IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kalbureti
    Все още в Аукциона я има можеш да наддаваш,ако те устройва цената.
    Не ми се чака по тия аукциони, в неделя имах ангажименти и изпуснах едната монета. Затова някои ако продава да пише, да договаряме цената и да правим сделката, защото ми трябва преди Никулден.

Коментар

• Все още в Аукциона я има можеш да наддаваш,ако те устройва цената.

Коментар

• Колеги желая да закупя монетата Николай Чудотворец, ако има някои да я продава на разумна цена да пише, приемам оферти. Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
          Първоначално изпратено от kalbureti
          Първоначално изпратено от Цар Симеон
          Някой може ли да достави 5-те ЕВРО, които бяха пусната с лика на Шанел?
          ще провера и ще ти пиша или във форума ще пиша до дни.
          Искам ги и аз тези 5 евро...
          Ще стане аукционче ми се струва.... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
            Първоначално изпратено от Цар Симеон
            Искам ги и аз тези 5 евро...

Коментар

• Орач, вярно си много кухо и нагло парче.

Първо - Трактористът е изключителен специалист в нумизматиката и съм убеден, че има феноменална колекция.
              Второ - много добре знам кой е Йосиф - а той е покровител на богатите, щото е бил дърводелец, тоест правил е врати и вратички - благодарение на такива вратички богатите укриват парите си от данъчните.
              Трето - разкарай се от форумът, импотентен мастурбант такъв.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон

Коментар

• Първоначално изпратено от ora4a
                  Първоначално изпратено от Jorkata
                  бай Стамене, принципно хората с големи колекции не се хвалят много-много, чувал съм че не е здравословно... сигурно имаш доста интересни нещица но недей така лекомислено да се връзваш на въдици...
                  В сънищата му! Тоя няма и една монета, не виждаш ли с колко ника е излязал да плюе и ръси простотии! Един самохвалко дето си няма и понятие за какво става въпрос!
                  Абе незнам, не са много хората дето знаят за калаената серия от 1916та...

Коментар

• Някой може ли да достави 5-те ЕВРО, които бяха пусната с лика на Шанел?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata
                      бай Стамене, принципно хората с големи колекции не се хвалят много-много, чувал съм че не е здравословно... сигурно имаш доста интересни нещица но недей така лекомислено да се връзваш на въдици...
                      В сънищата му! Тоя няма и една монета, не виждаш ли с колко ника е излязал да плюе и ръси простотии! Един самохвалко дето си няма и понятие за какво става въпрос!

Коментар

• Първоначално изпратено от Биче
                        Първоначално изпратено от ora4a
                        Първоначално изпратено от Императорът
                        Хе-хе - добре че Ники си купих... ;-)

Що не издялкат монета со св. Йосиф (бащата на Христос) - покровителят на богатите?
                        Императорче, мноооо си прост брате! Йосиф е мъжът на дева Мария. Обърни внимание на "дева"! Май някой трябва пак да прочете Библията, да си опресни едно друго!

П.С. Аман от селяни и простаци ей!
                        ВИСИШ КАТО СОПОЛ С РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ И ЦАПАШ ВСИЧКИ ТЕМИ.НЕЩАСТНИК
                        Чувал съм, че много обичаш да свириш на хармоника? Верно ли е?

Коментар

• бай Стамене, принципно хората с големи колекции не се хвалят много-много, чувал съм че не е здравословно... сигурно имаш доста интересни нещица но недей така лекомислено да се връзваш на въдици...

Коментар

• Галба аз не съм се засегнал от твоя коментар Аз на елементарните и банални простотии на колегата орач не се засягам - те напротив супер много ме развеселявят и ми оправят настроението. Но все пак ще му река: орачо, аз, колега, съм колекционер на БГ монети с грешки и матрични дефекти и на всякакви необичайни, странни и интересни монети. Имам изключително интересна и богата колекция. Само 1 човек в БГ има по-голяма колекция от моята и с еднакво интересни монети. Купувам всякакви странни монети, НО НЕ ПРОДАВАМ от колекцията си. Имам монети, които не си сънувал, че могат да съществуват. Галба, между другото търсих те на мобилния днес сутринта.

Коментар

• Това е идентификационния номер на монетата в Standard Catalog of World Coins на Chester Krause. За дадена монета във всички издания на каталога е постоянен.

Първоначално изпратено от monopola
                              Колеги имам едно питане -
                              gold 100 Leva 1912, KM34
                              какво означава КМ34 в описанието на предния ред. Мисля че по USA системата за оценяване няма такова съкращение. Виждал съм го и друг път с различни цифри и досега нищо не съм разбрал. Сигурно аз съм тъп ама нека някой помогне.

Позрави

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                                Шегуваш се Бае Стамене.Репликата си е реплика.Калъп се прави лесно.Трябва само желатин, гипс и малко умение.Калаят се топи лесно,умеят го и циганите калайджии.Има и други способи. Знаем си ,че си падаш малко шегаджия.;-)
                                Извини ме ,Бай Стамене! Не очаквах,забележката ми да предизвика това!

Коментар

Working...
                                X