IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, попаднаха ми стари български монети . Гледах по аукционите - продават ги по 1лв.,5лв. Не мога да се ориентирам - има ли някоя по-ценна и съответно да има хубава цена,за да я продам или всичко да оставя за поколенията и да не се занимавам. Предварително благодаря ако някой ми отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
      Първоначално изпратено от kalbureti
      Имам 1 лев сгрешен при отсичането "св.Иван Рилски"е завъртян.Някой знае ли как върви?
      На колко градуса е? Градусите се определят по посока на часовниковата стрелка. На часовника на колко часа е завъртян светеца?
      На 270 градуса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
        Имам 1 лев сгрешен при отсичането "св.Иван Рилски"е завъртян.Някой знае ли как върви?
        На колко градуса е? Градусите се определят по посока на часовниковата стрелка. На часовника на колко часа е завъртян светеца?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
          Първоначално изпратено от niki88
          Да питам по- запознатите ако монетата ти има петна това сваля ли и цената, защото монетата може да е държана в идеални условия и пак да се появат?
          Ти , ако можеш да си купиш с петна и без петна на една цена, коя би взел?
          Е много ясно коя, но все пак това не е единичен случай и не би трябвало да свали цената, защото никой не дава гаранция, че ако купиш монета без петна няма да се появът след 1 ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
            Да питам по- запознатите ако монетата ти има петна това сваля ли и цената, защото монетата може да е държана в идеални условия и пак да се появат?
            Ти , ако можеш да си купиш с петна и без петна на една цена, коя би взел?

Коментар

• Принципно така е отсечен този лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
                Принципно може всеки човек да го завърти.

Коментар

• Имам 1 лев сгрешен при отсичането "св.Иван Рилски"е завъртян.Някой знае ли как върви?

Коментар

• Да питам по- запознатите ако монетата ти има петна това сваля ли и цената, защото монетата може да е държана в идеални условия и пак да се появат?

Коментар

• Верно е време за пазар!

В тая връзка накой знае ли дали наличностите на "100г. София" в БНБ са с петна, понеже на снимката в сайта на БНБ е с петна!

http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/fsWeb...l?openframeset

А е доста изгодно - 32 грама - 21.60 лв.!

Коментар

• А стига бе, баси - сега време за пазар е пак на металчета ли?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Честито намаление на среброто от днес в БНБ (и на платината комплекта с Деси е 1350 без ДДС)!

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad
                            Първоначално изпратено от niki88
                            Колеги качих в Арената на http://free.arenabg.com/details.php?...a9434751fe59a7

World Coins 1801- 1900
                            World Coins 1901- Present 2004
                            World Coins 2001- 2007

Ако някой има по-нови каталози и е на Мегалан може да ми ги прати по Skype. Ако имате желание можете да ги качите в Арената без никакъв проблем
                            1801-1900 кое издание е?Питам, да не би да имам по ново .
                            Предполагам, че това ще ти помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki88
                              Колеги качих в Арената на http://free.arenabg.com/details.php?...a9434751fe59a7

World Coins 1801- 1900
                              World Coins 2001- 2007

Ако някой има по-нови каталози и е на Мегалан може да ми ги прати по Skype. Ако имате желание можете да ги качите в Арената без никакъв проблем
                              1801-1900 кое издание е?Питам, да не би да имам по ново .

Коментар

• Колеги качих в Арената на http://free.arenabg.com/details.php?...a9434751fe59a7

World Coins 1801- 1900
                                World Coins 2001- 2007

Коментар

Working...
                                X