IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    На теб какво точно ти попречи в новия ЗЕС?
    Ти да не си някой клошар отглеждащ 20 котки в апартамента произвеждащи невероятна смрад или не си си плащал за входа от години, докато чатиш в ньета? Да не си предизвикал теч от години, който не искаш да отстраниш, в същото време правиш невероятни купони по цели нощи в продължение на няколко поредни дни.
    Само такива собственици несъобразяващи се с другите 2/3 ще бъдат отстранявани от имотите си принудително. Което естествено ще може да се обжалва в съда на три инстанции. Та остава да посочиш само от коя категория си?
    той си е казал човечеца с ника си - Грую Груев грухан нещастник
    Last edited by mibova; 08.07.2011, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      не бях влизал в тзи тема поне месец, но няма нищо ново - платените провокатори на герб си изкарват прехраната спорейки с малкото все още връзващи им се да водят някакъв "диалог" в темата. Жалко, би могла да бъде добра тема, но явно идеята е с тролене да смачкат всички интересни мнения - предполагм, че и моето ще отиде назад, в безсмисленото тролене на индивидите на партйна хранилка с по 5-6 ника, но нищо - на изборите всичко ще си стане ясно. Апропо, някой иска ли бас, че кандидат президента ще е Плевнелиев - прекалено много заочна да се изживява и той като Бащицата (аз това, аз онова, комунистите и т.н.). Валко и за него, но герберизма е диагноза, а и народът ни еказал - с какъвто тръгнеш, такъв ставаш.....

За днес искам да кажа едно голямо браво на герб - приеха на второ четене промените в ЗЕС. Принципно страхотна идея, но Светиня Му прекалено мнго си поверва - да посегнеш на имотеца на българина най-висшата форма на глупост, която пожарникаря можеше да направи. Та българина гъз и глава дава, но имотеца - никога. Ако Гого Първаноглу е достаъчно хитър да пусне закона и да не му наложи вето (нещо в което съм на 100% убеден, просто Гоце и Боко са си дупе и гащи и Гоце винаги ще замаже гафа на Боко), това ще значи поне 25% спад на избирателте за герберско-ченгеджийската дружинка. Ами честито, да сте живи и здрави и все напред - вече сте на ръба, моля направете решителната крачка напред

Лека вечер и не се хабете - напълно честно си изкарвате хлебеца, зер не е много лесно да висиш и по нощите, че да отговаряш на абсолютно всяко едно мнение - починете си малко и вие сте хора, па макар и гербери (корпоративните платени драскачи се ограничават само в рамките на рабтния ден)
      На теб какво точно ти попречи в новия ЗЕС?
      Ти да не си някой клошар отглеждащ 20 котки в апартамента произвеждащи невероятна смрад или не си си плащал за входа от години, докато чатиш в ньета? Да не си предизвикал теч от години, който не искаш да отстраниш, в същото време правиш невероятни купони по цели нощи в продължение на няколко поредни дни.
      Само такива собственици несъобразяващи се с другите 2/3 ще бъдат отстранявани от имотите си принудително. Което естествено ще може да се обжалва в съда на три инстанции. Та остава да посочиш само от коя категория си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        не бях влизал в тзи тема поне месец, но няма нищо ново - платените провокатори на герб си изкарват прехраната спорейки с малкото все още връзващи им се да водят някакъв "диалог" в темата. Жалко, би могла да бъде добра тема, но явно идеята е с тролене да смачкат всички интересни мнения - предполагм, че и моето ще отиде назад, в безсмисленото тролене на индивидите на партйна хранилка с по 5-6 ника, но нищо - на изборите всичко ще си стане ясно. Апропо, някой иска ли бас, че кандидат президента ще е Плевнелиев - прекалено много заочна да се изживява и той като Бащицата (аз това, аз онова, комунистите и т.н.). Валко и за него, но герберизма е диагноза, а и народът ни еказал - с какъвто тръгнеш, такъв ставаш
        значи според тебе постовете на коки , гигов, монти ,а и твоите са "интересни мнения" ...така ли . нормално е на комунистическите близачи мненията да са интересни
        Last edited by mibova; 08.07.2011, 12:13.

Коментар

• Коки,къде си ...... ???
          Защо никои не реагира тук...

http://news.ibox.bg/news/id_1928184664

"Транспортните синдикати възмутени от Антония Първанова"

Коментар

• не бях влизал в тзи тема поне месец, но няма нищо ново - платените провокатори на герб си изкарват прехраната спорейки с малкото все още връзващи им се да водят някакъв "диалог" в темата. Жалко, би могла да бъде добра тема, но явно идеята е с тролене да смачкат всички интересни мнения - предполагм, че и моето ще отиде назад, в безсмисленото тролене на индивидите на партйна хранилка с по 5-6 ника, но нищо - на изборите всичко ще си стане ясно. Апропо, някой иска ли бас, че кандидат президента ще е Плевнелиев - прекалено много заочна да се изживява и той като Бащицата (аз това, аз онова, комунистите и т.н.). Валко и за него, но герберизма е диагноза, а и народът ни еказал - с какъвто тръгнеш, такъв ставаш.....

За днес искам да кажа едно голямо браво на герб - приеха на второ четене промените в ЗЕС. Принципно страхотна идея, но Светиня Му прекалено мнго си поверва - да посегнеш на имотеца на българина най-висшата форма на глупост, която пожарникаря можеше да направи. Та българина гъз и глава дава, но имотеца - никога. Ако Гого Първаноглу е достаъчно хитър да пусне закона и да не му наложи вето (нещо в което съм на 100% убеден, просто Гоце и Боко са си дупе и гащи и Гоце винаги ще замаже гафа на Боко), това ще значи поне 25% спад на избирателте за герберско-ченгеджийската дружинка. Ами честито, да сте живи и здрави и все напред - вече сте на ръба, моля направете решителната крачка напред

Лека вечер и не се хабете - напълно честно си изкарвате хлебеца, зер не е много лесно да висиш и по нощите, че да отговаряш на абсолютно всяко едно мнение - починете си малко и вие сте хора, па макар и гербери (корпоративните платени драскачи се ограничават само в рамките на рабтния ден)
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Мале каква израелка познавам От Хайфа. Била в армията три години (надзирател в затвор) била и модел след това. После турила един огромен силикон и се оженила за англичанин и след това се развели Бате пичката е на 40 години живее в Париж. Уникална. Правил съм и около 50 оферти за секс и получих 100% отказиАма на чикии я утрепвам от секс
              Last edited by mibova; 08.07.2011, 12:14.

Коментар

• Мале каква израелка познавам... От Хайфа. Била в армията три години (надзирател в затвор) била и модел след това. После турила един огромен силикон и се оженила за англичанин и след това се развели.. Бате пичката е на 40 години живее в Париж... Уникална. Правил съм и около 50 оферти за секс и получих 100% откази.. Ама на чикии я утрепвам от секс...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  ... сбъркан евреин..
                  Ей, Монти! Какво имаш против юдеите? Бъзикай се с каквото искаш, само недей с тях. Който се е заял, не е спечелил. Няма нужда да ти давам справки.
                  ППА Маркс не е сбъркал. Сбъркаха тези след него. А той просто не е бил врачка.

Коментар

• Манти написа. Аз мога да нося всякаква фланелка.А ти трябва да носиш каска и белезници.
                    О, Монти, нямам нищо против цвета на фланелките ти. Но някак си не отива да носиш синя и червена едновременно. Бъди по-последователен!
                    А аз защо да нося каска и белезници? Не те разбирам. Не съм толкова жесток бе, Монти.

„ГЕРБ ще отиде на изборите, обявил война на всички“, констатира още Иван Костов.
                    Цъ, това не е вярно, вярно е обратното - всички обявиха война на ГЕРБ. Причината, или причините. Сините много очакваха, че след изборите отново ще има баница и се надяваха на парче от нея. Ама се оказа, че баница нема, нема и парчета. А популярността на ББ и приближаващите избори ги накараха да се замислят - с него или отделно. С него не става, не дава парчета от баницата. Затова - рязко срещу него. Ама че повтарят или пригласят на червените няма никакво значение за тях. Трябва да се съберат в бъдещите парламентарни избори заветните четири процента. А засега са около 1,5-2 - малко.Та така направиха сините, така направи и Атака. А за БСП - нека си играят на думи, поне това им остава. ДПС са си сигурни в процентите и имат широко поле за игра.

Доводите на всички партии извън ГЕРБ ,Доводите на пенсионерите ,Доводите на бизнеса, Доводите на наемните работници и селяни, доводите на бюджетните служители ,полицията и армията ,Доводите на безработните и социално слабите и те не струват
                    ...
                    Ти откъде знаеш истинските настроения и доводи на тези, които изброяваш?. В публичното пространство са доводите на върхушките на политическите партии, на червени съюзи на пенсионерите, на бизнеса, представян от ССИ на Трактора. И никой преди изборите не знае истинските настроения на наемните работници и селяните, (що за комунистическа терминология използваш) и на всички други, които цитираш. Изказваш се като недодялан политик от телевизия СКАТ. Има още много да учиш за политиката, щом пишеш такива недомислици.
                    Що ли се занимавам да ти отговарям? Не зная, просто си ми интересен като бръмбар на ентомолог.
                    Last edited by Софиянец80; 07.07.2011, 21:58.

Коментар

Всичките да си сложат доводите отзад а не ли време на теб да ти го сложат отзад сбъркан евреин.
                      П.П. А относно редактирането на постовете започни от Дилетанта . Той е майстора на тази боза.
                      и кое ми е сбърканото монти , че искам най - после комунизма да си отиде от тези земи и всички копелдаци с него
                      а и граматиката ти куца нещо.
                      Last edited by mibova; 08.07.2011, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        иван костов с оценка, станишев с оценка , руменчо петков с оценка, гоце с оценка , юналчо лютви с оценка , местан с оценка и т.н .......
                        Монти на всички тези "оценители" мога само да им кажа да си сложат оценките отзад... а на тебе като са ти толкова скъпи оценките им същото упражнение....Хората които деморализираха обществото последните 20 г. да ми дават оценки ...много те моля пич ( или пичка , че се обърках какво си )..

и вземи се научи как се редактират постове .. не е толкова трудно
                        Всичките да си сложат доводите отзад а не ли време на теб да ти го сложат отзад сбъркан евреин.
                        П.П. А относно редактирането на постовете започни от Дилетанта . Той е майстора на тази боза.
                        Last edited by Монти; 07.07.2011, 21:23.

Коментар

Аз мога да нося всякаква фланелка.А ти трябва да носиш каска и белезници.

ГЕРБ е в изолация, обявил е война на всички!06.07.2011 11:23193 Иван Костов с оценка за управлението на Борисов
                          иван костов с оценка, станишев с оценка , руменчо петков с оценка, гоце с оценка , юналчо лютви с оценка , местан с оценка и т.н .......
                          Монти на всички тези "оценители" мога само да им кажа да си сложат оценките отзад... а на тебе като са ти толкова скъпи оценките им същото упражнение....Хората които деморализираха обществото последните 20 г. да ми дават оценки ...много те моля пич ( или пичка , че се обърках какво си )..

и вземи се научи как се редактират постове .. не е толкова трудно
                          Last edited by йосиф; 07.07.2011, 21:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                            [QUOTЕ.. Монти написа ...политолога Емил Георгиев от Института за модерна политика "
                            О, Монти-тарапонти! Би ли ми обяснил какво е това Институт за модерна политика. Та всеки може да си регистрира един подобен институт, да го нарече модерен, европейски, световен ,космичен, кармичен и какво си иска. Така направи и едно неуспешно момче от НДСВ с други остатъци - царисти. И защо трябва да вярваш на подобни "институти?
                            И кой е политолога Емил Георгиев? Познаваш ли го? Та той се върти от двадесетина години около политиката, прави прогнози, които никога не се сбъдваха, опитваше се да играе в голямата игра, но не стана. И защо да му вярвам на него, когато подобни анализи мога да чуя всяка вечер на маса с приятели. Та така с доводите ти - нищо не струват- А защитата ти на червения цвят иде да каже, че май си политически далтонист с всички последствия от това.
                            И стига си ментил, че си от 15 години на борсата. Посмали, Манго!
                            ПП Абе що не споделиш последно ти какъв цвят фланелка носиш - синя, червена, жълта - каква. А може розова?.[/QUOTE]

Аз мога да нося всякаква фланелка.А ти трябва да носиш каска и белезници.

ГЕРБ е в изолация, обявил е война на всички!06.07.2011 11:23193 Иван Костов с оценка за управлението на Борисов

След две години на власт ГЕРБ изгуби политическото доверие в парламента. Днес е в политическа изолация и управлява с неясната подкрепа на "независими" народни представители.

Така Синята коалиция видя резултатите от двегодишното управление на партията на Бойко Борисов.

Според Костов Бойко Борисов спасява България от несъществуваща опасност.

„Премиерът твърди, че е спасил България от варианта Гърция, Португалия и всички останали. Изглежда, никой не му е обяснил, че днес Гърция се спасява от неплатежоспособност, защото не може да обслужва външния си дълг.

Гърция е богата страна с развита икономика и фирмите и банките й нямат нужда от спасяване”, заяви Командира и добави:

„България от 13 години не е имала и няма проблем с платежоспособността си. Делът на нашия публичен дълг спрямо БВП е по-малко от 15 на сто и това не е заслуга на ГЕРБ. Така че единственото нещо, което е било по силите на г-н Борисов да ни спаси, е несъществуващата опасност.

Иван Костов отчете, че в момента България е последна сред европейските държави по жизнен стандарт, не излиза от кризата, а влиза в период на рецесия.

Според сините картината в момента е замразени доходи, безработица 11-12 процента, фалирали малки и средни фирми, спад на инвестициите и най-лошо усвояване на
                            европейската финансова помощ, макар и страната ни да е сред най-нуждаещите се .

Единствено българските монополи реализирали големи печалби.

Като припомни обещанията за реформи, с които Борисов дойде на власт, Костов подчерта, че две години по-късно единственото, което е спазил, е да управлява като премиер на малцинството.

„Синята коалиция щеше да подкрепи и да подкрепя, независимо от политическата цена, провеждане на непопулярни реформи, но ГЕРБ се отказа от нашата помощ, когато с бюджет 2011 изостави реформите, наруши конституцията и обяви национализация на пенсионните фондове“, декларира от трибуната на парламента Иван Костов.

„ГЕРБ в момента е в политическа изолация. ГЕРБ ще отиде на изборите, обявил война на всички“, констатира още той.

Според сините след три месеца изборите ще отговорят на въпроса дали управлението на ГЕРБ не е на малцинството на българските граждани и дали те желаят излизане от кризата със смели и решителни крачки. "

Та доводите нищо не струват .
                            Доводите на всички партии извън ГЕРБ ,Доводите на пенсионерите ,Доводите на бизнеса, Доводите на наемните работници и селяни, доводите на бюджетните служители ,полицията и армията ,Доводите на безработните и социално слабите и те не струват ,само доводите твойте и на върхушката на ГЕРБ само те струват ...но до изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Защо да спирам да изобличавам лъжите ти?
                              Нямало ефект от връзването на касовите апарати към НАП. Затова ли оревахте орталъка от правителството всички от дребни до едри търговци? При още по-голям оборот, далаверата с хакера разбира се е стотици пъти по-голяма. Тогава си представете драги зрители как ще изглежда примерната годишна сума на "спестените"
                              /ОТКРАДНАТИ/ от държавата данъци? И всички тия се бият в гърдите после, че плащали осигуровки, откривали работни места, а в същото време крадат от държавата като с гъза си. Затова и няма пари в местните бюджети за нищо, както и в републиканския.
                              Дребни чорбаджии-андрешковци от най-низък тип див капитализъм.
                              трудно вдяваш-ако си малка фирма въобще не си струва упражнението да наемаш хакер всеки месец,да скриеш смешна сума и да поемеш риска ,ако те хванат да платиш такава глоба,че да не можеш да я избиеш от криене на обороти сума години.ЗАтова да ти повторя-това е упражнение за големи фирми с големи обороти-една верига магазини два пъти ги хващат ,но някой да е чул за тях.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

Стигнахме до обидите . Сега очакваш да ти кажа че си педал и да ни изтрият. ама ти си знаеш какъв си!
                                и с какво съм те обидилТи сам се обиждаш , говорейки небивалицинещо за еврейската ми майка се опита да ми намекнеш или то това не е обидно
                                Last edited by mibova; 08.07.2011, 12:15.

Коментар

Working...
                                X