IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам акции на Хранков, Ист-Уест Интернейшамнал,

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kursove Разгледай мнение
    Здравейте,

Поради сантиментални причини искам да закупя акции на фалирали компании, които бяха много модерни в 90 години.
    Търся акции от големи компании станали известни с великите фалити и големите лихви.
    Ист Уест, Ейнджел Сити, ПЧБ, Хранков, ТБС Хотели, ТС Банк, Ситиком и други популярни имена.
    Мисля, че е допусната грешка и повече от изброените компании не са емитирали акции, а само временни удостоверения, евентуално с някакви намерения в бъдеще да печатат акции в монетния двор.
    Не че и едната и другата "ценни" книги не биха имали една и съща участ, но АКЦИЯТА - като ценна книга - би трябвало да е в пъти по-добре защитена срещу фалшифициране. Резултатът при тия компании обаче не подлежи на съмнение - собствеността на имотите отдавна е прехвърлена на нови собственици, предполагам такива сделки са защитени от правна гледна точка достатъчно добре.
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      10 лв на хартия ми е цената
      Човекът е нов. Не знае какво имаш предвид под Артия

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Ако мислиш, да ги купуваш на цената на тапети, то тогаз аз моите от Хранков няма да ти ги шитна, щото ще чакам дивидент някой ден от тази компания.
        Tи можеш още сега да му предадеш документите си от SCI

Коментар

• Щях да се заям , че не можеш да купиш акции а можеш да купиш временни удостоверения или хартии на приносител с красиви завъртулки без съдържание.......
          Аз съм купил на ЛЕКС едни чаршафи с купони за по 3-4 лв акцията ( когато долара беше 2800 лв ..)
          10 лв на хартия ми е цената

Коментар

Бих искал да споделя за какво са ми въпросните акции.
            Преди доста години загубихме всичко при Хранков и още няколко подобни фирми. За съжаление не се сещам за имената. Но сега в офиса ни има една голяма бяла стена на която бих искал да покрия с акции. Подходящи са всички, които изглеждат интересно нямам нито претенции нито предпочитания. По атрактивни са тези с многото нули но всичко става за въпросната цел. Искам да ги поставя на видно място, защото в последно време доста хора идват и ми говорят глупости, смятайки, че усмихнатите хора са глупави.
            Успешна седмица на всички
            Ако мислиш, да ги купуваш на цената на тапети, то тогаз аз моите от Хранков няма да ти ги шитна, щото ще чакам дивидент някой ден от тази компания.

Коментар

• Бих искал да споделя за какво са ми въпросните акции.
              Преди доста години загубихме всичко при Хранков и още няколко подобни фирми. За съжаление не се сещам за имената. Но сега в офиса ни има една голяма бяла стена на която бих искал да покрия с акции. Подходящи са всички, които изглеждат интересно нямам нито претенции нито предпочитания. По атрактивни са тези с многото нули но всичко става за въпросната цел. Искам да ги поставя на видно място, защото в последно време доста хора идват и ми говорят глупости, смятайки, че усмихнатите хора са глупави.
              Успешна седмица на всички
              Курсове за багеристи хамали

Коментар

Благодаря на всички!!! за проявения интерес почувствах се като в годините, в които се четяха вестник Кеш и списание БТА Паралали а Връзката с Интернет бе с телефонен модем 56к.
                Относно цената, тя е доста субективен фактор за някой в акциите са загубили всичко, за други това са хартии в склада. Не мога да оценя толкова лични преживявания на потърпевшите, които са изгубили всичко. Предлагам желаещите да дадът нов живот на старите акции да ми изпратят наименование на компанията/ банка/ фонд, цена, брои на лично съобщение по системата най-ниската оферта печели.
                ( забравих да спомена всички, спечелили от тези акции от тях мога да очаквам цена for free.)
                Поздрави
                Искаш ли да дам акции и от варненска курабостроителница

Коментар

Силно се надявам да сте имали много работа понеделнишки, защото имам само една оферта за Акции.
                  На Хранков мога да ти предложа малко. Интересно, че купоните за дивидент са напечатани за до 2015г.

Коментар

• Силно се надявам да сте имали много работа понеделнишки, защото имам само една оферта за Акции.

Коментар

• Благодаря на всички!!! за проявения интерес почувствах се като в годините, в които се четяха вестник Кеш и списание БТА Паралали а Връзката с Интернет бе с телефонен модем 56к.
                      Относно цената, тя е доста субективен фактор за някой в акциите са загубили всичко, за други това са хартии в склада. Не мога да оценя толкова лични преживявания на потърпевшите, които са изгубили всичко. Предлагам желаещите да дадът нов живот на старите акции да ми изпратят наименование на компанията/ банка/ фонд, цена, брои на лично съобщение по системата най-ниската оферта печели.
                      ( забравих да спомена всички, спечелили от тези акции от тях мога да очаквам цена for free.)
                      Поздрави

Коментар

• Да ва еВа у инвеститорите щом си имате от всички Не че аз преди да си закрия акаунта с ИБ нямах 4 шита спрени от търговия. Не че не затворих Енрон и Уърлдком
                        Имах и Лекс и EWIHG, но черният петър не остана в мен

Коментар

• ИМАМ ДЕВСТВЕНИ КУПЮРИ С КУПОНИ ;-
                          10ки х 1000 ОТ ХРАНКОВ и
                          100-чки от ТИТАН с 1 000 000лв. капитал ,,%

ИМА ли КОНКУРЕНТИ

Коментар

• "ценна артия" ...те и парите
                            са така(без покритие),
                            не се коси

Коментар

• ТИ КАЖИ- ЕДНА ПРИНТИРАНА ДЕПОЗИТАРНА РАЗПИСКА- ДУБЛИКАТ

Коментар

• е, че ако си ги поискаш от
                                депозитарЯ в кво ще ти ги
                                дадат ...в мегабити сигур
                                Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Не не може - сега вече акциите не са на хартия- онези бяха много красиви, а иначе винаги ще има боклуци

Коментар

Working...
                                X