IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешно черно пророчество - 50% по-малко туристи през 09

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• бате гойко автогарата е един хотел в средата на комплекса къде му е...а мамата от всякъде. иначе има си я бариерата

Коментар

• Първоначално изпратено от stani
      а ако искаш почивка наи спкойно е във вилите но и там има ебавка защтото ще те вкаарат в най далечния район .От как заби тая 'автогара в центъра на елените това място съм го задраскъл .Преди 6 години ми беше най хубавата почивка в bg
      Каква автогара ? Аз не съм бил от няколко години , но преди имаше бариера и колите влизаха само до паркинга .

Коментар

• марков ако държиш на Обзор опитай в РУИ или Казабланка,ще ти хареса

Коментар

• а ако искаш почивка наи спкойно е във вилите но и там има ебавка защтото ще те вкаарат в най далечния район .От как заби тая 'автогара в центъра на елените това място съм го задраскъл .Преди 6 години ми беше най хубавата почивка в bg

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
            Първоначално изпратено от bate Goiko
            Здравей Полки , как е на Елените имаш ли впечатления от там ?
            Здравей, бате Гойко. Не ходих до Елените и нямам представа как е там, но въпреки многобройните оплаквания на туристите от много години, Ветко винаги си пълни хотелите от началото на сезона, както и МГ, както и останалите едри хотелиери.
            Бате Ветко наистина винаги си пълни хотелите намислил съм да почивам там , дано после да не се оплаквам

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
              Първоначално изпратено от bate Goiko
              почакай да добие впечатление от гуглето и веднага ще ти каже :-).
              нали не бързаш много :-)?
              Здравей, бате Гойко. Не ходих до Елените и нямам представа как е там, но въпреки многобройните оплаквания на туристите от много години, Ветко винаги си пълни хотелите от началото на сезона, както и МГ, както и останалите едри хотелиери.

пеньо, чичо гугъл е твой специалитет - не повтаряй след мен като мисирка

пеньо, свикна да ме четеш и после да рецитираш без да ме цитираш

Първоначално изпратено от споменЪ
              ясно. ферибота от Триест, който пристига в Игуменица към 12.00-1.00 вечерта ;-)
              доста време ти отне до търсиш при чичо ти гугъл, но не уцели

Първоначално изпратено от споменЪ
              хахаха, и за завоите и моста ли в гуглето търсих ;-)
              слушал си и си попивал с влажен поглед разказите на професионалните шофьори спрели за почивка на околовръсното на чирпан .............. до като си ги обслужвал
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                Доста пари се вкараха в туризма последните години, говори се за над 30 милиарда лева. Несериозно е да се очаква сериозен спад на туристите в България. Има неща които криза не ги лови и евтината почивката е едно от тях. Възможно е за хотелиерите сезона да е по слаб с 10-15% като заетост на индивидуална база, но предвид че са се отворили около 10% нови по Черноморието пак се връзва пиле със зеле. Не знам колко са чужденците собственици на апартаменти, но и те са някакво перо.

По 2400 визи дневно, или по 53 хил. визи на месец, издава консулската ни служба в Москва. За първите десет дни на юни са издадени 53% повече визи спрямо предходната година, съобщи в. "Монитор", като се позова на консула ни в руската столица Николай Панайотов.
                За сравнение в най-тежкия месец през миналата година броят на визите не е надхвърлил 47 хил.
                От януари до края на м. май през 2008 г. са издадени общо 32 хил. визи, а за същия период на настоящата година те са с над 10 хил. повече.
                http://news.expert.bg/n245425/
                лично аз на приказки на хотелиери и ресторантьори по морето не вярвам - всяка година е по-слаба от миналата и така от 20 години

вярвам единствено на статиската на двете ни "морски" летища,а тя показва, че последните години работят на над 105% от възможностите

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                  Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от markov
                  Не знам кои твърди за пустеещи плажове и 50% спад , но аз днес се опитвам да запазя на прилично място по нашето черноморие в края на тоя месец за семейно отдъхване за 3-4 дни олинклузив в хотелски комплекс 4 или 5 звезди.....и се оказва че няма на първите три места за които се бях ориентирал:

няма свободни места на Мирамор - Обзор
                  няма свободни места в Албена АД
                  няма свободни места в Сънсет ризорт - Поморие

Продължавам с търсенето....
                  защо не пробваш в “Парадайз Бийч” 4* ?

39 лв. на вечер - миналата седмица бях там - за тази цена получаваш прилично качество и поне според мен е по-добро от една Албена например

http://www.paradisebeach.bg/main/spe...ell=41&lang=bg
                  За тоя не се бях сетил, но съчм чувал добри думи....едни приятели бяха ходили там и са много доволни
                  аз по принцип избягвам да посещавам комплекси които предлагат All Inclusive - не обичам да ям готвена храна в казани все едно съм в казармата - предпочитам когато приготвят нещо само за мен ...................... но когато цената при All Inclusive е еднаква с цената само на нощувката+закуска в съседен хотел тогава мога да си затворя очите
                  почакай да добие впечатление от гуглето и веднага ще ти каже :-).
                  нали не бързаш много :-)?

Коментар

Не знам кои твърди за пустеещи плажове и 50% спад , но аз днес се опитвам да запазя на прилично място по нашето черноморие в края на тоя месец за семейно отдъхване за 3-4 дни олинклузив в хотелски комплекс 4 или 5 звезди.....и се оказва че няма на първите три места за които се бях ориентирал:

няма свободни места на Мирамор - Обзор
                    няма свободни места в Албена АД
                    няма свободни места в Сънсет ризорт - Поморие

Продължавам с търсенето....
                    защо не пробваш в “Парадайз Бийч” 4* ?

39 лв. на вечер - миналата седмица бях там - за тази цена получаваш прилично качество и поне според мен е по-добро от една Албена например

http://www.paradisebeach.bg/main/spe...ell=41&lang=bg
                    За тоя не се бях сетил, но съчм чувал добри думи....едни приятели бяха ходили там и са много доволни
                    аз по принцип избягвам да посещавам комплекси които предлагат All Inclusive - не обичам да ям готвена храна в казани все едно съм в казармата - предпочитам когато приготвят нещо само за мен ...................... но когато цената при All Inclusive е еднаква с цената само на нощувката+закуска в съседен хотел тогава мога да си затворя очите

Коментар

• Доста пари се вкараха в туризма последните години, говори се за над 30 милиарда лева. Несериозно е да се очаква сериозен спад на туристите в България. Има неща които криза не ги лови и евтината почивката е едно от тях. Възможно е за хотелиерите сезона да е по слаб с 10-15% като заетост на индивидуална база, но предвид че са се отворили около 10% нови по Черноморието пак се връзва пиле със зеле. Не знам колко са чужденците собственици на апартаменти, но и те са някакво перо.

По 2400 визи дневно, или по 53 хил. визи на месец, издава консулската ни служба в Москва. За първите десет дни на юни са издадени 53% повече визи спрямо предходната година, съобщи в. "Монитор", като се позова на консула ни в руската столица Николай Панайотов.
                      За сравнение в най-тежкия месец през миналата година броят на визите не е надхвърлил 47 хил.
                      От януари до края на м. май през 2008 г. са издадени общо 32 хил. визи, а за същия период на настоящата година те са с над 10 хил. повече.
                      http://news.expert.bg/n245425/

Коментар

• Миналата седмица бях на Албена, тогава нямаше много хора, а сега седмица по късно вече всичко било фул......предложиха ми само някви места за 2 дни и то работни.

Маи песимизма за сезона в туризма е пресилен, явно хората имат масчица/спестявания/ от по добри дни за тия времена .....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                          Преди 25.06. на тънките цени всичко било резервирано ......
                          ами от 25.06 до 30.06 се пробвай - нали искаш в края на месеца
                          Цената вече е 92 лева на човек ...а уж нямаше почиващи и сезона се сривал
                          охо - миналата година бе 110 лв. - всичко им бе пълно и миналата седмица - още с отварянето на сезона се пълнят и така си я карат до края на сезона - имат единични свободни места които предлагат в сайта им - ако искаш се пробвай за last minute но може и да артисаш

празно е по квартирите в Несебър и Влас, но хотелите са със зает капацитет от поне 70%

но цените не се свалят - българина трудно учи уроците - винаги по трудния начин

Коментар

Цената вече е 92 лева на човек ...а уж нямаше почиващи и сезона се сривал

Коментар

• Първоначално изпратено от markov

Коментар

• Преди 25.06. на тънките цени всичко било резервирано ......
                                След това на цена 92 левчета .....може и да го пробвам, ще чакам семейния съвет да реши но вече не е тънко

Коментар

Working...
                                X