Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен пендар
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Да отбележим за протокола, че има Фердинандови, над 13 гр. и този на drakkar е именно такъв. Т.е. се връщаме на 917.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Жека - аз това знам
А ПишманЛордчето - не го мисли - той с всеки изминал ден е по-близо до МЕЧТАТА:
СтудиУтУ - всички знаем къде
Търся го не за една монета / кръщенка, пендара, жълтица или ева ли му мамата какво още/, а + един френски наполеон, турска лира /и двете 22 каратови/, австроунгарската монета, пръстен 25 грама, малка махмудийка, голяма сребърна махмудия /малка проба/, сребърни 10лв. 130 години освобождението , сребърна рубла 1843г. , сребърен Потсдам 1934г., 2 стотинки от 1912г., 5ст. от 1906г. 10 стотинки от 1881г., 1лв. от 1891г. , някакви 5 лева пробити /незнам от коя година но на турата е изобразен конник и някакво животно , числото 814 и пише КРУМЬ/
, 500 юбилейни леи от 1999г. 11.08 пълното слънчево затъмнение, гръцка лепта от 1912г., швейцарски часовник дарвил от 1930г. и един ахат 10гр, 3 50левки от 1940г. Всичко това за едно малко / 35-50м2/ студио на SUNY BEACH! Кво толкова поисках?Last edited by LANDLORD 31; 31.05.2012, 17:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИзвинения не диря, както и точно тази монета.
Споделих мнение кое ще е по-удачно според мен, вече в реалността незная как ще се развие ситуацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВиж ти! Интересна работа. Кажи ми колко ще надскочиш чистената и съм готов тотално да си променя мнението за тибя! Даже да ти се извиня!
Споделих мнение кое ще е по-удачно според мен, вече в реалността незная как ще се развие ситуацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНищо не предлагам, алчен съм.
В потвърждение на горенаписаното - обикновено ще вземеш повече пари на НЕчистена монета. Затова и писах да не я пипаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕееееееее, айде де не се обиждай! Алчен си, но си си разбирач Благодаря за мнението! За нечистена колко по-малко кинти ще ми предложиш?
В потвърждение на горенаписаното - обикновено ще вземеш повече пари на НЕчистена монета. Затова и писах да не я пипаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПуска я, ама не ми се рови кога беше.
Лева да не се чисти щото не се знае какъв ще е резултата, отделно патината си е патина.
Но какво разбирам аз, все пак нямам нищо, т.е. не съм разбирач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДа бе 121. Нали съм ти пускал кръщенката, какво се правиш?! Лошоте е, че е пробита, като всяка кръщенка де. Иначе е в идеално състояние. И е 4 грама 23.65 карата. Лева не ми обясни защо да не го чистя с електроди? Нещо става ли му?
Отделно за мен не е разбирач този дето си мисли, че разбира, а няма нищо, а този дето ги има ценностите и само му задават въпроси разбирачите
Лева да не се чисти щото не се знае какъв ще е резултата, отделно патината си е патина.
Но какво разбирам аз, все пак нямам нищо, т.е. не съм разбирач.
Коментар
Коментар