IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бр в тубус
    Silbermünze Krügerrand 2020 - 1 Unze 25
    Silbermünze Wiener Philharmoniker 2020 - 1 Unze 20
    Maple Leaf Silber 2020 - 1 Unze 25
    по описанието може да познаеш от къде са ))
    Искам по 1 тубус от филхармонията и от листа. Пиши ми на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако колегата Бонвиван1 не обере всички монети - имам интерес за 100-тина броя (4 * 25 или 5 * 20 тубуса според вида)
      няма да ги изкупи
      избери си от тези
      бр в тубус
      Silbermünze Krügerrand 2020 - 1 Unze 25
      Silbermünze Wiener Philharmoniker 2020 - 1 Unze 20
      Maple Leaf Silber 2020 - 1 Unze 25
      по описанието може да познаеш от къде са ))
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

ще ти ги купя тубусите. Пиши на auction.bg@abv.bg за да се разберем. Може още днес да ги взема.
        ако колегата Бонвиван1 не обере всички монети - имам интерес за 100-тина броя (4 * 25 или 5 * 20 тубуса според вида)
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

лист, хармония, кругеранд
          50лв, само на тубос
          ще ти ги купя тубусите. Пиши на auction.bg@abv.bg за да се разберем. Може още днес да ги взема.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Кажи кои са инвестиционните монети и цена и мога да ти ги купя ако си от София.
            лист, хармония, кругеранд
            50лв, само на тубус
            Last edited by ratten; 09.11.2022, 19:15.
            препоръка е

Коментар

пичове, къде мога да пласирам няколко тубуса сребърни монети, нови.
              Кажи кои са инвестиционните монети и цена и мога да ти ги купя ако си от София.

Коментар

• пичове, къде мога да пласирам няколко тубуса сребърни монети, нови.
                препоръка е

Коментар

• 2022 Solomon Islands 100 Gram 4-Layer Chateau de Versailles Gold Coin (artincoins.com)
                  Това дали си струва?

Коментар

• Дукатите имат допълнително търсене и заради традиционните турски и ромски сватби!

Много търсен / желан подарък са...........

Коментар

• Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнение

Не познавам такъв човек.
                      Живея в България. Мой приятел е днес е във Виена за Хелуин, за два дни и мина от интерес. И аз съм учуден и търся мнения как тъй цената уж пада постоянно, а има опашки и няма наличности.Нали там ги правят тея дукати. Иначе от Турция препечатки със същите грамажи и карати, бол. Но са на цената на оригинала ! И това също е странно, но може би, като няма налични, подтиква турчалята да се възползват ?
                      Има голямо търсене на златни монети, щом лелки от провинцията в БГ се интересуват и ме питаха от къде да си поръчат, какви монети и има ли риск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Имаше ник Мишо, който живее във Виена.
                        Не познавам такъв човек.
                        Живея в България. Мой приятел е днес е във Виена за Хелуин, за два дни и мина от интерес. И аз съм учуден и търся мнения как тъй цената уж пада постоянно, а има опашки и няма наличности.Нали там ги правят тея дукати. Иначе от Турция препечатки със същите грамажи и карати, бол. Но са на цената на оригинала ! И това също е странно, но може би, като няма налични, подтиква турчалята да се възползват ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ти Михаелис ли си,
                          Не разбрах въпроса ?

Коментар

• Ето я опашката пред монетния двор във Виена днес 31.10.22. И няма Дукати. Всичко било продадено и опашките били така от 3 седмици и повече то хора се отказвали, защото се чака над час и нещо.
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Хъм и унциевата филхармония не е налична. Не вярвам някой тук да има инфо от кухнята. Защо не ги питаш по имейл? Ще ти върнат отговор до ден. Можеш после да ни осведомиш и нас

П.П. Защо ще носиш жълтото от там? Доставката е 25 евро без ДДС (дори за няколко унции) и е застрахована
                              Ще ходя на рожден ден във Виена и хотела ми е на една крачка от Монетния двор.От любопитство ще се разходя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнение
                                Предстои ми разходка до Виена. Имам намерение да си купя няколко монети, директно от Автрийския монетен двор. Но от известно време, почти всички монети са изчерпани. Уж там ги правят, а няма наличност. Някой има ли представа защо ? Цената там е 3% по-ниска от тук за 4 Дуката например. Ето го сайта им: https://www.muenzeoesterreich.at/eng/pricelist
                                Хъм и унциевата филхармония не е налична. Не вярвам някой тук да има инфо от кухнята. Защо не ги питаш по имейл? Ще ти върнат отговор до ден. Можеш после да ни осведомиш и нас

П.П. Защо ще носиш жълтото от там? Доставката е 25 евро без ДДС (дори за няколко унции) и е застрахована

Коментар

Working...
                                X