Първоначално изпратено от AfterDark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А за тези деца какво ще кажете?!
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
AfterDark
Отговарям ти за последно,
Това, че държавата ни е пропита от далавери, както и, че най-вероятно и в БГ Коледа има злоупотреби, не ти дава право да пишеш глупости, лъжи и измами по техен адрес в интернет форум ...
И това, че аз и ти нямаме достъп до отчета, няма нищо общо с глупостта, която ти собственоръчно написа ...
И пак за последно ...
Не съм служител в БГ Коледа, не съм държавен служител, не обичам бюрокрацията ... просто ми направи впечатление, че написа нещо, което не е вярно, а в същото време продължаваш упорито да го защитаваш ...
Айде чао, ходи и пребий/застреляй някой чиновник в твоя град на морето, белким се успокоиш, че съвсем си оплискал легена ...
8)
Коментар
-
Joan, акцията "да дарим любов" ще е с голяма продължителност - попитай Вятъра, той даже предложи откъде да се започне)
Сега сериозно, посещавайки подобни домове, човек трябва да се настрои с любов към децата изобщо, а не от 20 да се съсредоточи върху едно.Нямаш идея колко е болезнена раздялата после...за детето най-вече.Ето ти друг проблем в законодателството - никакъв избор.Това, че си почувствала привличане и си заобичала едно от всичките деца в повече не ти позволява да поискаш то да дойде при теб и да се грижиш за него с цялата си любов...Това е.
Jay Gould, направо си даде идеята.Правим една дарителсак сметка.Проверяваме за конкретна спешна нужда било то от кувьоз или ехограф, или друг апарат в Майчин дом или друго детско лечебно заведение и започваме да събираме пари.И това е вариант.При набиране на сумата - лечебното заведение ще може само за целта да я ползва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от AfterDarkЛинка го пускам, дано се светнете, че не пасем трева и не се връзваме на лъжите! Мога да ти дам и такъв към търсачка да потърсиш друг на друга компания
А лъжите са твое изобретение ... написа една тотална глупост и сега мънкаш за да се измъкнеш ...
Айде сполай ти!
Пак ще питам! Къде им е тефтера приходи и разходи (на Българската коледа) и защо не го публикуват??? В цифри, а не в общи приказки!
Ти явно много бавно загряваш,
Аз лично не мога да понасям държавната администрация,
Смятам, че е изключително неефективна и съм си патил от нея,
Но ти написа една долна лъжа и не смееш да си признаеш ...
БГ Коледа са купили не един, а повече ехографи ... а ти твърдеше че не са и няма да купят ...
С такива дървени философи като теб нямам работа ...
Сполай ти в споровете, измамите и лъжите, а после обвинявай другите, че те лъжат ... крадецът вика - дръжте крадеца ...
Представям си, щом в един форум си способен пламенно да защитаваш една лъжа, която си написал съвсем наскоро, как се прави бизнес с теб ...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Моля да размислите върху следното :
Децата , към които очевидно ще бъдат насочени средства от участници във форума са с вродени умствени и физически недъзи . Може да звучи грозно , но повечето от тях, дори с много усилия , никога няма да станат нормални членове на обществото .
В същото време има деца , които са с шанс за пълно възстановяване .
Ще прозвучи още по - грозно , но ще го кажа. Постъпваме ЖЕСТОКО насочвйки усилията си в подхвърлени от участници във форума насоки. Понякога мисля . че някои си купуват индулгенции . Колко от вас си зададоха въпроса ?
БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАМПАНИЯТА,ОРГАНИЗИРАНА В КРАЯ НА МИНАЛАТА ГОДИНА, ДАРИНА УСПЯ ДА СЪБЕРЕ НЕОБХОДИМИТЕ СРЕДСТВА , НО НЕ ПРЕЖИВЯ ИНТЕРВЕНЦИЯТА . ... ДАЛИ НЯКОЕ ДРУГО ДЕТЕ, КОЕТО СЪЩО СЕ НУЖДАЕШЕ ОТ ПАРИ ПО ТОВА ВРЕМЕ НЯМАШЕ ДА ОЖИВЕЕ...?
Лично аз рядко участвувам в подобни масови благотворителни инициативи . Помагам на конкретни хора, имащи конкретни нужди. Удаде ми се възможност да го направя преди няколко дена.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от AfterDarkЛинка го пускам, дано се светнете, че не пасем трева и не се връзваме на лъжите! Мога да ти дам и такъв към търсачка да потърсиш друг на друга компания
А лъжите са твое изобретение ... написа една тотална глупост и сега мънкаш за да се измъкнеш ...
Айде сполай ти!
Пак ще питам! Къде им е тефтера приходи и разходи (на Българската коледа) и защо не го публикуват??? В цифри, а не в общи приказки!
Ти явно много бавно загряваш,
Аз лично не мога да понасям държавната администрация,
Смятам, че е изключително неефективна и съм си патил от нея,
Но ти написа една долна лъжа и не смееш да си признаеш ...
БГ Коледа са купили не един, а повече ехографи ... а ти твърдеше че не са и няма да купят ...
С такива дървени философи като теб нямам работа ...
Сполай ти в споровете, измамите и лъжите, а после обвинявай другите, че те лъжат ... крадецът вика - дръжте крадеца ...
Представям си, щом в един форум си способен пламенно да защитаваш една лъжа, която си написал съвсем наскоро, как се прави бизнес с теб ...
Коментар
-
Публичните компании, а и непубличните, реализираха добри печалби тази година, нека всяка БГ компания да задели сума пари и НЕ да ги превежда по сметки или да участва в публични кампании, а да отиде на място, в подобни домове за деца и нуждаещи се, в градовете, където извършват дейността си, и направо да купят неща от първа необходимост, за тези домове! Ние, като акционери, ще подкрепим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от AfterDarkЛинка го пускам, дано се светнете, че не пасем трева и не се връзваме на лъжите! Мога да ти дам и такъв към търсачка да потърсиш друг на друга компания
Айде сполай ти!
Пак ще питам! Къде им е тефтера приходи и разходи (на Българската коледа) и защо не го публикуват??? В цифри, а не в общи приказки!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
AfterDark
Линка го пускам, дано се светнете, че не пасем трева и не се връзваме на лъжите! Мога да ти дам и такъв към търсачка да потърсиш друг на друга компания
Айде сполай ти!
Коментар
-
Anton Chigurh
Боже....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Joan, и ти като Вятъра на философия го ...избиваш)
Какво очакваш да ти кажа, че любов не се купува?
За това ли искаш да си говорим?Да, не се купува, дори тази майчинската, странно, но понякога липсва щом са пълни домовете.
А даряването на любов е лично усещане, потребност да се предложи и да намериш някаква лична радост в това.
Хубаво е изобщо да се появява - било то 2 пъти годишно или целогодишно....индивидуално е...
А за радикалните промени - ехх, едва ли скоро ще имаме домовете, които цитират в Германия, например....но бавно, с повече усилия ще се променят нещата, въпреки народопсихологията....само време и любов трябват...
...няма да се отплесвам повече, сега нека поне за няколко дечица да се намерят средства!
Съни, не може да не познаваш поне едно дете, отгледано в охолство и пак нещастно. И пак осакатено като личност, неудоволетворено, дори понякога агресивно, необуздано, безпричинно озлобено на всички, тормозещо всеки по-слаб и страхливо пред всеки по-силен...... Като видя такова дете и зная откъде идва проблема.
Ок де, акцията за парите си е в ход Че те са по-лесната част.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от AfterDarkЕто ти ехографи! Кликаш в Гъгъл и проверяваш наред: http://www.darisms.com/display.php?page=client2
Ако знаеш, айде кажи ми за какво?
Трябва да купя някой от тях ли? И да го подаря?
Или на дистрибуторът на GE е основната заслуга?
Или може би си мислиш, че дарисмс е дари чрез смс?
P.S. А ето какво си написал да ти припомня:
Ехограф?! Ако някой го купи, това няма да е със сигурност някоя от тези лъжливи свине.
Ако всичко им бе чисто, щеше да има отчет, а такъв няма!!!
Линка го пускам, дано се светнете, че не пасем трева и не се връзваме на лъжите! Мога да ти дам и такъв към търсачка да потърсиш друг на друга компанияhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Joan, и ти като Вятъра на философия го ...избиваш)
Какво очакваш да ти кажа, че любов не се купува?
За това ли искаш да си говорим?Да, не се купува, дори тази майчинската, странно, но понякога липсва щом са пълни домовете.
А даряването на любов е лично усещане, потребност да се предложи и да намериш някаква лична радост в това.
Хубаво е изобщо да се появява - било то 2 пъти годишно или целогодишно....индивидуално е...
А за радикалните промени - ехх, едва ли скоро ще имаме домовете, които цитират в Германия, например....но бавно, с повече усилия ще се променят нещата, въпреки народопсихологията....само време и любов трябват...
...няма да се отплесвам повече, сега нека поне за няколко дечица да се намерят средства!
Коментар
-
AfterDark
Ето ти ехографи! Кликаш в Гъгъл и проверяваш наред: http://www.darisms.com/display.php?page=client2
Ако знаеш, айде кажи ми за какво?
Трябва да купя някой от тях ли? И да го подаря?
Или на дистрибуторът на GE е основната заслуга?
Или може би си мислиш, че дарисмс е дари чрез смс?
P.S. А ето какво си написал да ти припомня:
Ехограф?! Ако някой го купи, това няма да е със сигурност някоя от тези лъжливи свине.
Коментар
Коментар