IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стойност на бюфет

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Къде го прочете това?

п.п. Не подценявай дизайна.
    Никъде - половината си го измислих

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Сега само едно обяснение за арт деко, как е възникнал след първата световно война като е един от първите стилове които обединява модерното в тези години изкуство с по изчистените линии на индустриалния дизайн. Като олицетворение на настъпващата нова модерна ера, но без да се губи душата на твореца
      Къде го прочете това?

п.п. Не подценявай дизайна.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Съчетава се с поне 3 метра тавани и маса- със столове, в същия стил.

п.п.Прилича на ар деко, но не твърдя, със сигурност, че е така.
        Сега само едно обяснение за арт деко, как е възникнал след първата световно война като е един от първите стилове които обединява модерното в тези години изкуство с по изчистените линии на индустриалния дизайн. Като олицетворение на настъпващата нова модерна ера, но без да се губи душата на твореца

Коментар

• Съчетава се с поне 3 метра тавани и маса- със столове, в същия стил.

п.п.Прилича на ар деко, но не твърдя, със сигурност, че е така.

Коментар

• С подобни стоки продаваш история, не стоки. Кога е направен, къде е направен, какъв стил е, снимай детайлите, орнаментите, блясъка на светлината в кристала. С какъв стил мебели се съчетава най-добре. Изкуство, а не просто 20 кила дървен материал и мрамор.

Ако не знаеш намери подобни или просто си измисли достоверна история И без това едва ли някой знае. Пък ако знае и те поправи тъкмо ще знаеш

Коментар

• Срещнах, някъде, подобна мебел "оценена" на 900 лв.

п.п.Надявам се, че блясъкът е от препарат за дърво, а не от нескопосано поставен лак.
              Last edited by val/she; 12.08.2015, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aeryan Разгледай мнение
                Здравейте. И аз като много други хора реших да продам някакви неща в нас, на които им е минало времето. Имаме един стар бюфет, който аз почистих и всичко останало, интересно ми е да разбера дали струва нещо въобще и понеже видях подобни теми тук ще се радвам ако някой сподели мнение или ми каже поне къде да отида за да ми помогнат.
                Прилагам една снимка, не е много хубава но горе долу се придобива представа. Всъщност на живо изглежда по-добре.

Масив е, от орех, кристални стъкла и мраморен плот. Нещата по долните вратички са правени на ръка. Това е, което знам за него.

11880077_10207731234946757_153895868_n.jpg
                Хубава мебел, ала в Бг няма особена стойност. Антиките се ценят като добавка. Освен това е реставриран (направо тунингован с тоя плот) и е загубил автентичност. Някой любител би го взел за към 1500 лв., може би. Заради стъклата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                  Под 3 хилядарки да не си го дала!
                  Аз щях да пиша под 2 К , но се въздържах.....

пп Ето, че има две цени засега....

Коментар

Масив е, от орех, кристални стъкла и мраморен плот. Нещата по долните вратички са правени на ръка. Това е, което знам за него.

11880077_10207731234946757_153895868_n.jpg
                    Под 3 хилядарки да не си го дала!

Коментар

• Колко пък да съм дечко...
                      Къде мога да потърся такива хора, които да го оценят, тъй като в интернет не намерих нещо, което да ми вдъхва доверие, така да се каже.

Коментар

Да и аз не разбирам какъв е проблемът. Има други такива теми, забелязах, че се пишат отделно, за това направих и аз такава. Но винаги има някой дето трябва да се изкаже особено ярко, нали?
                        Не е "на баба". На родителите ми е. Те са го купували и реставрирали. Някъде от началото на века е.
                        Не е нужно да изкарвате целия си хумор навън, питам просто дали струва нещо, нямам представа, може да е боклук, искам да знам, за това реших да попитам, защото реших, че разбирате.
                        Споко дечко ...!
                        Бюфетът е хубав !
                        На всичко старо и качествено му се вдига цената ( освен на бабите...)
                        Не го продавай веднага....В този пазар трябва да попаднеш на ценител.....
                        Трудно е да се оцени по снимка. Трябва да се види дървото за дървояди, за пукнатини, за непрофесионална намеса.....
                        Успех

Коментар

• Да и аз не разбирам какъв е проблемът. Има други такива теми, забелязах, че се пишат отделно, за това направих и аз такава. Но винаги има някой дето трябва да се изкаже особено ярко, нали?
                          Не е "на баба". На родителите ми е. Те са го купували и реставрирали. Някъде от началото на века е.
                          Не е нужно да изкарвате целия си хумор навън, питам просто дали струва нещо, нямам представа, може да е боклук, искам да знам, за това реших да попитам, защото реших, че разбирате.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                            Еба ти форума къде стана . Модератора спи ли ?
                            Какъв е проблемът?

Коментар

• Еба ти форума къде стана . Модератора спи ли ?

Коментар

• Предлагам 50000лв в акции Енергони.

Коментар

Working...
                                X