IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем на Таня да се пребори с ракът !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• >>само не знам как се намериха 3 000 000 идиоти да му се вържат

как може да осирате благотворителна тема с политическите си брътвежи. Такива кат' вас баш костов си заслужават ама кво да правим ний по-умните А и нека да не обиждаме половината българи на идиоти, щото и умниците кат вас от БФБто правят по-някога грашки, или бъркам?

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
      Импе евала, много добре си го написал. Бойко се оказа поредната лайка в бьлгарската политика. Пари за ченгета и мангали има, за поддьржане на ненужна администрация, която дори не си плашта осигуровките има, а за болните няма, а лекарите гледат на болните като бизнес. Много жалка стана нашата дьржава.
      Estestveno, che lekarite ste gledat na püazientite kato na business, tva da ne e blagotvoritelna dejnost! Vseki debil i tarikat v tazi izmislena durjava gleda da izmukne po njakoj lev, lekarite obache ne moje, ajde be! Bojko e vinoven za tova, che im plasta mizerni zapalti i gi prinujdava da si izkat ot pazientite i te go pravjat bez osobenni skrupoli, tova i e sburkanoto na anshata durjava. Ne moje da plastash zdravni osiguurvki, a kato idesh v bolniza d ati iskat pari na ruka! Zdravnite osigorovki trjabva da se vdignat na edno 12% kakto e navsjakude po sveta i sistemata da zaraboti bez tezi unizitelni i za dvete strani pazarlu4i za pari i napravlenia kato idesh v bolnizata. Kojto ne si plasta osigurovkite v zatvora, tova trjabva susto izri4no da se razpishe!
      podpis

Коментар

• Импе евала, много добре си го написал. Бойко се оказа поредната лайка в бьлгарската политика. Пари за ченгета и мангали има, за поддьржане на ненужна администрация, която дори не си плашта осигуровките има, а за болните няма, а лекарите гледат на болните като бизнес. Много жалка стана нашата дьржава.
        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Черкезов - и аз това питам къде е "държавата"????

Eто линк към групата в Букчето:

http://www.facebook.com/home.php?ref...d=353172264372
          Last edited by Императорът; 17.02.2011, 22:31.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ето какви обещания слушахме преди по-малко от две години:

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=155426&p=5

Цитирам:

"Къса ми се сърцето на мен, като ги гледам по телевизията с банковите сметки. Майки, бащи с деца на ръце. “Чакаме, 20 000 евро нямаме, 10 000 евро събираме. Дадени 10 000 лева, трябват още 10 000. И държавата седи и му гледа сеира", възмути се Борисов....

"На всеки, на когото му излезе редът за трансплантация, държавата ще плати. И това в сряда ще го вкараме на Министерски съвет и се надявам, че всеки хуманист, всеки българин ще бъде доволен, ще ни подкрепи, а и по този начин ще покажем, че дали си в кома в Иран, или си на хемодиализа в България - има държава, която е готова да ти се притече на помощ", заяви Борисов.

Какво става, г-н "премиер" - склерозата ли ви хвана или просто вече не ви се къса сърцето ?!? Или ще кажете че "няма пари"? как може да има стотици милиони за подслушване, над милиард за издръжка на мангалите, които само крадат и убиват, защото е по-лесно отколкото да работят, над милиард за издръжка на ушевите, които само гледат мангалите отстрани, докато те грабят и убиват, неизвестна сума (но над милиард) за издръжка на най-големият държавен бюрократичен апарат в Европа, един милиард за крадене от резервът на НЗОК, как може да има пари любовницата ви, г-н "премиер" да стане милиардерка, но пари за спасяване на умиращите Български деца ДА НЯМА ?!?

Коментар

• Аман от призиви за пари! Къдее държавата питам аз?!!!!
              Надявам се че всичко е прозрачно в случая!
              Как ще го лекуват Еврейте питам аз?! С какво и тн. ?!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Обади ми се бащата на малката Таня. Успял е да намери клиника в Израел, където детето да бъде лекувано, като цената за животът на едно Българче е закована на 200 000 долара.
                Таня ще бъде приета веднага, когато семейството плати първата вноска от 50 000. Румен вече е събрал 20 000 долара... нека който може да помогне поне с малко за да спасим едно дете, което заслужава да живее

Банковата сметка е:

BG22PRCB92304031258112

в Прокредитбанк.

Коментар

• Нека пуснем по един СМС в подкрепа на болната Таня - номерът е 17 777, текст - DMS Tani

Моля, да бъдем съпричастни към едно болно дете, което заслужава да живее !!!!

Коментар

• Така е, Марксов - не мога да се стърпя да не изоблича някой негодник и лъжец, дори в благородният жест.

Да заколим, да размажем... ами то с мекокиткостна политика, с толерастия, со кротце и со благо стигнахме дотук...
                    А ако твърдиш, че хъхряците не са страшни, що не дойдеш да живееш в западната част на моят квартал? Знаеш ли какъв завършен расист ще си само след месец, в който най-малкото ще се задушаваш от вонята и саждите на хъхряшките кюмбета?

Адаш - и аз говорил с Румен оня ден . човекът ми се стори доста тужен и отчаян от влошаването на състоянието на злочестата малка Таня Вече не става дума за дом, а за животът на едно дете...
                    Last edited by Императорът; 10.12.2010, 20:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов
                      По добре един истински, доказал се бизнесмен да изберем! В период на най-голяма криза, 90% увеличение на продажбите по-документи!
                      Ти черкезов ми се струваш най-подходящ ..хеле с тази си близост с монсанто ще станем супер просперираща държава....
                      По принцип в България "честен" бизнесмен от голям калибър просто няма.....всички са в лайната - иначе нямаше да бъдат "големи" бизнесмени..
                      Last edited by йосиф; 10.12.2010, 17:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        ВСЕКИ друг би бил по-добър избор.

Г-н Костов е доказал своите управленски качества, бих доверил и на г-н Каракачанов.

А защо не и нови и достойни хора?

Турнете мен - аз - почтен човек, както знаете - и истински партиотин, а не родоотстъпник.
                        ето това е ..сложете Костов и той ще Ви реши проблемите...даже и се самопредлагаш... ето заради такива гнусари ,които разглеждат живота само едностранчиво и всяка втора дума е помия ... дори в така да се каже благородния си зов не се стърпя да "натриеш" нечий нос ..в тази държава не може да се живее нормално..не са толкова страшни циганите , колкото дебили като теб..толкова много дразниш с постоянните ти вопли да заколим този , да размажем онзи и т.н......

Коментар

• Говорих с Румен Рачев и от негово име искам да благодаря на всички добри хора, които помогнаха на Рада да спечели Байландо.

Борбата за спасяване на живота на Таня обаче продължава.

Коментар

• Кандидатирай се! Имаш от мен един вот)

Коментар

• ВСЕКИ друг би бил по-добър избор.

Г-н Костов е доказал своите управленски качества, бих доверил и на г-н Каракачанов.

А защо не и нови и достойни хора?

Турнете мен - аз - почтен човек, както знаете - и истински партиотин, а не родоотстъпник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Като му е ясно, да си е мерил той приказките. Мухобойко лъже повече от мангал - само не знам как се намериха 3 000 000 идиоти да му се вържат.
                                В нормална държава след такова кметуване и за пъдар не биха го избрали, тука премиер го туриха !!!
                                Добре, Борисов не става-ОК!
                                Кого да изберем?!?!?!?

Коментар

Working...
                                X