Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стойност на бюфет
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСега само едно обяснение за арт деко, как е възникнал след първата световно война като е един от първите стилове които обединява модерното в тези години изкуство с по изчистените линии на индустриалния дизайн. Като олицетворение на настъпващата нова модерна ера, но без да се губи душата на твореца
п.п. Не подценявай дизайна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСъчетава се с поне 3 метра тавани и маса- със столове, в същия стил.
п.п.Прилича на ар деко, но не твърдя, със сигурност, че е така.
Коментар
-
С подобни стоки продаваш история, не стоки. Кога е направен, къде е направен, какъв стил е, снимай детайлите, орнаментите, блясъка на светлината в кристала. С какъв стил мебели се съчетава най-добре. Изкуство, а не просто 20 кила дървен материал и мрамор.
Ако не знаеш намери подобни или просто си измисли достоверна история И без това едва ли някой знае. Пък ако знае и те поправи тъкмо ще знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aeryan Разгледай мнениеЗдравейте. И аз като много други хора реших да продам някакви неща в нас, на които им е минало времето. Имаме един стар бюфет, който аз почистих и всичко останало, интересно ми е да разбера дали струва нещо въобще и понеже видях подобни теми тук ще се радвам ако някой сподели мнение или ми каже поне къде да отида за да ми помогнат.
Прилагам една снимка, не е много хубава но горе долу се придобива представа. Всъщност на живо изглежда по-добре.
Масив е, от орех, кристални стъкла и мраморен плот. Нещата по долните вратички са правени на ръка. Това е, което знам за него.
11880077_10207731234946757_153895868_n.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеПод 3 хилядарки да не си го дала!
пп Ето, че има две цени засега....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aeryan Разгледай мнение
Масив е, от орех, кристални стъкла и мраморен плот. Нещата по долните вратички са правени на ръка. Това е, което знам за него.
11880077_10207731234946757_153895868_n.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aeryan Разгледай мнениеДа и аз не разбирам какъв е проблемът. Има други такива теми, забелязах, че се пишат отделно, за това направих и аз такава. Но винаги има някой дето трябва да се изкаже особено ярко, нали?
Не е "на баба". На родителите ми е. Те са го купували и реставрирали. Някъде от началото на века е.
Не е нужно да изкарвате целия си хумор навън, питам просто дали струва нещо, нямам представа, може да е боклук, искам да знам, за това реших да попитам, защото реших, че разбирате.
Бюфетът е хубав !
На всичко старо и качествено му се вдига цената ( освен на бабите...)
Не го продавай веднага....В този пазар трябва да попаднеш на ценител.....
Трудно е да се оцени по снимка. Трябва да се види дървото за дървояди, за пукнатини, за непрофесионална намеса.....
Успех
Коментар
-
Да и аз не разбирам какъв е проблемът. Има други такива теми, забелязах, че се пишат отделно, за това направих и аз такава. Но винаги има някой дето трябва да се изкаже особено ярко, нали?
Не е "на баба". На родителите ми е. Те са го купували и реставрирали. Някъде от началото на века е.
Не е нужно да изкарвате целия си хумор навън, питам просто дали струва нещо, нямам представа, може да е боклук, искам да знам, за това реших да попитам, защото реших, че разбирате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеЕба ти форума къде стана . Модератора спи ли ?
Коментар
Коментар