IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 г

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от uruk_hai
    Вижте сега... въпроса е принципен, важното в момента не е да си балтавим, обадете се на БТВ, БНТ подайте сигнал да проучат, обадете се във икономическа полиция, национална следствена служба, подайте жалба, че ви мамят постоянно... пратете 100 или 200 лв, за да имате основание и доказателства, че сте измамени и те като го докажат, че сте жертва ще ви върнат парите или поне ще получите морално удовлетворение. НО ДО ТОГАВА рискувате да изпаднете в глупавата позиция да сте закъснели с помощ, която сте били склони да предоставите... заради страховете и предразсъдъците сте си ги спестили...

Ако пък страха Ви надделее... пратете пари на Българската коледа... или внесете пари по сметките на Прокредит банк, за инициативата ПРОтегни ръка. Тези сметки се управляват от Българското президентство и от самата банка...има и други инициативи в момента(не говоря за Треска за злато, Ало или ТоТо).

Страхът не е причина, за да се откажеш да дариш. Ако искаш да го направиш има над 100 деца, които са в списъците на тези инициативи.
    Урук, не ме разсмивай моля те! Просто си трогателен. Ти да си чул някой да си е върнал 100-200 лв. в БГ чрез съдебната система?! Никога . А за по-големи суми вероятността също е нищожна. Без да се броят скъсаните нерви. А от умрял писмо получавал ли си? Те мошениците именно на това разчитат.
    Ами след като я има тая инициатива ПРотегни ръка на въпросната банка (то и те не се знае каква част точно ползват действително по педназначение) що протягяш и ти бе , байно?
    * think positive * think simple * think big *
    * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Здравейте, защо когата някой иска да направи добро го изкарваме че има родниска връзка с този на когото трябва да бъде помогнато! Не си мислете че ще живеем вечно и парите изкарани от псевдо борсата ще ги занесем някъде! Всеки от нас по един или друг начин прави "простотии" с инвестирането си на пари в БФБ и други. Аз съм също правя. Все едно не инвестираме в балони или нещо друго което лети.
      Преди всичко не трябва да забравяме че сме хора и ние може да изпаднем в същата ситуация.
      Ако искате да помогнете го направете,а ако не то поне не пишете нищо - който иска ще го направи и кой с колкото може

Коментар

• Евала

XP1 е това е то човешко отношение...

Коментар

• За теб, pana_bg, какво е благотворителността? Да се изсулиш на някой коктейл, да се покажеш, хубаво да те видят, да дадеш някой друг служебен лев и после да се натряскаш с тебеподобните...Разбира се, присъствието на камери и хай особи е гаранция за това, че парите ще отидат по предназначение.

Ако ти лично си дарил дори и 10 лева на който и да е нуждаещ се - БРАВО! Ако не си, а само се чудиш кое е измама, то прави го наум. тихо и кротко в къщи. Или поне дай ДОКАЗАТЕЛСТВА, че наистина е измама.

Коментар

• pana_bg... ще бъда още по-ясен и бих казал брутален, потвърждение и гаранции ще можеш да получиш само ако детето не се оправи...
            до тогава иди се скрий в дупката си...

Коментар

• И аз си падам малко Тома Неверни и затова преди време преводох определена сума на Център фонд за лечение на деца/който се занимава точно с такива случаи/, сега смятам да изпратя превод и на Българската Коледа.Просто им имам доверие.

Коментар

• Вижте сега... въпроса е принципен, важното в момента не е да си балтавим, обадете се на БТВ, БНТ подайте сигнал да проучат, обадете се във икономическа полиция, национална следствена служба, подайте жалба, че ви мамят постоянно... пратете 100 или 200 лв, за да имате основание и доказателства, че сте измамени и те като го докажат, че сте жертва ще ви върнат парите или поне ще получите морално удовлетворение. НО ДО ТОГАВА рискувате да изпаднете в глупавата позиция да сте закъснели с помощ, която сте били склони да предоставите... заради страховете и предразсъдъците сте си ги спестили...

Ако пък страха Ви надделее... пратете пари на Българската коледа... или внесете пари по сметките на Прокредит банк, за инициативата ПРОтегни ръка. Тези сметки се управляват от Българското президентство и от самата банка...има и други инициативи в момента(не говоря за Треска за злато, Ало или ТоТо).

Страхът не е причина, за да се откажеш да дариш. Ако искаш да го направиш има над 100 деца, които са в списъците на тези инициативи.

Коментар

• И аз мога да си отворя дарителска сметка в банка. А защо не и с фалшиви документи. И да си барна един сайт , пълен със сърцераздирателни вопли и снимки.
                  Впрочем , какъв си му ти на това хипотетично дете? Вуйчо? Къде са родителите му? Имат ли координати? Макар , че и това може да се нагласи. Така че, това всъщност няма значение. Даже дете може да се намери, не само за по телефона, а и да изглежда зле. На лекар мже да се плати за фалшива диагноза.
                  Въпросът е кой гарантира , че всичко това не е така? Отговорът в твоят случай е - никой! По-лошото е че в БГ всъщност никой нищо на никого не може да гарантира. Всичко е една тотална БГ топлофикация. Понякога се чудя дали и на Централния депозитар да вярваме вече.
                  Че те у нас БЧК дори се оказаха мошеници. Айде холан.

Коментар

• Всичко което има теоретична възможност да бъде измама е измама! Дори и да е почнало не като.

Коментар

• Аз дарих а вие

Не мога да ти се сърдя, в случая аз мога да гарантирам... не съм институция, но имиджа ми е безспорен, груб материалист, не ми е присъщо да съчувствам и проверих по всички възможни начини, за които се сетих дали кампанията е истинска или поредната злоупотреба. Аз дарих, а Вие?

Те могат да проверят обстоятелствата и гарантират, че дадените от теб пари ще отидат за добра цел!

Точно вчера четох едно проучване за Полша, че 70% от събиращите дарения по улиците са измамници :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от uruk_hai
                        www.save-darina.org

За тези които се съмняват, направете като мене, обадих се в Прокредит Банк АД и попитах дали сметката е дарителска.

Те ми потвърдиха, че сметката е Дарителска за лечение.

Така, че действайте на воля, научих че и няколко медии са отразили проблема... журналистите не спят, а и няколко клиники са направили дарение...
                        Не ми се сърди, но малко съмнително ми е цялото ти желание да помогнеш :-( Всеки може да открие дарителска сметка! Наличието и не означава, че целият сайт не е просто една добре подготвена измама :-(

Не е случайно, че на запад подобни дарителски кампании се организират главно от фондации с безспорен имидж. Те могат да проверят обстоятелствата и гарантират, че дадените от теб пари ще отидат за добра цел!

Точно вчера четох едно проучване за Полша, че 70% от събиращите дарения по улиците са измамници :-(

Коментар

• И Аз съм в отбора!

Коментар

• Първоначално изпратено от Earthquake
                            В отбора съм и...да бъде волята Му.

Коментар

• Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 г

Здравейте всички,

настъпи време да дръпнем и на тази финансова година чертата, да преброим "кирията".

Но дали това е най-важното, както е казал поета.
                              Тази година ще ми е много по- лесно да преценя, че нищо не съм постигнал..., за да се спаси един човешки живот
                              са необходими едни 300000 евро и трябва да ги имаш сега... и не за да подариш надежда само за тази коледа.

Подарете всички следващи Коледи на това дете - Дарина на 3 год.

http://www.save-darina.org/

Коментар

• мдаааа

www.save-darina.org

Ами откакто промених заглавието от "дарение", на това което четеш, скъпи друже, посещенията скочиха четворно............... до тук с творчеството.

Коментар

Working...
                                X