If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешно черно пророчество - 50% по-малко туристи през 09
да де ама тои каза през саита на http://olotels.com/ го е взел яно и там я имат тази политика като отидеш за деня на място да щавят по три кожи
ами точно той бай Грую започна да говори как отишъл на някаква рецепция , не знам си къде и му искали не знам си колко много пари за нищо си , а по евтино щяло да бъде в ница
виж по-надолу , че не ми се търси сега неговите бисери
незнам за кои дати си говорим батета но за края на август през http://olotels.com/ е 110 евро еденичната стая и го дават 4 звезди ....
иначе мнението ми за туризма ами не става на принципа if you build it they will come... който е измислил как да си привлича клиенти може и да е пълен тази година
А като помощ от държавата за отрасъла трябва да има само реклама (и то много) а не да се дава на закъсали хотелиери ..... пазара ще отсее сам читавите....
Не знам как е на юг, но днес плажа пред Рапонги (Варна) беше фраш! Ама фраш! С жена ми в 3 след обяд бая се мотахме за да намерим свободен чадър и шезлонги (18 кинта 1 чадър + 2 шезлонга с възглавнички).
Аз се шашнах каква навалица беше. Съжалявам, че не си взех апарата да щракна целия тоя народ. А тая снимка я изкопах от нета http://static.panoramio.com/photos/o...l/15013583.jpg
незнам за кои дати си говорим батета но за края на август през http://olotels.com/ е 110 евро еденичната стая и го дават 4 звезди ....
иначе мнението ми за туризма ами не става на принципа if you build it they will come... който е измислил как да си привлича клиенти може и да е пълен тази година
А като помощ от държавата за отрасъла трябва да има само реклама (и то много) а не да се дава на закъсали хотелиери ..... пазара ще отсее сам читавите....
дай да го видим този хотел в ница дето от няколко дни го размахваш - надявам се, че има сайт това хотелче - навярно и без пари за транспорт до там ще идеш
като нямаш достатъчно пари за хотел, като идваш на сънито ми се обади след като се настаниш в някой хотел и колкото пари не ти достигат ще ти ги доплатя и стига плачи по форума
Hotel Boscolo Park http://www.boscolohotels.com/eng/hot...hotel-nice.htm
а съм го букнал през http://olotels.com, общо излезе малко над 100 евро - 101 или 102, ако искаш ще ти го проверя точно колко е. Пътят ми дотам и обратно е 200 кинта на човек със самолет и едно прекачване във Виена.
Не ми е проблем цената на хотела, и без това е разход на фирмата, но ме дразни отношението и мисленето и след това съм убеден, че ще има рев за помощ от държавата и това ще ме засегне. Освен това туризма е основен отрасъл и много в Бг зависи от него.
П.С. Следващата седмица съм на Златните и Албена, ако уредиш нещо там, за да не плача
The Boscolo Exedra Nice welcomes you to Nice, the pearl of the Cфte d'Azur. Standing on the city's main boulevard in a prestigious historical building built in the early 20th century in Belle Йpoque style, this 5 star luxury hotel has just been inaugurated after being wonderfully restored. Its new appearance features period architectural spaces that seamlessly blend with audacious and elegant solutions of distinctly contemporary design.
беше казал нещо за първа линия на морето, че се намира, а тука пише, че се намира на някакъв булевард
беше казал, че е 4****, а тука пише, че е 5*****
................. и т.н.
това лято съм по на юг, следващото лято по всяка вероятност ще съм на златни --- така, че обади се тогава
дай да го видим този хотел в ница дето от няколко дни го размахваш - надявам се, че има сайт това хотелче - навярно и без пари за транспорт до там ще идеш
като нямаш достатъчно пари за хотел, като идваш на сънито ми се обади след като се настаниш в някой хотел и колкото пари не ти достигат ще ти ги доплатя и стига плачи по форума
Hotel Boscolo Park http://www.boscolohotels.com/eng/hot...hotel-nice.htm
а съм го букнал през http://olotels.com, общо излезе малко над 100 евро - 101 или 102, ако искаш ще ти го проверя точно колко е. Пътят ми дотам и обратно е 200 кинта на човек със самолет и едно прекачване във Виена.
Не ми е проблем цената на хотела, и без това е разход на фирмата, но ме дразни отношението и мисленето и след това съм убеден, че ще има рев за помощ от държавата и това ще ме засегне. Освен това туризма е основен отрасъл и много в Бг зависи от него.
П.С. Следващата седмица съм на Златните и Албена, ако уредиш нещо там, за да не плача
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
В Албена е истината. Надяваме се вече да сте разбрали. Има доста свободни места на първа линия, е не са първа хубост но са добри като цена и качество. За втора линия Малибу и Орлов - предложенията са много изгодни. Миналата година след сезон са реновирани стаите, т.е.пребоядисани стени и тавани, почистени филтри на климатици, почистени с киселина подове, изчистени основно и префугирани бани и WC. Боядисани външни парапети на терасите, реновация на фоаетата. Основна хигиенизация на басейновите площи. То и франсетата пазят доста, но е вече много, много прилично. Къде е то - цена 65 - 80 лева ол?
Преди 4г. като ходих в Ница хотел 3 звезди на 10тина минути от морето през март без закуска беше около 75 евро на вечер. Няма такава цена от 100 евро на вечер и то със закуска на първа линия и то за 4 звезди в разгара на сезона. Във Франция закуската в 90% от случаите не е в цената, а в добър хотел тя е от порядъка на 15 та дори 20 евро.
Дай име на хотела.
то преди 2 г. и Софикса беше 1950, ама сега е 349 ;-), а като знам как западняците се съобразяват с обстоятелствата, изобщо няма да се учудя, ако са намалили цените, за да си напълнят хотелите.
обаче тук нали преобладават мнителните типове, които като лъжат и си мислят, че и другите го правят и веднага да се нахвърлят върху човека :-).
ама иначе си остават все така креативни и добри. злобата и завистта е за нас апокалиптиците :-)
хахххаххааа --- ти до калотино не си ходил ............... иначе си знаел западняците
алоооооооооооо , това не ти е да идеш да спиш в тънково, да си облечеш новите дрехи и да идеш да ядеш в сънито ......................... на работническия стол "кондор" при зъболекаря и да търсиш някой строител да те опъне lol
Преди 4г. като ходих в Ница хотел 3 звезди на 10тина минути от морето през март без закуска беше около 75 евро на вечер. Няма такава цена от 100 евро на вечер и то със закуска на първа линия и то за 4 звезди в разгара на сезона. Във Франция закуската в 90% от случаите не е в цената, а в добър хотел тя е от порядъка на 15 та дори 20 евро.
Дай име на хотела.
то преди 2 г. и Софикса беше 1950, ама сега е 349 ;-), а като знам как западняците се съобразяват с обстоятелствата, изобщо няма да се учудя, ако са намалили цените, за да си напълнят хотелите.
обаче тук нали преобладават мнителните типове, които като лъжат и си мислят, че и другите го правят и веднага да се нахвърлят върху човека :-).
ама иначе си остават все така креативни и добри. злобата и завистта е за нас апокалиптиците :-)
Добре, но не знам какво доказваш? Аз мога да пльокна 100 хотела с цена в двойна стая (защото това универсалната цена и база за сравнение в летните курорти) под 100 лв. ! Марвел да не е средното ниво в България??? Но е вярно, както и аз писах по-долу, че заетостта е доста по-ниска тази година, при това на по-ниски цени като цяло.
Виж, аз не искам Бг биснеса да е зле, напротив. Просто ти казвам, че са си повЕрвали здраво и цените им са на едно ниво с Ница, при равни други условия - 4*, първа линия, ББ, висок сезон. Не знам на колко ги шиткат на чужденците, но явно е на по-ниска цена, а това е тъпо, яото обороцията по заведенията я правим ние. И за да съм честен,при положение, че цената е една и съща,предпочитам да ида в Ница - в чужбина не ме гледат на криво като вляза в заведение и не ме броят за втора ръка клиент щото съм българин. А и прехвалените им чужденци ги видях в баровете - кола, фанта и минерална вода, т.е. добавена стойност към пакета = 0, а българинът харчи за заведения, за кръчми, пък и бакшиш оставя (обикновено не лош) и т.н. Глупава им е политиката, но всеки си знае, само после да няма - ама държавата да помогне, щото аз не искам пак на моя гръб да става.
Срува ми се сравняваш малко несравними неща.
Първо вземаш условно 4 звезди ...само дето има разни хотели с тая категория ...а обслужването и изпълнението е от земята да небето.
Конкретно Дюн е 5 звезди ако се съди по обстановка, обслужване и изпълнение от всякъде..вероятно броя на конферентните зали не отговаря за да получи 5 звезди официално....
Миналата седмица като търсих за уикенда намерих досат хотели с 4 звезди с ол инклузив от рода на 55-70 лева.
В твоя случай става дума за нощувка и закуска....да не говорим че митичния хотел в Ница никои не го е видял реално поне на сайт да се направи бегла преценка.
В заключение ще ти кажа че сестра ми замина на море за 7 дни на хотел в Гърция с закуска и вечеря...всичко за 200 евро, запаpено през няква агенция без да има лични впечатление от хотела.
Впечатлението ми е че няма да повтори
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Дай име на хотела.
Добре, но не знам какво доказваш? Аз мога да пльокна 100 хотела с цена в двойна стая (защото това универсалната цена и база за сравнение в летните курорти) под 100 лв. ! Марвел да не е средното ниво в България??? Но е вярно, както и аз писах по-долу, че заетостта е доста по-ниска тази година, при това на по-ниски цени като цяло.
Виж, аз не искам Бг биснеса да е зле, напротив. Просто ти казвам, че са си повЕрвали здраво и цените им са на едно ниво с Ница, при равни други условия - 4*, първа линия, ББ, висок сезон. Не знам на колко ги шиткат на чужденците, но явно е на по-ниска цена, а това е тъпо, яото обороцията по заведенията я правим ние. И за да съм честен,при положение, че цената е една и съща,предпочитам да ида в Ница - в чужбина не ме гледат на криво като вляза в заведение и не ме броят за втора ръка клиент щото съм българин. А и прехвалените им чужденци ги видях в баровете - кола, фанта и минерална вода, т.е. добавена стойност към пакета = 0, а българинът харчи за заведения, за кръчми, пък и бакшиш оставя (обикновено не лош) и т.н. Глупава им е политиката, но всеки си знае, само после да няма - ама държавата да помогне, щото аз не искам пак на моя гръб да става.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар