IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стойност на бюфет

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЗАТВОРЕНА тема:Имали някъде борса за Боинги е Еърбъси на старо?
    Имам партньор с който искаме да купим 20 годишни самолети BOEING....
    Amsterdamm
    15.08.2015, 19:25
    Това не е сайт за обяви.

Предупреждение, следва БАН!
    значи за стари самолети не може, а за бюфет (1 бр) - може....

или старият бюфет(единична бройка) е по близо до инвеститорската душа и следва да четем за неговата история и оценка за разлика от бизнес-напъните към старите самолети боинг ?

а не е ли по правилно и двете теми да се разкарат??
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• а бе модератора то цялата тема е спам

Коментар

• Хубава тема. Всеки път като я погледна се засилвам да вляза. Мисля си, че иде реч за неква "Стойност на Бъфет"

Коментар

• Първоначално изпратено от Aeryan Разгледай мнение
          Tоест искаш да ми кажеш, че просто ей така трябва да го хвърля или да го дам за 15лв на някой да го изнесе?! Съмнявам се да е толкова безнадеждно положението. Или....
          Нищо подобно не съм писал.
          Писах че си на неправилното място при неправилните хора. На мен бюфета ми харесва, но почти не стоя в България и не мога да го използвам. На твое място бих се обзавел и с други такива мебели, вместо да продавам... или поне една стая бих обзавел.

Коментар

• Като прочетох темата и се зарадвах, че някой пише за бюфетите за храна в София, да сравним цени, това, онова... то за какво било

Коментар

Tоест искаш да ми кажеш, че просто ей така трябва да го хвърля или да го дам за 15лв на някой да го изнесе?! Съмнявам се да е толкова безнадеждно положението. Или....
              Не го извхвърляйте в никакъв случай! Ако нямате против, писах на мой познат, който колекционира стари предмети - засега само по-дребни като книги, картички и дреболии, но може да прояви интерес Ако не - ще го питам кой би могъл да Ви го оцени с точност и къде да намерите купувач.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                Губиш си времето, никой от раздаващите акъл няма да се бръкне за мебели като тези.
                (да не говорим че бъркат и стила)

Коментар

• обърни се към бари, мери и джени от storage wars и storage wars texas. те купуват подобни неща и ще ти ги оценят. е, ще трябва да ходиш до щатите, но тук в българия такива неща се изхвърлят на момента, най много да се нацепят за дърва да си направиш компоти. не че е правилно, но такова е положението.

Коментар

Благодаря на всички за отговорите, насочихте ме мисля, поне знам повече.
                    И съвета да си измисля история ми хареса, ще поработя над това, хахаха.
                    Губиш си времето, никой от раздаващите акъл няма да се бръкне за мебели като тези.
                    (да не говорим че бъркат и стила)

Коментар

• докато най-важната придобивка(осмисляща съществуването му!) за българина е айфон и немска машина...няма да има сериозен пазар за антики в България (да не кажа никакъв)
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Благодаря на всички за отговорите, насочихте ме мисля, поне знам повече.
                        И съвета да си измисля история ми хареса, ще поработя над това, хахаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Е, дървените палети са идеално решение за теб. Траверсите- дървените- на бдж- също.

п.п.Аз не бих си купила антики, защото нямам необходимост да притежавам чужда "история", независимо колко пикантна или значима е. Бих се изкушила, единствено, със спекулативна цел, но не вярвам да ми изпадне леглото на Наполеон, примерно.
                          палетите са от чам - не добро дърво А траверсите ги импрегнират с някакви неща миришещи на дизел Имах в предив по-скоро нещо от този тип https://www.google.bg/search?q=wabi+...FYURcgodVzIKKA

Антикварните неща изискват човек да се чувства близък с историята на самия предмет. Да се чувства добре в едно друго време. А в България няма търсене защото почти няма хора отрасли сред подобни мебели. Съответно не могат да се идентифицират с тях. Българинът е отрасъл сред шир потреба от ПДЧ и тръбна мебел След 50 години естететическо възпитание основано на това да имаш точно каквото има съседа в страна където всички са съседи изборът е между безвкусна масова мебел и безвкусен натрапчив кич.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Нямам идея, никога не ми би хрумнало да давам пари за разни неща с орнаменти, финни линии и така нататък. Мен ме кефят груби селски мебели от дебели дъски, да може и да подскача по тях човек и да не се трошат, да не се притеснява човек да реже пържоли със сатър направо върху тях
                            Е, дървените палети са идеално решение за теб. Траверсите- дървените- на бдж- също.

п.п.Аз не бих си купила антики, защото нямам необходимост да притежавам чужда "история", независимо колко пикантна или значима е. Бих се изкушила, единствено, със спекулативна цел, но не вярвам да ми изпадне леглото на Наполеон, примерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              А, добре.

п.п.Тегаво ми се вижда това- с антиките, в България.
                              Нямам идея, никога не ми би хрумнало да давам пари за разни неща с орнаменти, финни линии и така нататък. Мен ме кефят груби селски мебели от дебели дъски, да може и да подскача по тях човек и да не се трошат, да не се притеснява човек да реже пържоли със сатър направо върху тях

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Никъде - половината си го измислих
                                А, добре.

п.п.Тегаво ми се вижда това- с антиките, в България.

Коментар

Working...
                                X