Първоначално изпратено от polina
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам 2 Стотинки 1981
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеПредлагам една стотинка от сегашните!
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеАко е този за когото аз се досещам и се опиташ да му продадеш монетата от снимката(която махна),следващият ти пост вероятно ще е от ортопедията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivancholakкойто я купи да я показва ако иска. Всъщност може би скоро ще се появи. Достатъчно известен е в бранша. Ако и вие сте навътре вече да сте се досетили кой е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕ сам си развали далавверата.
Ми като са само 20бр, продай му 19!
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеПриятелю - не се излагай с неща които не разбираш
А ако продължаваш да упорстваш - мога да ти продам 20 бр. от монетата дето си снимал и така според твоята информация ще станеш - МОНОПОЛИСТ
Евтино ще ти ги дам - по левче парчето
Ми като са само 20бр, продай му 19!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kyosev_bghttp://www.bulgariancoins.com/bg/infoCoin.php?id=2041
С тираж от само 20 бройки тази монета е почти невъзможно да се намери днес.
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ
Година на издаване: 1981
Серия: 1300 Години България (1981)
Метал:
Тегло: 2 грама (0.06 унции)
Обявен Тираж: 20
Деноминация: 2 Стотинки
Диаметър: 18 мм
Гурт: Назъбен
Автор: Неизвестен
Лице:
Гръб: Народна Република България
Лесна за намиране: Изключително рядка
Разпродадена? Да
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеПриятелю - не се излагай с неща които не разбираш
А ако продължаваш да упорстваш - мога да ти продам 20 бр. от монетата дето си снимал и така според твоята информация ще станеш - МОНОПОЛИСТ
Евтино ще ти ги дам - по левче парчетоLast edited by elkin; 26.04.2012, 13:46.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kyosev_bg Разгледай мнениеПродавам 2 Стотинки 1981, който желае да заповяда с оферта!Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
Коментар