IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vaklyo
    Намирисва ми на Независимостта на 400 лева .
    Какви 400 лв!? Ако става въпрос за "100 години Независимост на България" Ag 925 и тираж 5000 бр. и някой проявява интерес може да я получи още днес срещу 110 лв. Справка - лични.
    Споко,пич рано е за 110! 90-95 ! Личи,че отскоро се навърташ наоколо, иначе щеше да знаеш за един идиот ,който се опитваше да продава монетата за 400 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
      Е "Баунти"си заслужава но при положение че все още ги има в банката и 2500 са си направо доста.Аз лично от софия съм си ги купил от тез с трите монети два комплекта и ми харесват но това си е личен избор и вкус.Независимостта и тя доста се спекулира с нея:от софия си купувах на 75 лв.
      Каквото и да се говори за "Баунти" цената е абсурдна. Независимостта вече трудно ще я намериш под 90-100 кинта, а защо се получи така... надали някои може да даде смислен отговор.

Коментар

• Е "Баунти"си заслужава но при положение че все още ги има в банката и 2500 са си направо доста.Аз лично от софия съм си ги купил от тез с трите монети два комплекта и ми харесват но това си е личен избор и вкус.Независимостта и тя доста се спекулира с нея:от софия си купувах на 75 лв.

Коментар

• Намирисва ми на Независимостта на 400 лева .
          Какви 400 лв!? Ако става въпрос за "100 години Независимост на България" Ag 925 и тираж 5000 бр. и някой проявява интерес може да я получи още днес срещу 110 лв. Справка - лични.

Коментар

• Познавам човек, той епизодично намира.
            Вярно, те самите не са от злато, открива ги из ниви, полета, дворове, с едни металотърсачи...Но вече реши да се оттегли и един му е останал още - работи, здрав е. Ако се интересува някой, да пита.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
              http://auction.bg/item.php?id=163760
              Току що звънях в Първа Инвестиционна, имат още бройки и от двата вида в клона на пл. "Народно събрание". Този специално е 940 лева с ДДС!!! Не знам кви са тия мераци за 200 % печалби у некои хора, ама ме дразни как се опитват да правят купувачите на маймуни.

Намирисва ми на Независимостта на 400 лева .

Коментар

• http://auction.bg/item.php?id=163760

Коментар

• Има в аукциона "Баунти"с двете монети за 2500 лв.А струва в банката 940 лв.

Коментар

• тоя хищник се скъса да продава тия царски 20-ки. Продаде 3 за 1 седмица.....препечатки ли кви са не знам ама ги купуват като луди....

Коментар

• Първоначално изпратено от сталин
                      Хищника е пуснал в аукциона 20 лева царското злато от 12-та и то на приемлива цена, видяхте ли я?
                      Все пак е щемпел, но все пак цената е повече от добра.

Коментар

• а за какви цениса минали знаеш ли? И съответно малко повече инфо ако може. Мерси колега

Коментар

• Монопол има сделка от по -малко от месец време в Дания.Екземпляра беше перфектен.В щатите от 1887 имаше в налото на годината.

Коментар

• А представяш ли си дефекта да е че всъщност е сребърна.
                            Сребърния сантим ей така да се появи в аукциона небрежно. Не ми се мисли какво ще стане.
                            Галба а ти знаеш ли за скорошна сделка със сантими. Че аз честно казано знам само за една в близките 5 години и то в чужбина.

Поздрави

Коментар

• monopol,може би някой със зъби е пробвал дали е златна;-)

Коментар

• "Здравейте.

Интересува ме цената на 10 сантима 1880 .Имат дефект в зрънчестият кръг."

КОлеги това въпросче е от един друг форум. Някой може ли да коментира. НЕ стига че сантими ами и дефектни

Коментар

Working...
                                X