If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Просто се допитвам до вас.....
Защото не съм навътре с нещата
Да... и аз просто ти отговарям...
На монетата на снимката пише "1300 години България"!!! Пиша го, ако не си го забелязал... А под самата снимка е написано "Народна Република България"!!!
ДА!!! Ама аз под снимката мога да напиша и Корейска Народно - Демократична Република... И какво то това...
Стига ти толкова...
Само обърни внимание какво е написано на тази монета от снимката на сайта и ще разбереш, че не си сам... Няколко милиона души в България - предполагам, че около 7 млн., имат такава монета! Стига сте влизали във филми... нямате вуйчо, който навремето е емигрирал в Америка и е бачкал като вол, та не му е останало време да се ожени и ви е направил червив от пари наследник... единствен... и не се налага да работите вече... Бахти и мераците...
Просто се допитвам до вас.....
Защото не съм навътре с нещата
Тази монета където аз я имам е абсолютно същата като тази на снимката от сайта.
Само обърни внимание какво е написано на тази монета от снимката на сайта и ще разбереш, че не си сам... Няколко милиона души в България - предполагам, че около 7 млн., имат такава монета! Стига сте влизали във филми... нямате вуйчо, който навремето е емигрирал в Америка и е бачкал като вол, та не му е останало време да се ожени и ви е направил червив от пари наследник... единствен... и не се налага да работите вече... Бахти и мераците...
Простотия и мъка би било, ако някой се върже на твоя акъл! То по нивите е фрашкано с такива стотинки, ама точно от тези, обърканите, щото не стават за обръщение и затова са ги посадили, да поникнат такива умници като теб! И много бързо я продаде, а?!
Разбира се ,че бързо... Не видя ли,колко оферти имам? То 2 кила сирене- домашнУ ,100 лв само за снимка и други прамливи предложения. Така,че имам голям кур. Опс Исках да напиша голям избор. А и написах стоп на простотията ,а се оказва,че още трябва да отговарям по темата..
Край!
Боже Боже ,колко мъка и простотия има по тоя свят Боже. Стотинката е Българска и е открита на нивата с китайска лопата! Че китайците си работят спор няма. От тук виждам ,че китайският ресторант свети,т.е. работи. Стинката е продадена! Стоп на простотията...
Простотия и мъка би било, ако някой се върже на твоя акъл! То по нивите е фрашкано с такива стотинки, ама точно от тези, обърканите, щото не стават за обръщение и затова са ги посадили, да поникнат такива умници като теб! И много бързо я продаде, а?!
Коментар