If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Единствената златна монета сечена 1984 г. е с номинал 100 лв. и ако за нея иде реч - има малка "особеност" - монетата трябва да се види "на живо"
но във всички случаи - не я продавай за материал
В заглавието на темата е 1984г., в 1ия пост е 1894. Развълнуван е бил автора и оттам идва объркването
Единствената златна монета сечена 1984 г. е с номинал 100 лв. и ако за нея иде реч - има малка "особеност" - монетата трябва да се види "на живо"
Моля да ме ориентирате в какъв диапазон се движи цената на златна монета от 10лв. 1894!
Черкезов, ставаш смешен в област в която явно не разбираш. Самия изказ "качественно злато" те прави аматьор и показва колко си некомпетентен.
Аман от разбирачи дето са вещи във всяка област.
На тази цена, казвай колко бройки ще купиш - отлично състояние - не се бъзикам!
Аз продавам - ти плащаш на 4500 евро - бройката!
Тука доц.Черкезов е прав. Един мой приятел купи такава на 3800 евра и то преди 5 години! Тук обаче е пълно с алчни форумни боклуци, които гледат да купят нещо без пари. Правят се , че не знаят каква година е 1984-та. Деби търгашите гнусни. Алчния си знае
Нямам снимки все още, а доколкото разбирам няма и да помогнат ако качеството на златото е определящо за цената. В такъв случай къде бихте ме посъветвали да я занеса и да я оценят максимално обективно?
Коментар