IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златна монета с номинал 10лв. от 1984г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златен лев

Продава се
    Attached Files

Коментар

• Те и Черкезов и Lorda са били развълнувани като им чета постовете
      съдбата обича смелите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
        Вжзаглавието на темата е 1984г., в 1ия пост е 1894. Развълнуван е бил автора и оттам идва объркването
        Аз пък съм заспивал като съм гледал заглавието, ама щото в поста го писал правилно.
        Абе разбрахме се.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
          Единствената златна монета сечена 1984 г. е с номинал 100 лв. и ако за нея иде реч - има малка "особеност" - монетата трябва да се види "на живо"
          но във всички случаи - не я продавай за материал
          В заглавието на темата е 1984г., в 1ия пост е 1894. Развълнуван е бил автора и оттам идва объркването

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
            Единствената златна монета сечена 1984 г. е с номинал 100 лв. и ако за нея иде реч - има малка "особеност" - монетата трябва да се види "на живо"
            Марине, потъркай малко очите.

Коментар

• Няма такава монета 1984 г!!!

Първоначално изпратено от koko08 Разгледай мнение
              Моля да ме ориентирате в какъв диапазон се движи цената на златна монета от 10лв. 1894!
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Черкезов, ставаш смешен в област в която явно не разбираш. Самия изказ "качественно злато" те прави аматьор и показва колко си некомпетентен.
                Аман от разбирачи дето са вещи във всяка област.

Коментар

• Благодаря! Ще направя всичко възможно да уважа срещата в четвъртък.

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/showthr...19#p1359997210

Заповядай, и лорда ще дойде, той също разбира от монети.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                      На тази цена, казвай колко бройки ще купиш - отлично състояние - не се бъзикам!
                      Аз продавам - ти плащаш на 4500 евро - бройката!
                      Тука доц.Черкезов е прав. Един мой приятел купи такава на 3800 евра и то преди 5 години! Тук обаче е пълно с алчни форумни боклуци, които гледат да купят нещо без пари. Правят се , че не знаят каква година е 1984-та. Деби търгашите гнусни. Алчния си знае
                      Last edited by Лорда; 05.02.2013, 00:55.

Коментар

• Къде е срещата на форума и кога точно?

Коментар

• Коко, донеси я в петък вечерта на срещата на форума и ще и хвърля едно око.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Благодаря! Ще кача снимки утре. Все пак къде мога да ги занеса за оценка?

Коментар

• Нямам снимки все още, а доколкото разбирам няма и да помогнат ако качеството на златото е определящо за цената. В такъв случай къде бихте ме посъветвали да я занеса и да я оценят максимално обективно?

Коментар

• 4500 Евра струва ако е качествено златото.

Коментар

Working...
                                X