Първоначално изпратено от diletant
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luboilПървоначално изпратено от diletant...
глей сега,
ББ е на власт, нормално е да се задават всички въпроси към него.
Не е необходимо ти да се вживяваш в неговата роля и да отговаряш.
Обаче скивай баба Мейси как се наежи, като и се намекна, че и последната червена крепост - съдебната власт е пред сдаване.
П.П. Под задаване на въпроси към ББ не разбирай, че се обвинява ББ, а това, че хората искат действия и най-вече резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейсиНещо не си ме разбрал май?Посочи ми точно къде с написаното съм казала ,че БСП са управляващи?Ти казваш ,че Герб са били парламента и аз на база на това ти написай точната бройка -116 .Това не значи ,че са управляващи в НС ,защото 1НС се състои от 240 нар.представители 2 с тая бройка от 116 нямат мнозинство за прокарване на по важни закони и ако в един момент Сидеров +СК+РЗС престанат да ги подкрепят и се съюзат с опозицията и кой ще е с по голяма бройка тогава?И в заключение дали са БСП или Герб за мен няма значение защото 1.Герб като партия е замисъл на комунягите и ДС и 2 В любимата ти партия е пълно с бивши членове на БКП и ченгета
Ама ти не ръчи да ме разбереш.
Отговори ми на един въпрос:
Прави ли се в парламента това което ББ каже?
Направо ти отговарям - да.
На болднатото това като стане, а аз мисля, че до 2 години ще стане, тогава ще говорим. В момента реалноста е друга и това е важното в момента.
Коментар
-
Е,бате Пешо. Пак същото. Нямам нищо против да критикувате, но умно, аргументирано, без много емоции, трезво, логично. Тогава критиката хваща дикиш. А иначе да си излееш гнева под формата на нещо близко до псувнята може да го прави всеки. Но нали уж тук сме по-така, а?
А, и жалко, че познаваш ТАЗИ София. Аз познавам старата и я обичам. Но новите искат само да взимат от София, а не да дават. Но какво да се прави. Това е за втори път - първият е бил след 9.9.1944 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant...
глей сега,
ББ е на власт, нормално е да се задават всички въпроси към него.
Не е необходимо ти да се вживяваш в неговата роля и да отговаряш.
Обаче скивай баба Мейси как се наежи, като и се намекна, че и последната червена крепост - съдебната власт е пред сдаване.
П.П. Под задаване на въпроси към ББ не разбирай, че се обвинява ББ, а това, че хората искат действия и най-вече резултати.
Коментар
-
Дилетанта я като ме учиш на логика ми кажи далаверите на тройната коалиция не са ли и те за прокуратурата и съда и защо Поразяващата уста говори за тях а за ланеца мълчи?Нали и едното и другото са предмет на съдебната система защо за едното говорим а за другото мълчим.Защо никой не разследва ланеца къде е МВР?Разбери бе младеж Бойко не е решението на проблемите в тази държава.Това е един комплексиран човек който непрекъснато иска да се доказва колко е велик.Непрекъснато по цял ден ни занимава от всички телевизии как бил пълен отличник как се биел с другите.После как не го приели заради дядо му за полицай а за пожарникар.В Симеоново хора с такива дядовци не се приемаха аз самия съм потърпевш от такова нещо и съм си чел характеристиката та знам.На Поразяващата уста само глупостите са му големи освен това за полицаи се кандидатствува с история и литература а за пажарникари с математика.Това дето Бойко ви разправя са смешки не може да се качиш на самолета за Варна а да отидеш в Париж.Освен това е страхлив и като стане напечено се крие нали помниш протестите през януари и бомбата която уплаши софийския боец с Поразяващата уста.Освен това се уплаши и от импийчмънта на триперливия президент и дръпна ръчната.Аз не желая страхлив човек да ме ръководи.Бойко нали обеща да намалява данъците а се оказва друго после.Бойко щеше да пресече контрабандата по митниците да свързва информационните системи на НАП и митниците и милиарди щяха да потекат.Този човек е опасен той наподобява Лупи в началния му период.От сутрин до вечер лъже дори не помни сутринта какво е лъгал.И как така съдебната система сама ще се оправя?Неразбирам.Освен това не живея в София налага ми се служебно да ходя в центъра пълно е с кучета.По Сливница има каруци.За мърсотията да не говорим за състоянието на подлезите да не говорим.На гарата където преди беше Деница сега е кенеф има пораснали дървета.Що тоя супермен не оправи работата?
Гледам за Цветелина не си се интересувал.Това партийните блюдолизци защо не се интересувате от такива неща а за тройната коалиция всичко знаете.Или от Бойко чакате келепирец.Защо никой не пита Бойко за съдружниците му в охранителния бизнес?Такъв човек не може да се бори с престъпниците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboilПървоначално изпратено от мейсиluboil Само ще ти кажа, че ГЕРБ не е само правителството. ГЕРБ е и парламента. Е, ББ е не само начело на изпълнителната власт, а е и начело на законодателната власт. Ако това не ти говори нещо, значи ти си просто един изкуфял заслепен запалянк
ГЕРБ е и парламентаЯ?Какво доживях да прочета?Май доколкото знам депутатите от Герб в НС са 116 и на база на това не виждам същите да са и парламента както ти казваш luboil
мислех, че дилетанта е сляп запалянко, ама ти май биеш всичките.
Е та според теб сигурно БСП мнозинството в парламента?
Може понякога да задаваш и много важни и съществени въпроси към настоящите управляващи, обаче тази добра черта се губи в елементарната запалянковщина...
Буха ха ха,
според Мейси БСП са управляващиПП И за да не ми изкривяваш написаното пак ти казвам НС си има парламентарен шеф който се казва другарката Цецка а не Бойко Нали за това е и спорът ?НС има 240 нар.представители а не само 116 нали?Не разбрах Бойко остава ли според теб шеф на законодателната власт или не"luboil"?
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Бате Пешо, говорехме за кучетата. Няма по-верни приятели от тях. Виж това:
http://www.vbox7.com/play:76d31908
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейсиdiletantА и изобщо какво правиш ти в този финансов форум? Ти си като кукувиците, които снасят яйцата си в чужди гнезда. Ама твоите са все запъртъци.
А иначе си права, безсилен съм. И на Гугълчо веднъж му казах за последните думи на Ян Хус на кладата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataАлелеле, кога минаха изборите кога се заизсипваха като чикии на мокър песок, първо Герджика, сега и тоя анонимник:
Паркирането в София става платено?
18 ноември 2009 / News.dir.bg
До два месеца Центърът за градска мобилност трябва да подготви концепция за паркирането на територията на цяла София.
Това беше решено на транспортна комисия в Столична община. След като е готов докладът ще започне процесът по въвеждане на единна политика по паркиране, която ще включва зониране, предаде Дарик.
С новите предложения някой райони ще бъдат изцяло забранени за паркиране, за други таксите ще бъде значително по-високи, а за кварталните ще се търсят варианти за символично заплащане. Това каза председателят на комисията Радослав Тошев, който е и вносител на предложението.
Зонирането за синя зона включва всички квартали на София, дори и Банкя. "Някои улици в София, които в момента са „Синя зона", ние ги виждаме като места, които ще бъдат изцяло забранени за паркиране, а други части на синята зона ще преминат на малко по-скъп режим. Това вече е частично въвеждане на платен център", обясни Тошев. „Колко ще струва - това вече е друг въпрос. Конкретните детайли чакаме от експертите на Центъра за градска мобилност. Тези, които живеят в идеалния център, ще понесат всички неудобства, за това, че живеят в центъра", уточни той. Тошев обаче предлага да се увеличи в пъти цената за паркиране в синята зона, която сега е лев на час.
Според него притежателите на коли трябва да плащат дори и когато оставят автомобилите си на общинските паркинги между блоковете. "Не може да се ползва общинска собственост безплатно", аргументира се той, цитиран от "Дневник".
По думите му средствата, които общината ще събира от паркингите и от платеното паркиране по улиците, ще отиват за модернизирането и поддържането на градския транспорт. За целта всички пространства за паркиране, включително и по кварталите, ще бъдат вкарани в активите на Центъра по градска мобилност. В следващите два месеца дружеството трябва да изготви предложение коя част на града в каква зона да попада. Тошев заяви, че не трябва да остане улица извън системата за паркиране. По негова идея утре общинският съвет ще гласува възлагането на разработката.
Според съветника от ГЕРБ спирането на коли по част от улиците в идеалния център трябва да бъде изцяло забранено или да е забранено в определени часове. Идеята е улиците да станат по-достъпни за пешеходци. За да има повече пешеходни зони пък през някои части от центъра, ще бъде забранено преминаването с коли. На кои места да стане това, ще предложи отново Центърът за градска мобилност. В същото време, за да се ограничи притокът на автомобили към централните части.
На утрешното си заседание общинските съветници ще гласуват и друг доклад със съавтор Радослав Тошев. Той е за заделянето на пари в бюджета за следващата година за проектирането на около 30 подземни паркинга в центъра на града. "Това ще е алтернативата на хората, които живеят или идват с колите си в центъра, след като забраним паркирането и влизането по някои улици", обясни Тошев. Забраните и новите цени обаче щели да влязат в сила, преди паркингите да станат факт. Платените общински гаражи щели да се ползват и от живеещите в центъра, които трябвало да поемат цената на това да обитават жилище на това място, а не по кварталите. Освен това от догодина не вероятно ще плащат повече и за годишните стикери за паркиране в синя зона, които сега са по 70 лв.
Това обяснява много неща:
Радослав Тошев e роден на 30 януари 1968 г. Син е на главния редактор на ”Труд” Тошо Тошев. Завършил е ВИИ ”Карл Маркс”, специалност ”Фирмено планиране”. Бизнесът му е свързан с недвижими имоти. В предишния Столичен общински съвет влезе от ”Гергьовден”. Сега е в групата на ГЕРБ. Председател е на комисията по транспорт, транспортна инфраструктура и безопасност на движението, член е на комисията по финанси и бюджет и на комисията по стопанска политика и общинска собственост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейсиluboil Само ще ти кажа, че ГЕРБ не е само правителството. ГЕРБ е и парламента. Е, ББ е не само начело на изпълнителната власт, а е и начело на законодателната власт. Ако това не ти говори нещо, значи ти си просто един изкуфял заслепен запалянк
ГЕРБ е и парламентаЯ?Какво доживях да прочета?Май доколкото знам депутатите от Герб в НС са 116 и на база на това не виждам същите да са и парламента както ти казваш luboil
мислех, че дилетанта е сляп запалянко, ама ти май биеш всичките.
Е та според теб сигурно БСП мнозинството в парламента?
Може понякога да задаваш и много важни и съществени въпроси към настоящите управляващи, обаче тази добра черта се губи в елементарната запалянковщина...
Буха ха ха,
според Мейси БСП са управляващи
Коментар
-
diletant-Май трябва да те уча на логика наистина. Ето, въпреки че ми отнемаш време, ти отговарям:
- Питам има ли някой осъден? Ти случайно да си чувал, че това не е работа на правителството и парламента, а на съдебната власт? Ако не си чувал, запомни го!
- Защо Бойко мълчи за плевенския бизнесмен ланеца? Това е работа на прокуратурата и съдебната система. Ако премиерът коментира, това може да се тълкува като намеса в съдебната власт и хора като Мейси, Гигов, Гугълчо и ти веднага ще скочите с нови тъпи въпроси.diletant-Абе, Мейси! Ти какво се пъхаш, като отговарям сериозно
diletantА и изобщо какво правиш ти в този финансов форум? Ти си като кукувиците, които снасят яйцата си в чужди гнезда. Ама твоите са все запъртъци.
[/b][color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
luboil Само ще ти кажа, че ГЕРБ не е само правителството. ГЕРБ е и парламента. Е, ББ е не само начело на изпълнителната власт, а е и начело на законодателната власт. Ако това не ти говори нещо, значи ти си просто един изкуфял заслепен запалянк
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Коментар
-
Първоначално изпратено от мейсиdiletant-Май трябва да те уча на логика наистина. Ето, въпреки че ми отнемаш време, ти отговарям:
- Питам има ли някой осъден? Ти случайно да си чувал, че това не е работа на правителството и парламента, а на съдебната власт? Ако не си чувал, запомни го!
- Защо Бойко мълчи за плевенския бизнесмен ланеца? Това е работа на прокуратурата и съдебната система. Ако премиерът коментира, това може да се тълкува като намеса в съдебната власт и хора като Мейси, Гигов, Гугълчо и ти веднага ще скочите с нови тъпи въпроси.
Добавка: Мейси, извинявай за острия тон. Случва се! А иначе си забавна с остротата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboilПървоначално изпратено от diletantПървоначално изпратено от luboilПървоначално изпратено от Бате ПешоПървоначално изпратено от diletantПървоначално изпратено от Бате ПешоДилетанта човек който не търпи чуждо мнение си е комунист.Това Бойко и поддръжниците му много обичате да говорите за тройната коалиция и кражбите и парите от ЕС.За другите е много лесно да говорите.Питам има ли някой осъден?Защо Бойко мълчи за плевенския бизнесмен ланеца?Купуват ли се постовете в съдебната система?Кой стои зад ланеца щото само будала може да си мисли че някакъв хлапак може да назначава на такива постове.Държава ли е това дето агентите си разбиват джуките и съдии и прокурори си купуват местата с какви пари?И как съдят после?Вас много ви бива да говорите за другите но мълчите за вашите дела.Защо Бойко вдигна данъците на софиянци защо увеличава цените на транспорта?Защо улиците в София са като след бомбардировка?Защо е пълно със сергии и каруци по улиците?Защо града е задръстен?Защо има толкова много кучета?Защо не си изпълнява предизборните обещания?Защо не бута сарая на Доган?Защо обръчите от фирми не са дадени на съд?Мургина ще я съдят ли?Откъде се пръкна Сибанк и как Цветелина стана банкерка?Да питам ли още?Айде вземете да си оправите вашите работи пък тогава да говорите за другите.
Браво Бате Пешо,
За Дилетант-а - не се пали толкова много. И аз гласувах за ББ, обаче и аз имам въпроси. ББ е на власт и разбира се, че въпросите се задават към управляващите. Това не означава, че като се задават въпроси към ББ, се одобрява тройната коалиция. За мен е точно напротив. Не одобрявам 3-ната коалиция, обаче искам от управляващите по-добро бъдеще за децата си.
- Защо Бойко мълчи за плевенския бизнесмен ланеца? Това е работа на прокуратурата и съдебната система. Ако премиерът коментира, това може да се тълкува като намеса в съдебната власт и хора като Мейси, Гигов, Гугълчо и ти веднага ще скочите с нови тъпи въпроси.
- Купуват ли се постовете в съдебната система? Пак ли искаш министър-председателят да ти отговори. Съдебната система трябва да реши този казус.
- Кой стои зад ланеца щото само будала може да си мисли че някакъв хлапак може да назначава на такива постове. Отново не на място отправен въпрос. Виж по-горе!
- Държава ли е това дето агентите си разбиват джуките и съдии и прокурори си купуват местата с какви пари? Виж по-горе!
- И как съдят после?Отново виж по-горе!
- Защо Бойко вдигна данъците на софиянци защо увеличава цените на транспорта? А как без пари бе, човече. Къде си видял да се оправя инфраструкстура с намалени данъци и такси. Ако мислиш така, то изобщо нямаш място в този форум.
- Защо улиците в София са като след бомбардировка? Според теб това е вина само на ББ. А това, на практика София за 20 години нарастна двойно и в този град живее една пета от населението на страната. И всички новодошли не плащат данъци и такси, тъй като на практика живеят полулегално тук. Но устите им са отворени и ругаят ли, ругаят софиянци. Но като се върнат на село, държат да бъдат столичани, а не селяни.
- Защо е пълно със сергии и каруци по улиците? Столична община гони непрекъснато нерегламентираната търгавия. Покрай Университета има непрекъснато търговци, гонени периодично. А ти какво правиш в крайните квартали, та виждаш и каруци?
- Защо града е задръстен? По-горе ти отговорих кой задръсти хубавия град и го направи противен.
- Защо има толкова много кучета? Аз самият имам куче и обичам кучетата. Храня непрекъснато няколко безстопанствени кучета в квартала. А че това е проблем - да, така е. Но този проблеми започна при кметуването на ББ ли?
- Защо не си изпълнява предизборните обещания? Кое по-точно искаш да ти се изпълни? Кажи и ще ти го изпълнят. Ти искаш да стане като в приказките от 1001 нощ. Е, така в икономиката и политиката не става, още повече след такова управление и в условията на световна финансова и икономическа криза. Ако смяташ, че могат да се изпълняват обещания за три-четири месеца, значи нищо не разбираш от икономика и политика.
-Защо не бута сарая на Доган? Защото има съдебна процедура.
- Защо обръчите от фирми не са дадени на съд? Защото трябват доказателства. И вече има два свалени имунитета именна за такива обръчи от фирми. Ти не си ли информиран от медиите. Или гледаш само чалга каналите!
- Мургина ще я съдят ли? Да, от прокуратирата заявиха, че обвинението е почти готово и до нова година ще влезе в съда.
- Откъде се пръкна Сибанк и как Цветелина стана банкерка? Е, на това аз лично не мога да ти отговоря, понеже не съм се интересувал. Но порови се малко и сам ще намериш отговорите. Не е трудно, стига да искаш, а да не задаваш тъпи въпроси.
Е, надявам се да отговорих на въпросите ти. Отговорите ми не са много подробни, защото въпросите ти са глупави, както може да се види. И изобщо не пиши за неща, от които не разбираш, защото се излагаш.
Само ще ти кажа, че ГЕРБ не е само правителството. ГЕРБ е и парламента. Е, ББ е не само начело на изпълнителната власт, а е и начело на законодателната власт. Ако това не ти говори нещо, значи ти си просто един изкуфял заслепен запалянко.
Коментар
Коментар