IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 г

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една забележка uruk_hai - можеше да проявиш повече творчество при избора на тема.
    ----------------------------------------------------
    [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• В отбора съм и...да бъде волята Му.
      ----------------------------------------------------
      [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• www.save-darina.org

За тези които се съмняват, направете като мене, обадих се в Прокредит Банк АД и попитах дали сметката е дарителска.

Те ми потвърдиха, че сметката е Дарителска за лечение.

Така, че действайте на воля, научих че и няколко медии са отразили проблема... журналистите не спят, а и няколко клиники са направили дарение...

Коментар

• Re: Smetki

www.save-darina.org

Първоначално изпратено от uruk_hai
          BIC или SWIFT е все тая вече

адрес който ми дадоха от банката е:

1233 София, бул. Христо Ботев 131

но това е софийския, не можех да се свържа с близките на Дарина за да получа от тях инфото.

дръж ме в течение дали се получават нещата...

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
            Uruk, пратих ти лично съобщение.

Justpassinby, това, че листата на дарителите се обявява на сайта, е последното нещо което може да вълнува всеки един, решил да помогне. ТОВА НЕ Е СЪРЕВНОВАНИЕ!
            Idejata e da subudim interes v horata i vseki da pomogne chistosurdechno kakto moje. Tova beshe zamisula na vkljuchvaneto mi!

Коментар

• Uruk, пратих ти лично съобщение.

Justpassinby, това, че листата на дарителите се обявява на сайта, е последното нещо което може да вълнува всеки един, решил да помогне. ТОВА НЕ Е СЪРЕВНОВАНИЕ!

Коментар

• Разбира се Приятели! Дано Господ спаси детенцето! От нас каквото може всеки.

Коментар

• Smetki

http://www.save-darina.org/

BIC или SWIFT е все тая вече

адрес който ми дадоха от банката е:

1233 София, бул. Христо Ботев 131

но това е софийския, не можех да се свържа с близките на Дарина за да получа от тях инфото.

дръж ме в течение дали се получават нещата...

Коментар

• Zdravej uruk_hai, v nikakuv sluchaj ne si misli, che si bezsilen, naprotiv s tazi tema i s jelanieto si da pomognesh zabi v zemjata vsichki "investitori" deto se razhojdat iz tozi forum.
                    Opitah da preveda pari online ot chujbina, no za zelta mi trjabva adresa na bankata i nomera na smetkata, BG ne e oste v EU i samo s BIC i IBAN ne stava online. Mojesh li da gi pusnesh tuk za da mogat i drugite kato men koito imat jelanie da pomognat.
                    Smjatam, che tuk e momenta tezi koito se chuvstvat istinski bulgari da go dokajat na dela, a ne samo da se tupat v gurdite i da prikazvat goli prikazki, hajde da vidim ste dari poveche. Listata na daritelite se bjavjava na stranizata na Darina

Коментар

• Моята гледна точка

След като научих за проблема, направих кратък план, за това което мога аз да направя: да даря средства, да пиша тук таме и т.н. Осъществявайки стъпка по стъка мисията си, все повече осъзнавах безсилието си… Обгърнат в черни мисли пушех цигара след цигара… и тогава една мисъл разтърси съзнанието ми…

Каква ирония…

Детето носи в името си едно послание… Дарина… с две думи ДАРИ НА…

Към кого и за кого е отправен този призив?

Може би към всички нас, нищо друго не ни остава освен да се постараем този призив да продължи да кънти в сърцата ни и да се постараем и детето да продължи гордо да го носи… дано да успее по стара българска традиция да предаде името си на своите внучки…

От тази гледна точка живота на това дете се оказва изпълнен със съдържание едва на тази ранна възраст, за разлика от този на доста от нас, които продължаваме да търсим себе си.

Коментар

• Re: Дарение...

Извинявам се за черния хумор...

не ми пречи да си пиша и сам, за да поддържам темата актуална... но предупреждавам, че ако не се включите в инициативата има голяма вероятност в близко бъдеще късмета да Ви изневери, нали не искате акциите да Ви паднат в близко бъдеще .

Коментар

• Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 г

Здравейте всички,

настъпи време да дръпнем и на тази финансова година чертата, да преброим "кирията".

Но дали това е най-важното, както е казал поета.
                          Тази година ще ми е много по- лесно да преценя, че нищо не съм постигнал..., за да се спаси един човешки живот
                          са необходими едни 300000 евро и трябва да ги имаш сега... и не за да подариш надежда само за тази коледа.

Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 год.

Working...
                        X