IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
    Браво на ГЕРБ за активната гражданска позиция по .
    Radoslava би ли ми обяснила как от песнопойка на другарите комунисти стана песнопойка на герб... винаги ми е било интересно какъв дебил трябва да си ,за да го направиш това салто мортале....голям , среден или е достатъчно да си малко дебилче и готово....

ако утре дпс вземат властта , за тях също ли ще пееш оди на радостта...само питам.

Коментар

• Браво на ГЕРБ за активната гражданска позиция по подкрепа и развитие на малцинствата и жените у нас. Да се намали дискриминацията на жените и да се оцени тяхната роля в обществото и държавата ни при положението на прехода и реформите в които се намираме:

Жени ГЕРБ Плевен организираха среща – дискусия за ролята на жената в съвременния свят
      11-07-2011

Жени ГЕРБ Плевен организираха среща – дискусия на тема: „Ролята на жената в съвременния свят”. Тя се проведе на 8.07.2011 г. от 18.30 ч. в ресторант „Двете сърнета”. За лектор бе поканен проф. Валери Стефанов, преподавател по история на българската литература в Софийския университет "Св. Климент Охридски".
      Срещата премина при изключителен интерес и отлична организация. Гости на срещата бяха председателят на Народното събрание г-жа Цецка Цачева, народният представител г-жа Христина Янчева, началникът на кабинета на г-жа Цачева - г-жа Евгения Илиева, председателят на ПП ГЕРБ Плевен д-р Йордан Георгиев, членове и симпатизанти. Мероприятието събра повече от 50 дами. Гостът проф. Валери Стефанов представи вижданията си за жената в литературен, философки, социален и религиозен аспект. Говорили за съвременната жена, за нейната еманципация и инстинкта й за запазване на индивидуалността си.
      Вечерта продължи в приятелски разговори и непринудена атмосфера, като бяха обменени много интересни идеи. “Благодаря на всички, за участието в мероприятието. Надявам се срещите, които предстоят, да бъдат още по-успешни, защото само с добра комуникация се постигат високи резултати”, каза в заключение председателят на Ж ГЕРБ Плевен г-жа Петя Василева.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        ... Жалко за вас софиянец,йосиф и превъплащеният ви . Ще ревете след изборите. Задайте си въпроса, защо интелигентните хора не са в партията ви, учените също, умните също отсъстват. Вижте се. Карикатури неуки!
        Леле, Мейси, откакто стана съвършено ясно, че си платена от Трактора, ти нещо изплющя съвсем. давай го по-кротко. Дали ще ме обявиш за неителигентен, неучен и неумен или не, Трактора ще ти плати същите пари. Кротко, пиле!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

...............................
          пп Както и в Русе http://www.glasove.com/gerb-izdiga-h...HQFnc.facebook така и във Варна този път ГЕРБ са си направили криво сметката.На всички вече стана ясно ,само не и на промитите мозъци , че Бойко е комунист.,а упоменатите лица като К.Йорданов иДанчо Симеонов до оня ден се фукаха с БКП книжките си.Особенно няма как да подмина факта, че целият трудов стаж на областния ви управител Данчо Симеонов бе в ДС http://dnesplus.bg/News.aspx?n=496242 или това герберите не ги смущава? Егати партията, да са на власт, а да нямат един нормален човек измежду себе си, та ще подкрепят партийци . Партията ви е пълна с плужеци, които изпълзяха от клоаката, недоказа ли се цял живот и при всички партии, та сега си намериха покрив в ГЕРБ. Жалко за вас софиянец,йосиф и превъплащеният ви . Ще ревете след изборите. Задайте си въпроса, защо интелигентните хора не са в партията ви, учените също, умните също отсъстват. Вижте се. Карикатури неуки!
          не са знаели каква момина сълзица биха имали в твое лица, честна , професионално извисена личност ...сериозен опит натрупан основно във форума на Инвестор.бг.....

и кои са тези интелигентни хора които не са в партията.....монти , гигов, ол трейдър , би–гугъл, бедбой, остап бендер ...все отбор интелигенти естествено начело с тебе съдията в Н-тия районен съд. Е мерси от такава интелигенция мейси

Коментар

• Депутат от ГЕРБ във Варна:Лъжем избирателите, ако Кирил Йорданов е нашият кандидат Същитя няма да гласува за Кирил Йорданов
            11 Юли 2011
            Против издигането на Кирил Йорданов за кмет от името на ГЕРБ се обяви в ефира на Дарик варненският депутат на партията Свилен Крайчев. Крайчев дори призна, че когато местната структура на партията определи настоящия градоначалник като една от трите си номинации, той лично е бил категорично против.

„Не приемам идеята, че сегашният кмет може да бъде кандидат на ГЕРБ. Когато създавахме местната структура, идеята беше да се борим срещу статуквото. Не е позиция да заставаме зад някого само защото има големи шансове според социологическите проучвания. Някак си лъжем нашите избиратели, което е най-лошото”, коментира Крайчев.

На предишните местни избори той беше кандидатът за кмет на ГЕРБ на Варна, а след тях стана заместник на Кирил Йорданов по въпросите за транспорта. За работата си като такъв Крайчев заяви, че нито една негова идея не е била реализирана. Като пример той даде въвеждането на синя зона в центъра на морската столица.

Според Крайчев Варна не се развива, а тъпче на едно място. Позицията на местната администрация за морския транспорт той определи като „деструктивна”.

"Въпросът за издигането на наш собствен кандидат е принципен и аз мисля, че да застанеш зад принципите си е по-печелившата позиция", категоричен беше Крайчев, който не скри симпатиите си към шефа на Пристанище Варна Данаил Папазов като евентуален кандидат за кмет на Варна.

Кандидатът за кмет на Варна на ГЕРБ трябва да бъде определен от Изпълнителната комисия на партията. Номинираните от местната структура са Кирил Йорданов, областният управител Данчо Симеонов и шефът на Пристанище Варна Данаил Папазов.
            http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=745986
            ...............................
            пп Както и в Русе http://www.glasove.com/gerb-izdiga-h...HQFnc.facebook така и във Варна този път ГЕРБ са си направили криво сметката.На всички вече стана ясно ,само не и на промитите мозъци , че Бойко е комунист.,а упоменатите лица като К.Йорданов иДанчо Симеонов до оня ден се фукаха с БКП книжките си.Особенно няма как да подмина факта, че целият трудов стаж на областния ви управител Данчо Симеонов бе в ДС http://dnesplus.bg/News.aspx?n=496242 или това герберите не ги смущава? Егати партията, да са на власт, а да нямат един нормален човек измежду себе си, та ще подкрепят партийци . Партията ви е пълна с плужеци, които изпълзяха от клоаката, недоказа ли се цял живот и при всички партии, та сега си намериха покрив в ГЕРБ. Жалко за вас софиянец,йосиф и превъплащеният ви . Ще ревете след изборите. Задайте си въпроса, защо интелигентните хора не са в партията ви, учените също, умните също отсъстват. Вижте се. Карикатури неуки!Така че, подкрепяйте си ГЕРБ платени писачи , дали ще подкрепяте ГЕРБ или БСП няма ниииикакво значение.
            Last edited by коки; 11.07.2011, 21:49.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              ....
              Ама то американците не за първи път подкрепят престъпници. А после се отмятат. Има много примери,....
              Това им е наследство от " тежкото и многовековно английско робство " . Издигането на престъпници за политици, в съвременния свят е Откритие и Запазена Марка на Британската Империя . Всички морски разбойници са кралски поданици с особен статут.Като най - показателна е историята със Сър Хенри Морган ,който в края на живота си е назначен за губернатор на Ямайка , след като цял живот е бил разбойник. Целта на назначението му е била една -единственна . А именно да ликвидира пиратстовото в Карибско море , което е било заложено като клауза в мирен договор между Англия и Испания ....И кой друг би се справил с тази трудна задача , освен сър Хенри който всъщност е ликвидирал довчерашните си съратници ...

По-късно с появата на Мафията , тая система с издигането на престъпници за политически лидери претърпява известна метаморфоза . Чак докъм 1917 г. когато болшевиките нагледно доказват ,че една малка и добре организирана шайка престъпници , организирана и поддържана от Запада ( особенно от САЩ ) , е способна да си " създаде " собственна държава със собственни правила " . Така че болшевиките са най-яркия пример за възкачане на престъпници , с активни западни протекции....

В някои случаи у даден престъпен субект възникват спонтанни политически амбици . И ако той не се съобрази с указанията от най-високото Място , да спре да се занимава с политика , му се фабрикува дело и процес с което амбициите на престъпника жадуващ политическа кариера се неутрализират завинаги . Такъв е случаят с Алфонс Капоне , който попада в пандиза не заради неплатени данъци (с изцяло изфабрикувано дело ) , а защото е искал да се кандидатира за кмет на Чикаго с огромния шанс да бъде избран - за ужас на цялата американска политическа класа по онова време .
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Ако нещо е важно ще стигне и до мен и без да го търся. Това не е стигнало, значи не е важно.
                Брей!

Коментар

• Ако нещо е важно ще стигне и до мен и без да го търся. Това не е стигнало, значи не е важно.

Коментар

Нямам идея, не гледам български новини, почти не чета български вестници и си нямам представа за какво става дума.
                    Е, тогава чий го търсиш в тази тема? Като не ти се слушат простотии, отиди в банята и си говори сам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                      Какво ще кажеш за Маргарита Попова и нейния закон?
                      Нямам идея, не гледам български новини, почти не чета български вестници и си нямам представа за какво става дума.

Коментар

Отговорих те през другите два поста. не ми харесва черно бялото противопоставяне. това е капан в който не мисля да влизам.

И не нито един министър от тройната коалиция не ми харесваше. Особено пък двамата Руменовци, които според мен бяха за затвора.

Но например въпреки че Орешарски имаше много съмнителни решения на микро ниво, на макро ниво знаеше какво прави. Човека е кадърен, макар и с изкривени ценности. Според мен трябва да му се държи отговорност за това което направи с еврофондовете, но пък що се отнася до макороикономическата му политика нямам абсолютно никакви забележки.

И това че Дянков ме накара да се замисля кое всъщност е по-добре, нечестен но кадърен или честен но некадърен, го намирам за много лош атестат на настоящето правителство.
                        Не ти харесва черно-бялото противопоставяне. Прав си. И на мен. Прекалено болшевишко е. Но аз, колкото и да търся, не мога да намеря лидер и партия, на която да повярвам. За ДПС - ясно, за царя и НДСВ - ясно, за Атака - ясно, за РЗС - ясно, за Трактора - ясно, за БСП - пределно ясно, . Кажи ми на кого да се доверя и веднага кандисвам?
                        Last edited by Софиянец80; 11.07.2011, 21:10.

Коментар

• Отговорих те през другите два поста. не ми харесва черно бялото противопоставяне. това е капан в който не мисля да влизам.

И не нито един министър от тройната коалиция не ми харесваше. Особено пък двамата Руменовци, които според мен бяха за затвора.

Но например въпреки че Орешарски имаше много съмнителни решения на микро ниво, на макро ниво знаеше какво прави. Човека е кадърен, макар и с изкривени ценности. Според мен трябва да му се държи отговорност за това което направи с еврофондовете, но пък що се отнася до макороикономическата му политика нямам абсолютно никакви забележки.

И това че Дянков ме накара да се замисля кое всъщност е по-добре, нечестен но кадърен или честен но некадърен, го намирам за много лош атестат на настоящето правителство.

Коментар

Казвам че не ме дразни хареса ми позицията му срещу Лукойл, все едно колко безсмислена беше, хареса ми позицията му срещу налагането на руски интереси в България. Все едно отново колко е безрезултатна. А Плевнелиев направи да изглежда супер лесно нещо което 4 правителства преди него така бяха забатачили че изглеждаше невъзможно. Уважавам хората които с лекота си вършат работата.
                            Взе позиция, но не бъди наивен. Правят се на "доброто и лошото ченге". А Плевнелиев до вчера го харесах, но вчера поне при Ризова бе слънчасал и взе да декламира заклинания и лозунги като дрогирано пионерче. В правенето на пътища е добър, но по-добре за тях да не му дават да говори за друго.
                            Иначе за пътищата нямам заблежки, аферим.
                            За Младенов пък абсолютно няма какво да кажа освен добри неща.
                            Last edited by Jay Gould; 11.07.2011, 21:06.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Казвам че не ме дразни хареса ми позицията му срещу Лукойл, все едно колко безсмислена беше, хареса ми позицията му срещу налагането на руски интереси в България. Все едно отново колко е безрезултатна. А Плевнелиев направи да изглежда супер лесно нещо което 4 правителства преди него така бяха забатачили че изглеждаше невъзможно. Уважавам хората които с лекота си вършат работата.
                              Не отговори на моя пост. Защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Трайчо качва цените на тока, водата и газта, като принципал на Държавна комисия за енерго и водно регулиране, а негов принципал е Дянков, техен пък е Бойко дето щеше да оставя парите у хората - или поне така плямпаше, лъжецът му с лъжец

Антикризисна програма на ПП ГЕРБ: http://www.gerb.bg/bg/program

На мен ми стига да си получа месечната сметка за тока за да почна да псувам ГЕРБ, точно така както псувах и предните. Човек трябва да е псолютен глупак и будала, за да гласува за някой който му бърка в джоба и го краде. На това отгоре пуша, за това само при мисълта колко пари повече съм дал за цигари за изминалите месеци и почват да ме сърбят ръцете да строша нечия глава.

Коментар

Working...
                                X