бате гойко автогарата е един хотел в средата на комплекса къде му е...а мамата от всякъде. иначе има си я бариерата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешно черно пророчество - 50% по-малко туристи през 09
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от staniа ако искаш почивка наи спкойно е във вилите но и там има ебавка защтото ще те вкаарат в най далечния район .От как заби тая 'автогара в центъра на елените това място съм го задраскъл .Преди 6 години ми беше най хубавата почивка в bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от bate GoikoЗдравей Полки, как е на Елените имаш ли впечатления от там ?
намислил съм да почивам там , дано после да не се оплаквам
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от bate GoikoЗдравей Полки, как е на Елените имаш ли впечатления от там ?
нали не бързаш много :-)?
пеньо, чичо гугъл е твой специалитет - не повтаряй след мен като мисирка
пеньо, свикна да ме четеш и после да рецитираш без да ме цитираш
Първоначално изпратено от споменЪясно. ферибота от Триест, който пристига в Игуменица към 12.00-1.00 вечерта ;-)
Първоначално изпратено от споменЪхахаха, и за завоите и моста ли в гуглето търсих ;-).............. до като си ги обслужвал
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalДоста пари се вкараха в туризма последните години, говори се за над 30 милиарда лева. Несериозно е да се очаква сериозен спад на туристите в България. Има неща които криза не ги лови и евтината почивката е едно от тях. Възможно е за хотелиерите сезона да е по слаб с 10-15% като заетост на индивидуална база, но предвид че са се отворили около 10% нови по Черноморието пак се връзва пиле със зеле. Не знам колко са чужденците собственици на апартаменти, но и те са някакво перо.
По 2400 визи дневно, или по 53 хил. визи на месец, издава консулската ни служба в Москва. За първите десет дни на юни са издадени 53% повече визи спрямо предходната година, съобщи в. "Монитор", като се позова на консула ни в руската столица Николай Панайотов.
За сравнение в най-тежкия месец през миналата година броят на визите не е надхвърлил 47 хил.
От януари до края на м. май през 2008 г. са издадени общо 32 хил. визи, а за същия период на настоящата година те са с над 10 хил. повече.
http://news.expert.bg/n245425/
вярвам единствено на статиската на двете ни "морски" летища,а тя показва, че последните години работят на над 105% от възможноститеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от markovНе знам кои твърди за пустеещи плажове и 50% спад , но аз днес се опитвам да запазя на прилично място по нашето черноморие в края на тоя месец за семейно отдъхване за 3-4 дни олинклузив в хотелски комплекс 4 или 5 звезди.....и се оказва че няма на първите три места за които се бях ориентирал:
няма свободни места на Мирамор - Обзор
няма свободни места в Албена АД
няма свободни места в Сънсет ризорт - Поморие
Продължавам с търсенето....
39 лв. на вечер - миналата седмица бях там - за тази цена получаваш прилично качество и поне според мен е по-добро от една Албена например
http://www.paradisebeach.bg/main/spe...ell=41&lang=bg, как е на Елените имаш ли впечатления от там ?
нали не бързаш много :-)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от markovНе знам кои твърди за пустеещи плажове и 50% спад , но аз днес се опитвам да запазя на прилично място по нашето черноморие в края на тоя месец за семейно отдъхване за 3-4 дни олинклузив в хотелски комплекс 4 или 5 звезди.....и се оказва че няма на първите три места за които се бях ориентирал:
няма свободни места на Мирамор - Обзор
няма свободни места в Албена АД
няма свободни места в Сънсет ризорт - Поморие
Продължавам с търсенето....
39 лв. на вечер - миналата седмица бях там - за тази цена получаваш прилично качество и поне според мен е по-добро от една Албена например
http://www.paradisebeach.bg/main/spe...ell=41&lang=bg, как е на Елените имаш ли впечатления от там ?
Коментар
-
Доста пари се вкараха в туризма последните години, говори се за над 30 милиарда лева. Несериозно е да се очаква сериозен спад на туристите в България. Има неща които криза не ги лови и евтината почивката е едно от тях. Възможно е за хотелиерите сезона да е по слаб с 10-15% като заетост на индивидуална база, но предвид че са се отворили около 10% нови по Черноморието пак се връзва пиле със зеле. Не знам колко са чужденците собственици на апартаменти, но и те са някакво перо.
По 2400 визи дневно, или по 53 хил. визи на месец, издава консулската ни служба в Москва. За първите десет дни на юни са издадени 53% повече визи спрямо предходната година, съобщи в. "Монитор", като се позова на консула ни в руската столица Николай Панайотов.
За сравнение в най-тежкия месец през миналата година броят на визите не е надхвърлил 47 хил.
От януари до края на м. май през 2008 г. са издадени общо 32 хил. визи, а за същия период на настоящата година те са с над 10 хил. повече.
http://news.expert.bg/n245425/
Коментар
-
Миналата седмица бях на Албена, тогава нямаше много хора, а сега седмица по късно вече всичко било фул......предложиха ми само някви места за 2 дни и то работни.
Маи песимизма за сезона в туризма е пресилен, явно хората имат масчица/спестявания/ от по добри дни за тия времена .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от markovПреди 25.06. на тънките цени всичко било резервирано ......
празно е по квартирите в Несебър и Влас, но хотелите са със зает капацитет от поне 70%
но цените не се свалят - българина трудно учи уроците - винаги по трудния начинfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от markovПреди 25.06. на тънките цени всичко било резервирано ......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар