IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешно черно пророчество - 50% по-малко туристи през 09

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Косто, успех в налучкванията. Но с една забележка, албенските кадри с определен ресор съм ги създавал аз. Пробвай се и в темата - разконспирирани никове.

Коментар

• Първоначално изпратено от alben4o
      Към Марков
      ...
      Успех.
      Ех албенчо, албенски кадър си ти..

Коментар

• Към Марков

Места за твоя период има, както следва:
        Първа зона

Гергана ол плюс
        Боряна ол инк

Втора зона
        Малибу ол
        Фламинго гранд - халфборд и ол

Трета зона

Ралица Супириър Ултра ол
        дот Ком - ултра ол
        Вита парк
        Магнолиите - ултра ол

Обади се на рецепциите на хотелите или търси управителите и си договори престоя спокойно и удобно, както ти хареса. Успех.

Коментар

• Към Марков

Места за твоя период има, както следва:
          Първа зона

Гергана ол плюс
          Боряна ол инк

Втора зона
          Малибу ол
          Фламинго гранд - халфборд и ол

Трета зона

Ралица Супириър Ултра ол
          дот Ком - ултра ол
          Вита парк
          Магнолиите - ултра ол

Обади се на рецепциите на хотелите или търси управителите и си договори престоя спокойно и удобно, както ти хареса. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от martsiano
            някой знае ли цени за частни квартири(спалня и кухня) в северна гърция- кавала ,аспровалта,неа перамус,.като гледам в нета за тях май няма криза,(40 евро за стая)
            В интерес на истината тази година за пръв път ходих до Гърция на море и останах очарован. Мисля тази година да отскоча поне още няколко пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto
              Първоначално изпратено от markov
              Ама ти как разбра че е празно Юли и Август, на принципа някои каза не вярвам.Аз лично се убедих че няма места покраи опита си от два дни да запазя някъде на прилично място и кореспонденцията с туроператори и хотели.....
              Споделями си с когото трябва! За кога и какво искаш да резервираш? Пък на лична ще ти дам един съвет за резервация ако те интересува ми пиши...!
              Вече резервирах в http://www.paradisebeach.bg/, просто ме учуди че на повечето места, уж ги мачкала кризата, а се оказа че няма свободни места .........
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• някой знае ли цени за частни квартири(спалня и кухня) в северна гърция- кавала ,аспровалта,неа перамус,.като гледам в нета за тях май няма криза,(40 евро за стая)

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                  Ама ти как разбра че е празно Юли и Август, на принципа някои каза не вярвам.Аз лично се убедих че няма места покраи опита си от два дни да запазя някъде на прилично място и кореспонденцията с туроператори и хотели.....
                  Споделями си с когото трябва! За кога и какво искаш да резервираш? Пък на лична ще ти дам един съвет за резервация ако те интересува ми пиши...!

Коментар

• дублирано

Коментар

Първоначално изпратено от Kosto
                      Миналата седмица бях на Албена, тогава нямаше много хора, а сега седмица по късно вече всичко било фул......предложиха ми само някви места за 2 дни и то работни.

Маи песимизма за сезона в туризма е пресилен, явно хората имат масчица/спестявания/ от по добри дни за тия времена .....
                      Може и да е full, защото не са отворени много хотели, за да бъдат отворените с по-висока заетост, спестяване персонал етс...
                      Не са отворени само няколко от двузвездните им , който са си за събаряне, щото едва ли някои иска да спи на място застинало в седемдесетте години ...
                      ...не само, доста е като леглова база...има и друго: в момента е пълно защото вече е лято а цените още не са за главен сезон. През юли и август е празно - поне засега
                      Ама ти как разбра че е празно Юли и Август, на принципа някои каза не вярвам.
                      Аз лично се убедих че няма места покраи опита си от два дни да запазя някъде на прилично място и кореспонденцията с туроператори и хотели.....

Коментар

Първоначално изпратено от Kosto
                        Миналата седмица бях на Албена, тогава нямаше много хора, а сега седмица по късно вече всичко било фул......предложиха ми само някви места за 2 дни и то работни.

Маи песимизма за сезона в туризма е пресилен, явно хората имат масчица/спестявания/ от по добри дни за тия времена .....
                        Може и да е full, защото не са отворени много хотели, за да бъдат отворените с по-висока заетост, спестяване персонал етс...
                        Не са отворени само няколко от двузвездните им , който са си за събаряне, щото едва ли някои иска да спи на място застинало в седемдесетте години ...
                        ...не само, доста е като леглова база...има и друго: в момента е пълно защото вече е лято а цените още не са за главен сезон. През юли и август е празно - поне засега

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
                            X