-а - ти с връзки, ъхъм... Аз купил си три, ама алчен нали съм....
    импе пиши ми на личния

Коментар

• А-а-а - ти с връзки, ъхъм... Аз купил си три, ама алчен нали съм....
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Палечке, а отде, мамка му, купи си Независимостта, ърм?
        Импе само една ми дадоха, поръчка ми беше, чакам в още една банка да пристигнат, ама ги няма още. Там също един колега ги поръча, че ще видим...

Коментар

• Палечке, а отде, мамка му, купи си Независимостта, ърм?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
            Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
            Колеги искам да попитам има ли монета Исус Христос, златна 1,55гр., че нещо не я открих в БНБ.

Преди малко си купих Независимостта и видях тази монета, но не я огледах много много, само видях че пише Исус Христос.

Имаше и Богородицата с маденеца, ако някой има интерес мога да му я взема на 120лв. Толкова я продават в банката.
            Опа! Щях да падна от стола като ти четох коментара.
            Първо Благородица с младенеца я няма никъде по банките! И такава монета поне българска посветена на Иисус Христос няма!!!
            Ти май наистина живееш в проказките
            Хехехе Ники, аз също се учудих, че видях Богородицата, но наистина я има на 120лв, а също така и Малката Свети Георги, но нея може би ще ходя да си я купя и тя е на 120лв. Все пак аз живея в провинцията.
            Нямам интерес към Богородицата, независимо, че я нямам затова предложих да свърша на някой колега услуга.
            Що се отнася до Исус Христос така си пишеше на бележчицата, нищо чудно да е била Йоан Кръстител, а пък в банката да не са в час. Нямах възможност да я погледна по-отблизо, че бях спряла лошо с колата и някой паяк като нищо щеше да ми я отнесе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
              Колеги искам да попитам има ли монета Исус Христос, златна 1,55гр., че нещо не я открих в БНБ.

Преди малко си купих Независимостта и видях тази монета, но не я огледах много много, само видях че пише Исус Христос.

Имаше и Богородицата с маденеца, ако някой има интерес мога да му я взема на 120лв. Толкова я продават в банката.
              Опа! Щях да падна от стола като ти четох коментара.
              Първо Благородица с младенеца я няма никъде по банките! И такава монета поне българска посветена на Иисус Христос няма!!!
              Ти май наистина живееш в проказките

Коментар

• Колеги искам да попитам има ли монета Исус Христос, златна 1,55гр., че нещо не я открих в БНБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                  Първоначално изпратено от niki88
                  Първоначално изпратено от artek
                  Здравейте колеги,
                  търся една монета и се надявам да ми помогнете да си я набавя.
                  Става въпрос за златна монета с номинал 20 лева от 1999 г-
                  "Богородица с Младенеца"
                  Благодаря предварително!
                  http://auction.bg/item.php?id=138774
                  http://auction.bg/item.php?id=127817
                  Може да има и други, но цената е някъде в този деапазон и надали ще я намериш по тънко
                  бах, тираж 20 000 броя и само 1,55 грама :|. Колко е била емисионната цена?
                  Ами монетата е с Благородица и предполагам много хора са я взели за късмет и тъй подомни работи.И точно щото е само 1,55 грама са я купували като топъл хляб- била е евтина и мисля че я пуснаха за коледните празници.....

Коментар

Първоначално изпратено от artek
                    Здравейте колеги,
                    "Богородица с Младенеца"
                    Благодаря предварително!
                    Може да има и други, но цената е някъде в този деапазон и надали ще я намериш по тънко
                    бах, тираж 20 000 броя и само 1,55 грама :|. Колко е била емисионната цена?

Коментар

• Цената е нормална и поносима за богородица но не е 1999г.А 2003-а.

Коментар

• Първоначално изпратено от artek
                        Здравейте колеги,
                        "Богородица с Младенеца"
                        Благодаря предварително!

Коментар

• Здравейте колеги,
                          "Богородица с Младенеца"
                          Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                            Здравейте българи. Независимостта май се поуспокои на цена около 100-110 кинта. Бая беше хвръкнала по едно време. Но сега като гледам има доста предлагане. Дали ще мине 200 кинта след Нова Година?
                            До края на аукциона остават още 5 дена в последния ден не се знае, знаели се какво ще стане. Според мен до Нова година надали ще мине 200 лева. Все пак се очакват още две монети едната тоя месец другата златна мисля, че беше декември месец. Това според мене си беше чиста спекула около тази монета не, че не е хубава, ама за една седмица да си увеличи цената 2 пъти е малко множко нищо, че е 4000 броя.
                            Аха! Така си е! Всеки колекционер , си си има поне по две,и всеки търговец по
                            10-20,е и колко останаха новите купувачи?!:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                              Здравейте българи. Независимостта май се поуспокои на цена около 100-110 кинта. Бая беше хвръкнала по едно време. Но сега като гледам има доста предлагане. Дали ще мине 200 кинта след Нова Година?
                              До края на аукциона остават още 5 дена в последния ден не се знае, знаели се какво ще стане. Според мен до Нова година надали ще мине 200 лева. Все пак се очакват още две монети едната тоя месец другата златна мисля, че беше декември месец. Това според мене си беше чиста спекула около тази монета не, че не е хубава, ама за една седмица да си увеличи цената 2 пъти е малко множко нищо, че е 4000 броя.

Коментар

• Здравейте българи. Независимостта май се поуспокои на цена около 100-110 кинта. Бая беше хвръкнала по едно време. Но сега като гледам има доста предлагане. Дали ще мине 200 кинта след Нова Година?

Коментар

Working...
                                X