IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо нивото на форума стана толкова ниско?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дано скоро да се по-добри нивото във форума!!!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от forumUSER
      Та има ли въобще ниво форума??????????
      Няма ниво защото във форума пишат олигофрени като теб.

Коментар

• Та има ли въобще ниво форума??????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Nikola
          Graham какво е тази теория за пазарната капитализация на физическите лица, без значение с акции или без?
          Ооооо не питай.Не сме дорасли с тебе да я разбереме.Само споменЪ я знае
          Е не се натъжавай.Той все пак продаде на 1900.После купи на 800-900 и въпреки че пазара падна той пак спечели.А по пътя хвана и всички "умрели котки".Велик,велик,велик.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Nikola
            Graham какво е тази теория за пазарната капитализация на физическите лица, без значение с акции или без?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Life won't wait for you.

Коментар

• Graham какво е тази теория за пазарната капитализация на физическите лица, без значение с акции или без?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от Hakkinen
                  Имам предложение. Да си въведем една квалификация (по подобие на CFA), която да показва определено ниво на познания и опит на притежателя си, а именно "Специалист от форума на ИБГ". За да бъде придобита не са необходими тестове, а просто участникът да отговаря на следните условия:

1. Да купува винаги на дъното.
                  2. Да продава винаги на върха.
                  3. Да е компетентен по всякакви въпроси.
                  4. Да не търпи критика, а ако получи такава, незабавно да започне да обижда.
                  5. Щедро да раздава безплатни съвети.
                  6. Задължително да пише мнението си по даден въпрос минимум по 20 пъти.
                  7. Да има годишен доход над 50 000 лв.
                  8. Думите "балъци" и "овце" да присъстват в над 30% от мненията му.

Ако някой се сеща за още изисквания, нека ги добави! Аз съм убеден, че голям брой съфорумци покриват написаните от мен критерии.

Хубав ден на всички!

P.S. Неслучайно съм избрал да го напиша точно в тази тема.
                  Само Пеньо отговаря на тези условия. струва ми се , че си ги писал само за него

Изкарал е точно 50 000 лв. от борсата. Продал е на Софикс 1981 и ще купи на дъно. Конпетентен е по всякакви въпроси. Много е отворен /отзад/ и обижда всички понеже не са на провинциалното му селско ниво. Щедро приканва всички да продават и т.н., и т.н.
                  Забравяш най-големия му принос към инвестиционната наУка - Теорията за пазарната капитализация на физическите лица, без значение с акции или без.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Имам предложение. Да си въведем една квалификация (по подобие на CFA), която да показва определено ниво на познания и опит на притежателя си, а именно "Специалист от форума на ИБГ". За да бъде придобита не са необходими тестове, а просто участникът да отговаря на следните условия:

Ако някой се сеща за още изисквания, нека ги добави! Аз съм убеден, че голям брой съфорумци покриват написаните от мен критерии.

Хубав ден на всички!

Само Пеньо отговаря на тези условия. струва ми се , че си ги писал само за него

Изкарал е точно 50 000 лв. от борсата. Продал е на Софикс 1981 и ще купи на дъно. Конпетентен е по всякакви въпроси. Много е отворен /отзад/ и обижда всички понеже не са на провинциалното му селско ниво. Щедро приканва всички да продават и т.н., и т.н.
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Имам предложение. Да си въведем една квалификация (по подобие на CFA), която да показва определено ниво на познания и опит на притежателя си, а именно "Специалист от форума на ИБГ". За да бъде придобита не са необходими тестове, а просто участникът да отговаря на следните условия:

Хубав ден на всички!

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Предлагам на собствениците на Инвестора да разгледат обновения сайт на в.Дневник -имат много добро попадение с одобряване или отричане на направен коментар.А може и да се доразвие идеята-всеки участник във форума да има рейтинг въз основа на мнението на колегите за постингите му.Това ще има и самодисциплиниращ ефект в/у форумците да не ръсят глупотевини.Мнения,които съберат над даден праг,могат да бъдат оцветявани и т.н..Ще се радвам ,ако идеята ми бъде дискутирана от колегите и ако бъде одобрена,сайта да стане още по-привлекателен и съдържателен.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Нивото на форума отговаря на нивото на пишещите в него. Не е ли логично? Никой не Ви кара да си пишете с хора под вашето ниво. Така, че не бива да ви прави впечатление.

"Само четящ" виждам, че обичаш правото и ще те помоля да споделиш какво става, ако глобят човек с 50 000 лв. и той ги няма? Тегли заем или се полага на обществено полезен труд за 8 години или влиза в затвора или му се удвоява глобата ако не я погаси в определен срок? Ай ти пиши, а аз отивам на лекцийки малко.

Коментар

• Хм... Някой ми е хакнал профила или съм го забравил някъде пуснат. Не върша неща които нарушават закони. Имам само един акт до сега, за дето ми се беше повределил предния фар една вечер - нагоряла фасунка какво да се прави. И да исках не можех да я оправя в 22 вечерта, а трябваше да се добера до вкъщи някак си. Поне глобата е справедлива като я платиш само 1 път А който кара масово без един фар нека го глобяват всяка седмица.
                            JK ни подведе с невярна информация. Не знам, защо така. Може да е объркал 0 с 2. Знам ли? Една буквичка или цифричка да сбъркаш и веднага на съд. Поне да беше на някоя по отговорна длъжност. Аз заради такива грешки не вярвам на нищо което чета или гледам. Слушам музика и анализирам всичко сам и не споделям.
                            "Само четящ" ще те помоля да не ме наричаш уникум, защото това ме обижда. Визитната ми картичка съм си я сложил, когато бях малък да ме намират мацките по-лесно и защото е с много готин дизайн. Няма от кого да се крия. Пък и няма кой толкова много да ме търси и досажда, защото не съм известен.

Първоначално изпратено от Само чета
                            Първоначално изпратено от Инвестор.БГ – Условия за регистрация
                            Инвестор.БГ си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, ... прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки материал, който нарушава законодателството на Р България и/или правото на Европейския съюз.
                            Първоначално изпратено от Наказателно-процесуален кодекс на Република България
                            Чл. 20. (3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението.
                            Първоначално изпратено от dessoboy
                            Не знам кой ще спечели от протестите и не ме интересува. Всичко което искам е кръв да се лее.
                            Преди години някакъв JK се опари за много по-малко...
                            А този уникум и адреса си е дал: http://dessoboy.hit.bg/Dessoboy_card.bmp
                            Инвесторе???

Коментар

• Ама вие не го ли видяхте вчера Остап на протеста. Голям тарикат ей. Продаваше знаменца по 5 кинта парчето. Сума ти ми пари изкара. А 19-годишната му мацка продаваше гевреци.

Коментар

• Моля те,извикай и други приятели/пациенти

Първоначално изпратено от Остап Бендер
                                Добре, че съм аз да поддържам нивото на форума. Без мен спукана му е работата.

Коментар

Working...
                                X