Първоначално изпратено от polki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо нивото на форума стана толкова ниско?
Collapse
X
-
Ако търсите алтернатива за новите поколения.
Прочетете тази статия за новото Движение на Здравия Разум (ДЗР)
http://nenomr.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инвестор.БГ – Условия за регистрацияИнвестор.БГ си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, ... прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки материал, който нарушава законодателството на Р България и/или правото на Европейския съюз.Първоначално изпратено от Наказателно-процесуален кодекс на Република БългарияЧл. 20. (3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението.Първоначално изпратено от dessoboyНе знам кой ще спечели от протестите и не ме интересува. Всичко което искам е кръв да се лее.
А този уникум и адреса си е дал: http://dessoboy.hit.bg/Dessoboy_card.bmp
Инвесторе???
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaТова е единствения вариантНе стига, че ще ме издоиш, ами и няма да се запознем на живо.
Не си прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от karasulievПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от HakkinenДа... и аз нещо такова бях отбелязал като я пусках... Затова гледам да си драскам само в "Спорт" в последните 2-3 месецаТам поне е ясно, че всички сме "разбирачи" и никой не се сърди като сме на различни мнения.
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaТова мнение си го запазих в един тхт файл. И ще то пейстна в темата Спорт през към края на сезона.Както и да ми изпратиш бутилка уиски през месец Май
А защо да ти я пращам дай да се видим.
Не стига, че ще ме издоиш, ами и няма да се запознем на живо.
Не си прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaТова мнение си го запазих в един тхт файл. И ще то пейстна в темата Спорт през към края на сезона.Както и да ми изпратиш бутилка уиски през месец Май
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от karasulievПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от HakkinenДа... и аз нещо такова бях отбелязал като я пусках... Затова гледам да си драскам само в "Спорт" в последните 2-3 месецаТам поне е ясно, че всички сме "разбирачи" и никой не се сърди като сме на различни мнения.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaТова мнение си го запазих в един тхт файл. И ще то пейстна в темата Спорт през към края на сезона.Както и да ми изпратиш бутилка уиски през месец Май
Коментар
Коментар