IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем на Таня да се пребори с ракът !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като му е ясно, да си е мерил той приказките. Мухобойко лъже повече от мангал - само не знам как се намериха 3 000 000 идиоти да му се вържат.
    В нормална държава след такова кметуване и за пъдар не биха го избрали, тука премиер го туриха !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, Б.Б не е виновен. На него му е пределно ясно че рак не се "лекува" по традиционния начин, а напротив доубиват се болните. Така че мери си приказките.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.facebook.com/home.php?ref...d=353172264372

Линк към групата в подкрепа на Таня в Букчето.

Коментар

• Рада и г-н Каракачанов спечелиха Байландо !!!
          Благородните българи натрихме носовете на управляващите - нека припомня историята на многодетното Българско семейство със 7 деца, на което държавата отказва години наред всякаква помощ, само защото не са м***али !!!

Нека припомня също и още една лъжа на лицето Бойко Борисов, който преди изборите се кълнеше, че няма да бъде оставено без помощ нито едно Българско дете, което се нуждае от лечение в чужбина...

КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИЯТА ВИ, Г-Н ПРЕМИЕР ?!?

Дори и Таня да пребори левкемията (всички се надяваме на това), то тя ще оздравее не благодарение на Вас и "българската" държава, а ВЪПРЕКИ ВАС !!!

Last edited by Eti_; 09.12.2010, 23:15.

Коментар

• Да помогнем на Таня да се пребори с ракът !!!

Да спасим едно Българско дете - подкрепете г-н Каракачанов и Рада в Байландо !!!

Малката Таня, от многодетното Българско семейство Румен и Стоянка Рачеви е болна от рак, след лечението в началото на годината имаше надежда, че ще оздравее, но за злочестина болестта отново е започнала да надделява и единствената надежда е присаждането на костен мозък, като, ако операцията бъде извършена в Германия, цената ще е около 250 000 евро.
            Нека се съюзим отново в това благородно дело и да помогнем на едно Българско момиче да живее !!!
            Утре е финалът на Байландо - нека подкрепим г-н Каракачанов и Рада с по някой СМС.
            Който може, нека отдели някоя пара и по дарителската сметка -
            - тя е в Прокредит и е с номер BG84PRCB92301035476210 BIC PRCBBGSF
            на името на Стоянка Руменова Рачева.
          Working...
          X