IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kucara
    Здравеите колеги, някой ще коментира ли монетата 20 долара от 1895г дето е в аукциона. Интересува ме дали си заслужава парите. Благодаря предварително.
    Date. Mintage... VF-20. XF-40. AU-50. MS-60. MS-63 MS-65. Prf-65
    1895 1,114,656 . 825 830 840 850 1,300 13,000 54,000
    1895S 1,143,500 825 830 840 850 2,500 15,000 —

Цените са копи от американски каталог. Търговците се съобразяват с VF-20 .
    Цените не са валидни за БГ.(освен ако желанието да притежаваш монетата
    е по-силно от парите)

Коментар

• Първоначално изпратено от kucara
      Здравеите колеги, някой ще коментира ли монетата 20 долара от 1895г дето е в аукциона. Интересува ме дали си заслужава парите. Благодаря предварително.
      зависи от парите

Коментар

• Здравеите колеги, някой ще коментира ли монетата 20 долара от 1895г дето е в аукциона. Интересува ме дали си заслужава парите. Благодаря предварително.

Коментар

• Извинявай - 2000 лева....май са множко пари като гледам...Ама аз така си и мислех и за Проба 2. Предполагам че все някой ще я глътне - просто май всички са на режим изчакване

Коментар

• Абе нещо зацикли тая медно - никелова Проба 1, нещо зор върви работата при нея? Що? Интерес има, но наддавания никакви. Само гледат. За мен ще е адски странно ако не се продаде за 1 седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
              Първоначално изпратено от Negramoten
              Първоначално изпратено от GALBA
              Цената 'купи сега' е абсурдна!
              Мерси А това: http://frognews.bg/Frog/index.php?op...139&Itemid=291 От ПИБ в темата пишеше, че е малко над 1000 лв...
              Това и на мене ми фана окото, некой знае ли точната цена?
              Мислим, че съм готов за следващата стъпка, за ся само сребърни купувал.
              Другарю , Неграмотен, ша го зимате ли да кежете бива ли го?

Неграмотен, що не си купиш инвестиционни кюлчета? ПИБ продават такива на UBS.

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                Първоначално изпратено от GALBA
                Цената 'купи сега' е абсурдна!
                Мерси А това: http://frognews.bg/Frog/index.php?op...139&Itemid=291 От ПИБ в темата пишеше, че е малко над 1000 лв...
                Това и на мене ми фана окото, некой знае ли точната цена?
                Мислим, че съм готов за следващата стъпка, за ся само сребърни купувал.
                Другарю , Неграмотен, ша го зимате ли да кежете бива ли го?

Коментар

• Верно бе, Проба 2 е изчезнала.... Сашо Колев я е купил на "Купи сега"... край!

Коментар

• Първоначално изпратено от nik4o83
                    Бре - купили са Проба II някой (ясно кой) си е поизпразнил джоба. Сега остава да видиме как ще се развият нещата с другата - Проба I.
                    Баси - цифрита са луди направо...
                    Абе цифрите са луди ама тва все пак са проби, не е какво да е... тука лабаво нема. Много народ иска да има поне 1-2 такива в колекцията...

Коментар

• То се знае къде е ,питах защо не го пуска.Явно се освобождават излишните извън комплекта.

Коментар

• Бре - купили са Проба II някой (ясно кой) си е поизпразнил джоба. Сега остава да видиме как ще се развият нещата с другата - Проба I.
                        Баси - цифрита са луди направо...

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
                          къде е образеца ?
                          Казва ли ти някой?!
                          Комплект ,ако искате да го наричаме е ;Зимни олимпийски игри Сараево 84 и летни олимпийски игри 84 с пазарна цена за комплекта между 15 и 20 хилки!

Коментар

• къде е образеца ?

Коментар

• За проба 1 ми се вижда множко.Но ще видим

Коментар

• Е сега вече ще се види кой кум кой сват.... Появи се цял комплект, да видим кой ще си го сложи в джоба

Коментар

Working...
                                X