Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от niki88Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаКолеги искам да попитам има ли монета Исус Христос, златна 1,55гр., че нещо не я открих в БНБ.
Преди малко си купих Независимостта и видях тази монета, но не я огледах много много, само видях че пише Исус Христос.
Имаше и Богородицата с маденеца, ако някой има интерес мога да му я взема на 120лв. Толкова я продават в банката.
Първо Благородица с младенеца я няма никъде по банките! И такава монета поне българска посветена на Иисус Христос няма!!!
Ти май наистина живееш в проказките
Нямам интерес към Богородицата, независимо, че я нямам затова предложих да свърша на някой колега услуга.
Що се отнася до Исус Христос така си пишеше на бележчицата, нищо чудно да е била Йоан Кръстител, а пък в банката да не са в час. Нямах възможност да я погледна по-отблизо, че бях спряла лошо с колата и някой паяк като нищо щеше да ми я отнесе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаКолеги искам да попитам има ли монета Исус Христос, златна 1,55гр., че нещо не я открих в БНБ.
Преди малко си купих Независимостта и видях тази монета, но не я огледах много много, само видях че пише Исус Христос.
Имаше и Богородицата с маденеца, ако някой има интерес мога да му я взема на 120лв. Толкова я продават в банката.
Първо Благородица с младенеца я няма никъде по банките! И такава монета поне българска посветена на Иисус Христос няма!!!
Ти май наистина живееш в проказките
Коментар
-
Колеги искам да попитам има ли монета Исус Христос, златна 1,55гр., че нещо не я открих в БНБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PastirПървоначално изпратено от niki88Първоначално изпратено от artekЗдравейте колеги,
търся една монета и се надявам да ми помогнете да си я набавя.
Става въпрос за златна монета с номинал 20 лева от 1999 г-
"Богородица с Младенеца"
Благодаря предварително!
http://auction.bg/item.php?id=127817
Може да има и други, но цената е някъде в този деапазон и надали ще я намериш по тънко
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от niki88Първоначално изпратено от artekЗдравейте колеги,
"Богородица с Младенеца"
Благодаря предварително!
Може да има и други, но цената е някъде в този деапазон и надали ще я намериш по тънко
Коментар
-
Първоначално изпратено от artekЗдравейте колеги,
"Богородица с Младенеца"
Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki88Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаЗдравейте българи. Независимостта май се поуспокои на цена около 100-110 кинта. Бая беше хвръкнала по едно време. Но сега като гледам има доста предлагане. Дали ще мине 200 кинта след Нова Година?
10-20,е и колко останаха новите купувачи?!:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен ТрактористаЗдравейте българи. Независимостта май се поуспокои на цена около 100-110 кинта. Бая беше хвръкнала по едно време. Но сега като гледам има доста предлагане. Дали ще мине 200 кинта след Нова Година?
Коментар
Коментар