IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Приятелски съвет щото си ми нного симпатичен - тази тема не е твоята. Тук на хората им плащат или още нямат житейският опит за да говорят за политика, а ти си честен и достоен идеалист.. Нема да се разберете. И аз не успях... Тази тема е готина като ти се троли да ги нервираш писачите. Виждаш кои спамят и вземаш точно обратната позиция и ще си убиеш няколко часа като имаш в повече...
    Герберите използват едно много неприятно свойство на хората. Да гледат черно бяло. Да не търсят нюанса, а простите решения. За това и постоянно повтарят че ако не си с тях си с тройната коалиция. По този начин всъщност се стремят да поляризират обществото. да създадат само две алтернативи, като едната е лоша, а другата е тяхната. Така всеки който е срещу БСП или ДПС, всъщност да се чувства че е от тях. Да ги приема за естествен пристан. За подобен тип плоски манипулации говоря. Използват и още няколко но ме мързи да ги описвам.

Е да ама не. Те не са алтернатива на нищо. Просто сбиротак от некадърни хора с афинитет към преклонение пред силен лидер, който пък не се отличава с никакви особени качества, освен да изглежда пред камера е и да говори просто. но това все пак го могат над половината от населението на България. Но при тях прави впечатление че просто толкова си могат. те и да искат не могат да говорят сложно. Но при ББ това не прави впечатление. А и той не може. И казват ама той си е такъв, човек от народа. Ама на мен за къв ми е да ме управлява човек от народа. Ако искам да слушам простотии ще отида на някой селски сбор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Това правителство ме дразни. Без Плевнелиев и Трайчо..
      Трайчо качва цените на тока, водата и газта, като принципал на Държавна комисия за енерго и водно регулиране, а негов принципал е Дянков, техен пък е Бойко дето щеше да оставя парите у хората - или поне така плямпаше, лъжецът му с лъжец

Антикризисна програма на ПП ГЕРБ: http://www.gerb.bg/bg/program

На мен ми стига да си получа месечната сметка за тока за да почна да псувам ГЕРБ, точно така както псувах и предните преди тях. Човек трябва да е абсолютен глупак и будала, за да гласува за някой който му бърка в джоба и го краде. На това отгоре пуша, за това само при мисълта колко пари повече съм дал за цигари за изминалите месеци и почват да ме сърбят ръцете ..
      Last edited by Jay Gould; 11.07.2011, 20:53.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Това правителство ме дразни. Без Плевнелиев и Трайчо.

Не ми пука на какво приличат постовете ми, аз си изказвам лично мнение. Дразни ме полицейщината, дразни ме потъпкването - макар и косвено на демократични принципи, дразни ме откровената им некадърност в икономиката. Дразни ме воденето на популистична политика в центъра на която са някакви плоски ПР акции. Дразнят ме плоските им послания.
        Абе ти защо мислиш, че мен не ме дразнят някои неща. Дразнят ме, и още как. Ама си трая, не наливам вода в мелницата на БСП, ДПС и другите.
        А това правителство е първото, което управлява толкова открито. Първото, за което не може да се каже, че произвежда голяма корупция. Първото, което се занимава истински с инфраструктурата. Първото, което започна да вкарва престъпници по арестите. Първото, което, макар и понякога малко неумерено, каза на съдебната власт, че е корумпирана. Първото, което се загрижи за качеството на храните и прави стандарти. Първото, което укротява харченето с лека ръка. Първото, което се погрижи сериозно за спорта. Правителство, на което се падна една световна криза и то се справя - кога малко неуспешно, кога по-добре.
        И за каква полицейщина и цензура говорите непрекъснато. Та всеки с недорасляк-псевдосатирик се упражнява от сутрин до вечер с ББ. Е, някой да е арестуван, някоя медия да е забранена. Сутринта БТВ предава около половин час интервю с Трактора. Това прилича ли на полицейска държава с цензура?
        Абе приказки на едро. Ама не се погледнете отстрани.
        А, и още нещо. По-горе пишеш че има двама души в правителството, които не те дразнят. Можеш ли да изброиш двама министри от тройната коалиция, които също не са те дразнили?
        Last edited by Софиянец80; 11.07.2011, 20:45.

Коментар

Не ми пука на какво приличат постовете ми, аз си изказвам лично мнение. Дразни ме полицейщината, дразни ме потъпкването - макар и косвено на демократични принципи, дразни ме откровената им некадърност в икономиката. Дразни ме воденето на популистична политика в центъра на която са някакви плоски ПР акции. Дразнят ме плоските им послания.

Приятелски съвет щото си ми нного симпатичен - тази тема не е твоята. Тук на хората им плащат или още нямат житейският опит за да говорят за политика, а ти си честен и достоен идеалист.. Нема да се разберете. И аз не успях... Тази тема е готина като ти се троли да ги нервираш писачите. Виждаш кои спамят и вземаш точно обратната позиция и ще си убиеш няколко часа като имаш в повече...

Коментар

• Абсолютно ясно се вижда, че напиша ли нещо и платените герберски писачи се включват много активно. Що бе?? Щото пиша истината за сикаджията-премиер? Амчи и американският посланик Джон Байърли предупреждава своите, като работят с него да помнят "с кого си имат работа"! Със престъпник-накратко...
            Ама то американците не за първи път подкрепят престъпници. А после се отмятат. Има много примери, ама ще припомня два: Нориега, когото финансираха (оръжие-пари-контри) и Афганистан. Там американците обучаваха, въоръжаваха и финансираха талибаните срещу Русия. Сега воюват срещу същите... За да покажат, че нищо не са научили от урока "Виетнам"!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
              То и Мейси отрича да е платена, ама ние си знаем.
              А ти замислял ли си се как изглеждаш отстрани с понякога бясната ти атака срещу това правителство. Приличаш просто на прилежен член на БСП, част от смешния екип на Добрев-син.
              Нищо лично, просто впечатление!

Коментар

Хайде намери и един пост в който да защитавам простотиите на тройната коалиция.

Абе много лесно така говорите ан гро.
                То и Мейси отрича да е платена, ама ние си знаем.
                А ти замислял ли си се как изглеждаш отстрани с понякога бясната ти атака срещу това правителство. Приличаш просто на прилежен член на БСП, част от смешния екип на Добрев-син.
                Нищо лично, просто впечатление!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  там е работата ,че се включваш като опозиция последните 7-8 месеца ... а преди това България на самоуправление от градски комитети ли беше ,че се беше заврял в другия ъгъл........ а забравих ти каза ,че когато един ден комунистите вземат власта , тогава и тях ЩЕ критикуваш.....

а бе много принципни стават хората в бъдеще време.....
                  .
                  Хайде намери и един пост в който да защитавам простотиите на тройната коалиция.

Абе много лесно така говорите ан гро.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    онова яне не дава само взема
                    По-точно, разпределя това, което получава от Трактора.
                    Абе добре си е Мейси, добре! Тя може би получава на отговор на пост, както в някои телефонни игри. Ние си мислим, че като я затапим и тя се ядосва. Не, точно обратното. Всеки отговор на нейн пост й носи парички. Ама карай да върви, така харчим парите на Трактора и храним семействата на Мейси и нейната група.

Коментар

Мейси никога не е получавала заплащане от БСП, само от Трактора.Така мисля аз, де. А може и на два-три стана да тъче. Онова Яне също дава по някой лев.
                      онова яне не дава, само взема
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        Софиянец първо трябва да си доказан другар ...после да имаш история на акаунта последните минимум 2 години и то само в правилната посока и трето да не е луда коки да си казва тарифата..Ами ако я подбием и на нея и спре кранчето.. Не става пич, нямаш данни за тази позиция...

Интересно ми е дали коки тъче вече на два стана или си е пуснала молбата за неплатена отпуска на Позитано....
                        Мейси никога не е получавала заплащане от БСП, само от Трактора.Така мисля аз, де. А може и на два-три стана да тъче. Онова Яне също дава по някой лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Истината по въпроса за т.нар. "Октопод" е:
                          -година и половина след обявяването на операция "Октопод" НЯМА повдигнато обвинение от прокурВатурата. Просто НЯМА.
                          А прокурорът го избраха за шеф на специализираната прокурВатура. И той вече година и половина се чуди какво да изсмуче от пръстите си.... Мъка!
                          Междувременно обявеният за "Октопод" Алексей Петров издигна кандидатурата си за президент, а за вицепрезидент е "майката" основателка на ГЕРБ Душана Здравкова.
                          Явно майката е разбрала какъв Франкенщайн е родила....

А истинското дело "Октопод" ще бъде след няколко години.
                          Тогава на подсъдимата скамейка ще са пожарникарят-сикаджия ББ и служителят на ДС-висаджията ЦЦ. И за украса едно Цвете. Ама то е доста хитро, та може да изчезне своевременно.
                          Верно ли бе шапка... бравос , добра новина..Но добрия чичко президент Алексей Петров ще помилва великодушно своите бивши приятели..нали ще донесе на България и българите новия морал и новата политическа система , която ще ни направи богати и щастливи за една нощ......

Коментар

Мейси, Мейси, абе нещо много се хвърляш в защита на Трактора! Странно, а ти обявяваше, че нямаш политически симпатии, а мислиш само за народа.
                            ПП Мейси, кажи тарифата бе! Не си я дръж само за себе си. То каквото и да направи Трактора, няма да се отрази на ББ. Ама поне като теб да вземем някой лев.
                            Софиянец първо трябва да си доказан другар ...после да имаш история на акаунта последните минимум 2 години и то само в правилната посока и трето да не е луда коки да си казва тарифата..Ами ако я подбием и на нея и спре кранчето.. Не става пич, нямаш данни за тази позиция...

Интересно ми е дали коки тъче вече на два стана или си е пуснала молбата за неплатена отпуска на Позитано....

Коментар

• Изнасяме с 47% повече от 2010 г.
                              67% от износа ни за ЕС е в Германия, Румъния, Италия, Гърция и Белгия
                              http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3950671

През периода януари-април 2011 г. износът на България за ЕС се е увеличил с 51,7% спрямо същия период на предходната година и възлиза на 7,5 млрд. лева, съобщиха от пресцентъра на Националния статистически институт (НСИ).

Износът за трети страни пък през периода януари-май 2011 г. се е увеличил с 45,5% спрямо съответния период на 2010 г. и надвишава 6,1 млрд. лева.
                              Тоя износ да не се окаже като оная приказка ,където уж сме били продали 25 милиона компютъра на Япония, а се оказало, че всъщност били 2500 и то не компютри, а компоти; и то не на Япония, а на Албания, че и на всичкото отгоре ни ги и върнали, защото били развалени...

Софиянец-Мейси, Мейси, абе нещо много се хвърляш в защита на Трактора! Странно, а ти обявяваше, че нямаш политически симпатии, а мислиш само за народа.
                              ПП Мейси, кажи тарифата бе! Не си я дръж само за себе си. То каквото и да направи Трактора, няма да се отрази на ББ. Ама поне като теб да вземем някой лев.
                              Нещо си в грешка ,че видите ли съм защитавал Петров.Напротив .С писанията си съм ти напомняла ,че България е правова държава и ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. И за теб да постнат новина и да те квалифицират ,че си престъпник без да е влязло в сила решение на съдът и теб ще защитя.Не може така с лека ръка да се квалифицират хората.
                              Last edited by коки; 11.07.2011, 20:03.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Естествено. Никой не е идеален и честно казано не виждам и една причина да хваля някой който е на власт. Те обикновено и без това хвърлят прекалено много собствени усилия в тази посока.
                                там е работата ,че се включваш като опозиция последните 7-8 месеца ... а преди това България на самоуправление от градски комитети ли беше ,че се беше заврял в другия ъгъл........ а забравих ти каза ,че когато един ден комунистите вземат власта , тогава и тях ЩЕ критикуваш.....

а бе много принципни стават хората в бъдеще време.....

даже ми направи впечатление и как израстнаха някои типове в тази тема...например мейси ( коки , клиърли ) от първия ден след изборите взе да кърви ....и да се облива чак...После оня шапкаря гигов се включва някъде края на 2009 г. като е впечатлително учтив , издава някаква привързаност към новото управление , поздравява ги за техни инициативи , пожелава им успех , благодари на съфорумниците ..възпитан човек и О чудо 2-3 месеца по късно и той кървясва... не знам явно тогава е влязъл във финансови отношения с Позитано......забрави и възпитание и добрия тон...

и други са интересни със своите "превъплащения" ...но стига съм писал....Всеки сам може за 15-20 минутки да разгледа и да си спомни..
                                Last edited by йосиф; 11.07.2011, 19:52.

Коментар

Working...
                                X