Косто, успех в налучкванията. Но с една забележка, албенските кадри с определен ресор съм ги създавал аз. Пробвай се и в темата - разконспирирани никове.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешно черно пророчество - 50% по-малко туристи през 09
Collapse
X
-
http://www.plovdiv-online.com/biznes...krushkowa.html
http://www.bestrentandtravel.com/new...show&newsID=45
Коментар
-
Към Марков
Места за твоя период има, както следва:
Първа зона
Гергана ол плюс
Боряна ол инк
Втора зона
Малибу ол
Фламинго гранд - халфборд и ол
Трета зона
Ралица Супириър Ултра ол
дот Ком - ултра ол
Вита парк
Магнолиите - ултра ол
Обади се на рецепциите на хотелите или търси управителите и си договори престоя спокойно и удобно, както ти хареса. Успех.
Коментар
-
Към Марков
Места за твоя период има, както следва:
Първа зона
Гергана ол плюс
Боряна ол инк
Втора зона
Малибу ол
Фламинго гранд - халфборд и ол
Трета зона
Ралица Супириър Ултра ол
дот Ком - ултра ол
Вита парк
Магнолиите - ултра ол
Обади се на рецепциите на хотелите или търси управителите и си договори престоя спокойно и удобно, както ти хареса. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от martsianoнякой знае ли цени за частни квартири(спалня и кухня) в северна гърция- кавала ,аспровалта,неа перамус,.като гледам в нета за тях май няма криза,(40 евро за стая)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostoПървоначално изпратено от markovАма ти как разбра че е празно Юли и Август, на принципа някои каза не вярвам.Аз лично се убедих че няма места покраи опита си от два дни да запазя някъде на прилично място и кореспонденцията с туроператори и хотели.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovАма ти как разбра че е празно Юли и Август, на принципа някои каза не вярвам.Аз лично се убедих че няма места покраи опита си от два дни да запазя някъде на прилично място и кореспонденцията с туроператори и хотели.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostoПървоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от KostoПървоначално изпратено от markovМиналата седмица бях на Албена, тогава нямаше много хора, а сега седмица по късно вече всичко било фул......предложиха ми само някви места за 2 дни и то работни.
Маи песимизма за сезона в туризма е пресилен, явно хората имат масчица/спестявания/ от по добри дни за тия времена .....
Аз лично се убедих че няма места покраи опита си от два дни да запазя някъде на прилично място и кореспонденцията с туроператори и хотели.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от KostoПървоначално изпратено от markovМиналата седмица бях на Албена, тогава нямаше много хора, а сега седмица по късно вече всичко било фул......предложиха ми само някви места за 2 дни и то работни.
Маи песимизма за сезона в туризма е пресилен, явно хората имат масчица/спестявания/ от по добри дни за тия времена .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostoПървоначално изпратено от markovМиналата седмица бях на Албена, тогава нямаше много хора, а сега седмица по късно вече всичко било фул......предложиха ми само някви места за 2 дни и то работни.
Маи песимизма за сезона в туризма е пресилен, явно хората имат масчица/спестявания/ от по добри дни за тия времена .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovМиналата седмица бях на Албена, тогава нямаше много хора, а сега седмица по късно вече всичко било фул......предложиха ми само някви места за 2 дни и то работни.
Коментар
Коментар