IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Старинен Бюфет шкаф

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изпрати снимката в Летоструй.
    Със сигурност ще искат да го видят в детайли. По снимки трудно казват как би могло да се реализира.
    Идиотското в този бизнес е, че примерно имаш два 99% еднакви стола на повече от 250 години, но единия го търсят в каталога на Кристис и струва 100 гущера, а другия го оценяват на не повече от 500 паунда. Зависи къде и коя работилница/майстор го е правил, реставриран ли е, да се докаже възрастта и още 100 неща.

Късмет!
    Без кураж няма слава

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      тоя форум нещо не върви на добре

Що бе кво му е на форума ?!?!
      Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• тоя форум нещо не върви на добре
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Jabbawockeez Разгледай мнение
          Здравейте приятели може ли да ми помогнете като ми кажете каква е стойноста на бюфета . Има мраморен плот също има помощен плот който се издърпва отдолу.
          Благодаря на всеки който ми даде оценка.
          Направи аукцион, като обявиш че ще дариш 90% от парите за благотворителност и може и 100 000 евро да му вземеш.
          Да бъде обаче на живо по интернет, за да се включат ценители от цял свят.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            С посудата в него ще струва доста повече
            ай,ся.сигански шашармалъци
            5 лв на манго и става,чистичко.посудата,бонус
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              5 лв
              толкова ще ти вземе някое,манго за да те отърве от него
              по моите сметки си -5лв
              С посудата в него ще струва доста повече

Коментар

Здравейте приятели може ли да ми помогнете като ми кажете каква е стойноста на бюфета . Има мраморен плот също има помощен плот който се издърпва отдолу.
                Това, че едно нещо е старо не означава, че има стойност...
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ранен соц вариант, без стойност....
                  Не е масив, няма орнаменти или барелефи, без дръжки, захабен....
                  Непродаваем...Освен за някоя вила, но ще трябва да се постараеш с разкрасяване....
                  По добре го проучи дали няма залепени две-три банкноти по 1000 ДОЛАРА.... под баламатума....

Коментар

• В това състояние и 5 лв не струва.
                    Кой баровец ще сложи тая скраб в къщата си
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

5 лв
                      толкова ще ти вземе някое,манго за да те отърве от него
                      по моите сметки си -5лв
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Старинен Бюфет шкаф

Attached Files
                      Working...
                      X