Първоначално изпратено от vmankov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това се случва в "най-добрия град за живеене"...СРАМ И ПОЗОР
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПИСМОТО НА ГРЕТА ДО ПРЕМИЕРА, КОПИЕ: КМЕТА НА БУРГАС
http://www.burgascouncil.org/upload/...93%2000044.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИмператора би ли разяснил как по точно циганите ще работят земята на село?
Ми ще работят, както останалите в селото работят земята.
Ей в онова печално известно село Мечка кметът им даваше опустелите земи*, даваше им ги безплатно за обработка и изхранване. И сечива им даваше. Щото са се видели в чудо от тая гмеж.
И кво? - циганите си го казаха в пряк текст в интервюто, че няма да работят земята, защото им е по-лесно да обират нивите, градинките и кокошчиците на местните старци и да се "изхранват" на техен гръб.
----------------------------
* - а тея земи са опустели пак заради постоянните хунски набези на тая паплач - на кой му се работи, та накрая мангустите да оберат и изпотъпчат неговата работа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА и не отговаря на критериите - има си къща на село, а мангалите си нямат.
Да не мислиш, че идват в градовете от Луната, и си правят гетото?
Имат си те къщи по селата, имат, ама идват в града, понеже на село има по-малко за краднене, ако изобщо нещо е останало.
И това не е мое предположение, ами обикновено изследване, но не мога да ти го цитирам, не помня къде го видях.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПИСМОТО НА ГРЕТА ДО ПРЕМИЕРА, КОПИЕ: КМЕТА НА БУРГАС
И за пръв път виждам БХК да защитят човек, а не мангал... ама така я защитават, както защитават мангалите...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеХа, сега като видях това се замислих - верно в селото до София в което живея от 2 години и строих преди това още няколко години, не съм виждал каруца нито веднъж...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПешов - точно центърът на София е пълен с красиви стари сгради, които не спират да ме възхищават с архитектурата си !!! Само трябва да се реновират, поне една нова мазилка да им се удари.
Или в твойто село къщите са по-убави?
Вярно е, че София има проблеми, които я загрозяват. Те са две групи:
- Мръснокафяви проблеми - около 138 000 (напримерно).
- Самозабравили се проблеми - водещият от тях се казва фъндъкова.
Срам ме е, че в някои поддържани села, в които ходих в последно време (на Плис-плис и около София) не видях ни една каруца, а тук, в "европейската столица" тия дивашки превозни средства дрънчат почти под прозорецът ми през пет минути... но така става, като простото стадо си избира проста кметка.
Коментар
-
Пешов - точно центърът на София е пълен с красиви стари сгради, които не спират да ме възхищават с архитектурата си !!! Само трябва да се реновират, поне една нова мазилка да им се удари.
Или в твойто село къщите са по-убави?
Вярно е, че София има проблеми, които я загрозяват. Те са две групи:
- Мръснокафяви проблеми - около 138 000 (напримерно).
- Самозабравили се проблеми - водещият от тях се казва фъндъкова.
Срам ме е, че в някои поддържани села, в които ходих в последно време (на Плис-плис и около София) не видях ни една каруца, а тук, в "европейската столица" тия дивашки превозни средства дрънчат почти под прозорецът ми през пет минути... но така става, като простото стадо си избира проста кметка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеЧовекът Петър от село нещо се е УбАркал за Софията.
Има и хора дето не им дреме дали тока, парното, водата и другите са скочили със 10-15-20%, защото жилището и режийните им представляват 10% от месечните приходи, изкарани с честен труд и платени данъци.
Това, че си забелезал само утрепки по улиците е, защото всеки който става за нещо, отдавна има кола.
Верно, че некои панелни квартали западнаха, ама ходих в Перник по работа тая седмица и сравнение с тех сме цъфнали и вързали.
Това не го казвам за да обиждам живеещите в София казвам го като факт който прави много лошо впечатление на гостите на столицата.Уж имотята най скъпи и заплатите най големи а то било само на приказки.
Коментар
-
ПИСМОТО НА ГРЕТА ДО ПРЕМИЕРА, КОПИЕ: КМЕТА НА БУРГАС
Коментар
-
Човекът Петър от село нещо се е УбАркал за Софията.
Има и хора дето не им дреме дали тока, парното, водата и другите са скочили със 10-15-20%, защото жилището и режийните им представляват 10% от месечните приходи, изкарани с честен труд и платени данъци.
Това, че си забелезал само утрепки по улиците е, защото всеки който става за нещо, отдавна има кола.
Верно, че некои панелни квартали западнаха, ама ходих в Перник по работа тая седмица и сравнение с тех сме цъфнали и вързали.Last edited by Pastir2; 30.06.2012, 00:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИмператора би ли разяснил как по точно циганите ще работят земята на село?Вземи се в ръце бе човек и се осъзнай.Твоето е патология направо.Миналата седмица бях в София.Какво да видя ми то 70% от хората по улиците са с вид на клошари и трудоустроени с умствени проблеми.Живеете с големи заблуди в този град и няма сила която може да ви разубеди.Огромно самочувствие и претенции на всичко знаещи и можещи а нямат пари да си платят парното.Сградите са все едно хората ги е нямало 100 години и са се завърнали.Прах мърсотия ужас.Като се прибрах не мога да си измия краката косата ми станала като на циганин който не се е къпал откакто са го окъпали в родилния дом.А от носа си какво извадих не е за приказка.Не мога да разбера на какво се базира това огромно самочувствие?Ти кога за последно си ходил на село?
+100
Няма какво друго да кажа.
Може би не е за тази тема, ама от 89' НАЧЕЛО СА НИ ДЕМОКРАТИ, АРИСТократи, младежи без трудов стаж, царе, пожарникари-охраниртели...
Коментар
-
Тотов - зная че е така, но въпросът е само да им се даде да разберат, че помощи вече няма да видят и да се пресече всяка възможност да нападат, ограбват и убиват хора. Ако не желаят да си изкарват прехраната, ок. Има Мангау около 8 чаавета, първо ще изяде тях, после мангалката, после може да опита да яде корени или дори камъни, това е негова работа. Ще трябва да свиква, особена като проумее, че тръгне ли да краде, ще го посрещнат с куршуми.
Поговорката за пцето и гьостерицата я знаеш.
Сорентов - по-долу описах какво може да се направи, за да се реши проблемът. Най-добре - сигнал до комисията по защита от дискриминация, до гнусният омбудсман и до съответните международни институции. И най-важното - момичето незабавно да заплаши мръсната община, че ако наистина я изхвърли, а тръгне да строи безплатни жилища за професионални нуждаещи се на етнически принцип, ще ги даде под съд за расова дискриминация и ще им разкатае фамилиите. Да се сезират разбира се и повече независими медии, които да раздухат случаят, така че на отвратителният прохъхряшки кмет да му се види тясна държавата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.....................Сорентов - не е това въпросът. На това момиче е нужна справедливост, а не милостиня. Една нормална държава трябва да се грижи за тези, които НАИСТИНА имат нужда от помощ, а не да ги тъпче и да харчи парите на данъкоплатците за всякаква мръсна ппалач, която всеки уважаващ се държавник би унищожавал, вместо да развъжда. А и като знаем какви безобразия правят борисов и цялата му престъпна пасмина, на кого да помогнем по-напред, като имаме предвид, че сме принудени и циганорите да храним ???
Тия неща трябва да се решават кардинално - просто като свалим родоотстъпническите изроди от власт и им потърсим сметка за безчинствата.
Импе,моите уважения ,аз въпрос не виждам ,виждам проблем.Свикнал съм да търся решение на проблема-и това е моето виждане.Дали е милостиня или помощ-това е нещото от което се нуждае момичето.Отдавна бг не е нормална държава и за циганорите съм съгласен с тебе.За Борисов също.Неправдите са толкова много и ни заобикалят отвсякъде.Ако имаш предложение или решение-бих те изслушал с удоволсвие-само да не пеем патриотични песни,да се възмущаваме от Борисов-все едно никой не знае кой е от 15 г.Не ми се плюе -ПОВРЪщА МИ СЕ!За съжаление нещата не са черни и бели-СИВИ СА.Истината има много страни,моята ,твоята,на мангалите,на борисов ,на момичето и на Пешо,който се изцапал като дошъл в София.Може да е ползвал теснолинейката -Велинград-Септември и да се е объркал къде се е омърлявил.Ами да не идва и да не се цапа-лесно е .Предполагам че възпитава в тоя дух децата си - да живеят на село и да работят и да се развиват там.Да не ги праща тука,на село има повече възможности.Както и да е -малко на комплекси мирише наистина,а че София е мръсна две мнения няма-но не това е предимството и пред "село".
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto Разгледай мнениеИмпе, знам доста случаи в които на село е предоставена къща от собственник - на семейство мангали - с двор с прозорци и врати. Семейството е с много деца - да има къде да се подслони и да си изкарва за ядене. За няколко години двора от градина стана сметище и пак ходят да крадат от другите. Грам не барват да работят... а могат поне храна да си произведат, че ракийка ако има кой да обере съседните сливи. Да не говорим че постоянно в селото търсят работници за по 10-20 лв. на ден - за хляб и мляко ще има... това е проклятие...Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар