Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако колегата Бонвиван1 не обере всички монети - имам интерес за 100-тина броя (4 * 25 или 5 * 20 тубуса според вида)
избери си от тезипо описанието може да познаеш от къде са ))бр в тубус Silbermünze Krügerrand 2020 - 1 Unze 25 Silbermünze Wiener Philharmoniker 2020 - 1 Unze 20 Maple Leaf Silber 2020 - 1 Unze 25 препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
ще ти ги купя тубусите. Пиши на auction.bg@abv.bg за да се разберем. Може още днес да ги взема.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лист, хармония, кругеранд
50лв, само на тубос
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Кажи кои са инвестиционните монети и цена и мога да ти ги купя ако си от София.
50лв, само на тубусLast edited by ratten; 09.11.2022, 19:15.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепичове, къде мога да пласирам няколко тубуса сребърни монети, нови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнение
Не познавам такъв човек.
Живея в България. Мой приятел е днес е във Виена за Хелуин, за два дни и мина от интерес. И аз съм учуден и търся мнения как тъй цената уж пада постоянно, а има опашки и няма наличности.Нали там ги правят тея дукати. Иначе от Турция препечатки със същите грамажи и карати, бол. Но са на цената на оригинала ! И това също е странно, но може би, като няма налични, подтиква турчалята да се възползват ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Имаше ник Мишо, който живее във Виена.
Живея в България. Мой приятел е днес е във Виена за Хелуин, за два дни и мина от интерес. И аз съм учуден и търся мнения как тъй цената уж пада постоянно, а има опашки и няма наличности.Нали там ги правят тея дукати. Иначе от Турция препечатки със същите грамажи и карати, бол. Но са на цената на оригинала ! И това също е странно, но може би, като няма налични, подтиква турчалята да се възползват ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Хъм и унциевата филхармония не е налична. Не вярвам някой тук да има инфо от кухнята. Защо не ги питаш по имейл? Ще ти върнат отговор до ден. Можеш после да ни осведомиш и нас
П.П. Защо ще носиш жълтото от там? Доставката е 25 евро без ДДС (дори за няколко унции) и е застрахована
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнениеПредстои ми разходка до Виена. Имам намерение да си купя няколко монети, директно от Автрийския монетен двор. Но от известно време, почти всички монети са изчерпани. Уж там ги правят, а няма наличност. Някой има ли представа защо ? Цената там е 3% по-ниска от тук за 4 Дуката например. Ето го сайта им: https://www.muenzeoesterreich.at/eng/pricelist
П.П. Защо ще носиш жълтото от там? Доставката е 25 евро без ДДС (дори за няколко унции) и е застрахована
- 1 like
Коментар
Коментар