IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо нивото на форума стана толкова ниско?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от Остап Бендер
    Добре, че съм аз да поддържам нивото на форума. Без мен спукана му е работата.
    +1
    -1

Коментар

• Ако търсите алтернатива за новите поколения.

Прочетете тази статия за новото Движение на Здравия Разум (ДЗР)

http://nenomr.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
        Добре, че съм аз да поддържам нивото на форума. Без мен спукана му е работата.
        +1
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Добре, че съм аз да поддържам нивото на форума. Без мен спукана му е работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Как ше е паднало нивото на форума, бе другари?Вижте, че даже на чуждоземски вече се говори
            10X
            Не е препоръка.

Коментар

Как ше е паднало нивото на форума, бе другари?Вижте, че даже на чуждоземски вече се говори
              и има кирилизатор
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвестор.БГ – Условия за регистрация
                Инвестор.БГ си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, ... прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки материал, който нарушава законодателството на Р България и/или правото на Европейския съюз.
                Първоначално изпратено от Наказателно-процесуален кодекс на Република България
                Чл. 20. (3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението.
                Първоначално изпратено от dessoboy
                Не знам кой ще спечели от протестите и не ме интересува. Всичко което искам е кръв да се лее.
                Преди години някакъв JK се опари за много по-малко...
                А този уникум и адреса си е дал: http://dessoboy.hit.bg/Dessoboy_card.bmp
                Инвесторе???

Коментар

• Как ше е паднало нивото на форума, бе другари?Вижте, че даже на чуждоземски вече се говори
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от Nikola
                    Това е единствения вариант Не стига, че ще ме издоиш, ами и няма да се запознем на живо. Не си прав!
                    You have a point
                    Of course I do

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Това е единствения вариант Не стига, че ще ме издоиш, ами и няма да се запознем на живо. Не си прав!
                      You have a point
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от karasuliev
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Да... и аз нещо такова бях отбелязал като я пусках... Затова гледам да си драскам само в "Спорт" в последните 2-3 месеца Там поне е ясно, че всички сме "разбирачи" и никой не се сърди като сме на различни мнения.
                        Ти па на къф разбирач се праиш като се фен на Лузърпул,бе.
                        Тц, тц..Това беше моя реплика. Освен това за Лузърпул не требва да се пише даже в "Спорт". Сега ще им открием една тема "Физкултура"
                        С Греъм за нула време ще я наспамим с линкове към "We are the champions" на QUEEN
                        Също и с "We Will Rock You"
                        i won't rock you
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Това мнение си го запазих в един тхт файл. И ще то пейстна в темата Спорт през към края на сезона.
                          Нюансът беше леко шеговит в тон с останалите мнения преди моето, но разбира се имаш право да го пейстнеш където пожелаеш в края на сезона Както и да ми изпратиш бутилка уиски през месец Май
                          Бутилката ти е в кърпа вързана. А защо да ти я пращам дай да се видим.
                          Да, и това също е вариант

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Това мнение си го запазих в един тхт файл. И ще то пейстна в темата Спорт през към края на сезона.
                            Нюансът беше леко шеговит в тон с останалите мнения преди моето, но разбира се имаш право да го пейстнеш където пожелаеш в края на сезона Както и да ми изпратиш бутилка уиски през месец Май
                            Да, и това също е вариант
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от karasuliev
                              Първоначално изпратено от B.Graham
                              Да... и аз нещо такова бях отбелязал като я пусках... Затова гледам да си драскам само в "Спорт" в последните 2-3 месеца Там поне е ясно, че всички сме "разбирачи" и никой не се сърди като сме на различни мнения.
                              Ти па на къф разбирач се праиш като се фен на Лузърпул,бе.
                              Тц, тц..Това беше моя реплика. Освен това за Лузърпул не требва да се пише даже в "Спорт". Сега ще им открием една тема "Физкултура"
                              С Греъм за нула време ще я наспамим с линкове към "We are the champions" на QUEEN
                              Също и с "We Will Rock You"
                              Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

Working...
                                X