IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Холивууд в Радомир!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hunter of fools Разгледай мнение
    Лордооов,лордов гледай с какви работи ме занимаваш посред нощите
    Това с един вагон прочетени книги е малко изтъркано но един камион съм прочел.... и никога, нито една на тази, твоята тематика
    Стана ми интересно
    За какво става дума в такива книжки?
    Най-често за революционна смяна на военната тактика или стратегия. Анализи за разлика в ТТ данните за оръжията и прочее.........един вагон

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      ...Все пак си имам достойнство, вкарал съм поне 250 човека зад решетките! ..
      Миналата седмица бяха 200 , ама нейсе - вЕрваме ти !!!

Коментар

Не мога да ги моля да играя полковник, като съм стигнал до чин подполковник!
        Все пак си имам достойнство, вкарал съм поне 250 човека зад решетките! Имаше преписки които само прочитам по диагонал и захвърлям на бюрото, имаше други, които като им хвърля само бегъл поглед стояха с месеци под сутрешното ми кафе или завити на руло постоянно с мен където ходя. Колегата ми от кабинета ми се чудеше на акъла: "Ти луд ли си бе човек, как може топ хартия да ти ангажира до такава степен съзнанието?" А аз чертаех версии и схеми върху бял лист хартия . Щрихирах стратегии и планове начини на изтръгване самопризнания, установяване на свидетели и разкриваемост! Не спях, не пих, не ядох, не еВах, само и само да ГО хвана, да ГО улича, да ГО вкарам там където МУ е мястото!
        Старшинката е дръпнАл смукача + още 2-300 долара и ша праи възстание! Льольото типична извадка на напастта на която й плащаме пенция за т'ва че си е бъркал в носЪ 10-тина-20 години!

Коментар

съм учил и чел много за военни стратегии. В началото на новото време, съм чел с интерес стратегиите на маршал Ней, на адмирал Нелсън, на херцог Марлбороу и на принц Вилхелм Орански.
          Лордооов,лордов гледай с какви работи ме занимаваш посред нощите
          Това с един вагон прочетени книги е малко изтъркано но един камион съм прочел.... и никога, нито една на тази, твоята тематика
          Стана ми интересно
          За какво става дума в такива книжки?
          Аман от глупаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            У При-бой циганье нема, а - още по-малко има у Бобораци, къде е вилата Лордова

Лорде, кога щени я покажеш, бре? На морето ли е, т.е.- на езерото?

Цигани нема, ама рома Наивник така се надЕва На езерото е. Бих те поканил даже на госке. 800+500м2 парцел е , къща на три етажа, от които единят тавански. Предложих на единия луничав да е на таванския, ама той като видя скосенията ми предложи да му плащам аз за да е там Представяш ли си? Егати наглеца!!!

Коментар

Аз вече съм ги осигурил. Ще спечеля не повече от 1000 талера.
              Да са живи и здрави, знам, че в същия район, рано или късно ще се настанят минимум 1000 НАТО-вци
              Аз пък знам, че ще се настанят минимум 10 000 натовци. И всичките ще спат във вилата на Лорда за по 140 талера на калпак
              Наборе, наборе....па си прекалил с мастиката, майна

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Абе там у радомирско на Боливууд повече ще го докарате, ама нейсе
                У При-бой циганье нема, а - още по-малко има у Бобораци, къде е вилата Лордова

Лорде, кога щени я покажеш, бре? На морето ли е, т.е.- на езерото?
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                  "Теренът за снимките край жп линията между гарите Прибой и Александър Димитров е нает от общината в Радомир. Хората на Слай са поискали и контрол на трафика по шосето между двете гари за по 3 минути по време на кадър. Заради снимките може да се наложи и промяна в графика на влаковете, затова са осигурени автобуси за превозване на пътниците. Снимките в радомирското поле ще продължат до 21 септември. "

Абре Лорде, ти докато спазариш нощувките, те 'ората на Стив ще си заминат бря
                  Аз вече съм ги осигурил. Ще спечеля не повече от 1000 талера.
                  Да са живи и здрави, знам, че в същия район, рано или късно ще се настанят минимум 1000 НАТО-вци

Коментар

Холивуд се премести в радомирско за няколко дни. В Прибой който е само на 10км. от моята вила, ще снимат "НЕПОБЕДИМИТЕ 3"!!!
                    Трима луничави типове ми дават по 140$ за нощувка, ама искат 2 апартамента а аз им предлагам два етажа. В крайна сметка май третия ще отиде при комшията, щото по думите на Стив /така се казва един от сценаристите/ най-красива им се видяла природата в моето село
                    "Теренът за снимките край жп линията между гарите Прибой и Александър Димитров е нает от общината в Радомир. Хората на Слай са поискали и контрол на трафика по шосето между двете гари за по 3 минути по време на кадър. Заради снимките може да се наложи и промяна в графика на влаковете, затова са осигурени автобуси за превозване на пътниците. Снимките в радомирското поле ще продължат до 21 септември. "

Абре Лорде, ти докато спазариш нощувките, те 'ората на Стив ще си заминат бря

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Лорда помоли ги да играеш полковник от милицията и да се оправиш с непобедимите.Е тогава всички ше го гледаме тоя филм
                      Не мога да ги моля да играя полковник, като съм стигнал до чин подполковник!
                      Все пак си имам достойнство, вкарал съм поне 250 човека зад решетките! Имаше преписки които само прочитам по диагонал и захвърлям на бюрото, имаше други, които като им хвърля само бегъл поглед стояха с месеци под сутрешното ми кафе или завити на руло постоянно с мен където ходя. Колегата ми от кабинета ми се чудеше на акъла: "Ти луд ли си бе човек, как може топ хартия да ти ангажира до такава степен съзнанието?" А аз чертаех версии и схеми върху бял лист хартия . Щрихирах стратегии и планове начини на изтръгване самопризнания, установяване на свидетели и разкриваемост! Не спях, не пих, не ядох, не еВах, само и само да ГО хвана, да ГО улича, да ГО вкарам там където МУ е мястото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Абе там у радомирско на Боливууд повече ще го докарате, ама нейсе
                        Вия от "Максуда" се снимате всички в Боливуд

Коментар

• Абе там у радомирско на Боливууд повече ще го докарате, ама нейсе

Коментар

Лорда помоли ги да играеш полковник от милицията и да се оправиш с непобедимите.Е тогава всички ше го гледаме тоя филм
                            Чакай да вкарам още 50гр. за да стана непобедим
                            Въпреки, че съм милиционер, съм учил и чел много за военни стратегии. В началото на новото време, съм чел с интерес стратегиите на маршал Ней, на адмирал Нелсън, на херцог Марлбороу и на принц Вилхелм Орански. Гигов в тези часове е спал зимен сън

Коментар

Ти пък полковник....
                              За Лорд подхожда от генерал нагоре! Все пак аристокрация е това.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Лорда помоли ги да играеш полковник от милицията и да се оправиш с непобедимите.Е тогава всички ше го гледаме тоя филм

Коментар

Working...
                                X