IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ама при командира къде бе6е 4алгата и депесето

Първоначално изпратено от tarantula
    у4индолския 4ервеи се гър4е6е в подземието.доган и тои бе6е господин никои.ама десето докара царя 6тото при о6те един мандат на костов ставахме балканска сила.а сега къде сме тотално изпростяла нациа която лапа големи плазми за да гледа задника на азис и малки 4алга дебил4ета с телефони за 1000 лв да снимат концертите на ивана с тях.доган се разпи6толи и половин българиа му пъ6ка на у6енце като диарбекирски каторжник
    За учиндолския гологлав педал съм напълно съгласен с теб.... и за Доган също... Ама Царя си е пич.... Ако не беше той щеше да видиш борса през крив макарон..... А драгалевския крадлив циганин направи много за България, съгласен съм.... Ама искаше това да е "неговата България" - т.е. всеки бизнес, който не беше от неговите или пък не си плащаше, биваше смазван с цялата мощ на държавната машина....
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Междинният доклад на ЕК отново негативен
      Критиките заради конфликтите на интереси, заменките и липсата на присъди за корупция
      6 Февруари 2009

Очаква се междинният доклад на Европейската комисия по мониторинговия механизъм да е отново негативен.

Брюксел планира да представи документа на 12 февруари и в него отново ще намерят място обичайните критики за недостатъчни резултати от борбата с организираната престъпност и корупцията, но гарнирани и с недоволството от отложеното задействане на Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси, както и от продължаващите заменки с гори и земеделски земи..

Основните критики за правосъдието и вътрешните работи отново ще бъдат заради липсата на достатъчно резултати срещу организираната престъпност и корупцията, предаде БНР в петък

Все още няма достатъчно обвинения и присъди по знакови дела за корупция по върховете и участие в организирани престъпни групи, констатира ЕК във вече готовия проект на доклада.

Основните критики в проекта са свързани с неуспеха на страната да създаде механизъм за парламентарен контрол на дейността на ДАНС, необяснимото отлагане на Закона за конфликт на интереси, неприетите промени в Закона за т. нар. комисия "Кушлев", които трябваше да разширят правомощията й при отнемане на имущество по престъпен начин, все още тромавото производство в досъдебната фаза".

Другите забележки са насочени към съмнителните замени на гори и земеделски земи – проблем, който ЕК настоява да бъде решен спешно.

Отрицателни констатации има и за Търговския регистър, който според експертите на Брюксел е направил по-непрозрачна собствеността на компаниите и е затруднил извършването на проверки за свързани лица в търговските дружества, което е предпоставка за корупция.

Практиката да се купуват гласове също намира място в документа. На предстоящите национални и европейски избори Еврокомисията очаква българските власти да намерят начин да я преустановят.

Коментар

• ама при командира къде бе6е 4алгата и депесето

у4индолския 4ервеи се гър4е6е в подземието.доган и тои бе6е господин никои.ама десето докара царя 6тото при о6те един мандат на костов ставахме балканска сила.а сега къде сме тотално изпростяла нациа която лапа големи плазми за да гледа задника на азис и малки 4алга дебил4ета с телефони за 1000 лв да снимат концертите на ивана с тях.доган се разпи6толи и половин българиа му пъ6ка на у6енце като диарбекирски каторжник

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
          Първоначално изпратено от De Niro
          Първоначално изпратено от Shemata
          Дано всички привърженици на Костов/ ББ не са като De Niro,

инак в България има опасност да се върне тоталитаризма.

Първоначално изпратено от Optic
          Първоначално изпратено от Остап Бендер
          Пожарникаря щял да внася "управленци" от Луната и Марс понеже в България материалът не бил качествен. Смешник. По добре да си ни управлява БСП.
          Боклук некачествен, пожелавам ти да не разбереш кой ще ни управлява....
          Ау, какъв език...
          Хаха, наистина се моли да не са всички като мен, защото ако са, такива като теб нищо хубаво не ги чака.То е нормално след като 60 години ни е****** да се е насъбрала агресия.
          А тоталитаризъм не, но твърда ръка определено е необходима. Защото с меки китки като царчето и сегашното хомо няма как да стане.Това е и най-хубавото на коалицията м/у ББ и Костов, че и двамата са железни, а единия е и компетентен.
          Освободи с твърда ръка насъбралата се агресия, ама моля не във форума...
          +1 Ама да внимава да не изпръска екрана на монитора!
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Сорос е един манипулатор!!!

Първоначално изпратено от uhar
            В последната си книга "Новата парадигма на финансовите пазари", Джордж Сорос пише:

"Хората разбират несъвършено света, защото са част от него. Затова човек трябва да се постави в позицията на безпристрастен наблюдател."

посетете: www.esencia1.info
            Сорос е един от малкото евреи, участвали като сътрудници на нацистите в организацията на холокоста
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от uhar
              В последната си книга "Новата парадигма на финансовите пазари", Джордж Сорос пише:

"Хората разбират несъвършено света, защото са част от него. Затова човек трябва да се постави в позицията на безпристрастен наблюдател."

Сорос е един от малкото евреи, участвали като сътрудници на нацистите в организацията на холокоста
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• В последната си книга "Новата парадигма на финансовите пазари", Джордж Сорос пише:

Коментар

• Ето вижте едно безпристрастно мнение, на човек мохамеданин, който не робува на ДС агентурата и продажните бг медии.

Какъв отзвук предизвика изказването на Бойко Борисов от Чикаго

06 февруари 2009 | 09:23 | БНТ, „Денят започва”

Хамид Русев, издател на вестник „България” в Чикаго

Водещ: Сега търсим връзка с Хамид Русев, презокеанска телефонна връзка – българо-мохамеданин, който от години живее в Чикаго. Той е издател на вестник „България” в Чикаго. Здравейте.
                  Хамид Русев: Добро утро.
                  Водещ: Как сте, разбрахте ли какъв отзвук предизвика събирането на българската общност с Бойко Борисов?
                  Хамид Русев: Да, аз участвах там. Аз бях в събранието там, където българите се събраха, да.
                  Водещ: Сред организаторите. Ще помоля само колегите да усилят звука в студиото.
                  Водещ: И в това време да попитаме още веднъж, разбрахте ли какъв отзвук предизвикаха думите на Бойко Борисов тук?
                  Хамид Русев: Бойко Борисов беше посрещнат много добре и отзвукът, който вие имате там, е точно обратно. Бойко Борисов беше аплодиран на всички отговори, които той даде пред българското общество в Чикаго.
                  Водещ: Смятате ли, че е нормално това изказване? Има много остри реакции. Казват, че има почти расистки и цинични реплики. „Бойко е фашизоид” – и такива заглавия има днес. Вие самият думата „материал”, когато се отнася до граждани, как я приемате?
                  Хамид Русев: Аз просто съм изненадан, че българската преса изнася така нещата, каквито не са били тук. Бойко Борисов се изказа много положително и отговори на въпросите, които действително са така, както са в България.
                  Водещ: Момент, става дума за конкретното изказване, за проблема с човешкия материал у нас. И са визирани един милион роми, 800 000 турци, 2,5 милиона пенсионери. Този не дотам качествен, според Борисов, материал съставлява 4,3 милиона от населението на страната. Това вас не ви притеснява?
                  Хамид Русев: Абсолютно не. Това са статистики, които в България съществуват и той не ги каза в отрицателна форма, той каза само, че тези хора ще гласуват против него. И той не каза нищо лошо – ние да се възмущаваме от това, което той е казал.
                  Водещ: Със Шани се чудехме, ако в САЩ...
                  Водещ: Страната на политическо коректното говорене – как би било прието изказване на един американски политик?
                  Водещ: От този род.
                  Хамид Русев: Вижте какво, аз живея в Америка повече от 45 години и американският политик може да каже, но американският народ няма да бъде възмутен от това, което той е казал, понеже нещата са така, каквито са. И ние не трябва да се възмущаваме от факти, които са истина, и да претендираме за нещо друго. Нещата, които аз виждам като българин, живеещ в чужбина, е фактът, че те искат да оплюят г-н Бойко Борисов и да го обвинят в неща, които той не е. Аз не познавам г-н Борисов, аз за първи път се срещам с него.
                  Водещ: Не сте ли малко привърженик - по начина, по който говорите, се създава такова усещане?
                  Хамид Русев: Аз не съм привърженик към никой, аз дори не съм го виждал в живота си този човек. Аз го поканих в Чикаго и имахме обяд с него. Аз исках да се запозная, да видя какъв е той и какво той представлява като ръководител, като кандидат да бъде ръководител на българския народ. И аз съм удовлетворен от това, което видях и чух от него.
                  Водещ: Добре, всички ли мислят като вас? Дали всички мислят като вас или не съвсем?
                  Хамид Русев: Аз не мога да кажа всички, но бих казал, по моето виждане от хора, които бяха в църквата, когато той отговаряше на въпросите на хората, които му ги задаваха, аз бих казал, 90% от хората вярват в това, което той казва и са негови последователи.
                  Водещ: Да обобщим. Вие смятате, че нищо нередно, нищо възмутително не е било казано по време на срещата на Бойко Борисов с българската емигрантска общност?
                  Хамид Русев: Абсолютно нищо възмутително той не е казал. И той не държа реч, той отговаряше на въпроси на българи, които те му задаваха.
                  Водещ: Благодаря ви за това включване. Хамид Русев, един от организаторите, инициаторите на тази среща, която се е състояла в Чикаго. Допълвам само още мнения, които са доста по-различни от това, което чухме. БСП ще сезира ЕК заради изказването на Бойко Борисов в Чикаго – цитира се позицията на БСП, изразена от Корнелия Нинова. Много остра е реакцията и на ДПС, и на други организации в България, като например „Шалом”. Шокиращо, ако е вярно. Костов отрече за коалиция с ГЕРБ, но били с общ враг – това по повод на друг акцент, съобщението, че аха-аха коалицията между ДСБ и ГЕРБ е сключена. Дори Волен Сидеров казва: „Цинично е точно към пенсионерите” – за този аспект от изказването, който засяга 2,5-та милиона пенсионери.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                    Първоначално изпратено от Shemata

Пожарникаря щял да внася "управленци" от Луната и Марс понеже в България материалът не бил качествен. Смешник. По добре да си ни управлява БСП.
                    Ау, какъв език...
                    Хаха, наистина се моли да не са всички като мен, защото ако са, такива като теб нищо хубаво не ги чака.То е нормално след като 60 години ни е****** да се е насъбрала агресия.
                    А тоталитаризъм не, но твърда ръка определено е необходима. Защото с меки китки като царчето и сегашното хомо няма как да стане.Това е и най-хубавото на коалицията м/у ББ и Костов, че и двамата са железни, а единия е и компетентен.
                    Освободи с твърда ръка насъбралата се агресия, ама моля не във форума...
                    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata

Ау, какъв език...

Коментар

• Дано всички привърженици на Костов/ ББ не са като De Niro,

Ау, какъв език...
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                          Ау, какъв език...

Коментар

• В ентропиралата България, в момента с пълна сила важат думите:

"Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо."
                            А теб Симчо, щом ти харесва да те управляват комуноидите, бягай в С.Корея или Раша

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер

Коментар

• Пожарникаря щял да внася "управленци" от Луната и Марс понеже в България материалът не бил качествен. Смешник. По добре да си ни управлява БСП.

Коментар

Working...
                                X